Follow:
kids

De stoere puzzel van Ravensburger! Porsche 3D puzzel!

Stoere auto’s vindt Thomas fantastisch! Als er op straat een mooie Porsche rijdt roept hij altijd: “Kijk! Een coole Porsche!”. Dus toen ik het persbericht van deze gave 3D puzzel in mijn mailbox kreeg wist ik dat dit voor Thomas een super gaaf cadeau zou zijn. Met een beetje hulp van mij hebben wij heerlijk gepuzzeld aan deze ‘coole Porsche!’

ravensburger

Een echte eyecatcher!

Wie een zwak heeft voor de populaire Porsche 911R, kan deze nieuwe 3D puzzel van Ravensburger haast niet laten liggen. Met de in 1967 voor de racesport gebouwde en in het jaar 2016 opnieuw uitgebrachte legendarische “elf” haal je dan ook een echt icoon in huis. De 108 deels buigzame puzzelstukjes passen perfect in elkaar en vormen met de extra accessoires een stabiel driedimensionaal voertuig. En dat zonder lijm! Een puzzelervaring die niet alleen het hart van de autosportliefhebber sneller laat slaan! Met z’n opvallende verschijning, klassieke elegante lijnen en kleuren en bewegende wielen is deze klassieker een echte eyecatcher in iedere huiskamer (schaalmodel bedraagt 1:18).

Als je de doos opent zie je een bijsluiter en alle stukjes en onderdelen. Bij het zien van de onderdelen was ik even bang dat het voor Thomas te lastig zou zijn, maar dat viel uiteindelijk heel erg mee!

ravensburger

Aan de slag

Ga je aan de slag met de 3D puzzel Porsche 911R, dan begin je met het dak en werk je al puzzelend naar beneden toe. Klaar? Klik dan je 3D puzzel op de bodemplaat vast. Voor de finishing touch zijn er verschillende accessoires bijgeleverd. Denk hierbij aan o.a. de draaibare wielen. Zelfs aan de zijspiegels is gedacht. En… dankzij de genummerde stukjes en geïllustreerde instructies hebben zowel beginners als gevorderden gegarandeerd succes.

Met Thomas ben ik aan de slag gegaan. Ik legde de stukjes voor hem klaar en hij zette de puzzel in elkaar. Op sommige stukjes moest ik even helpen omdat het anders los schoot. Dus voor de wat jongere kinderen is een beetje hulp wel fijn!

De ‘route’ van de puzzel wijst zich vanzelf. Heel makkelijk werk je steeds verder en begint de Porsche zich voor je ogen te voltooien. Het laatste stukje, de koplampen, kregen wij nog niet voor elkaar. Dat werd een klusje voor papa 😉

Helemaal trots was Thomas toen de Porsche (op de koplampen na dan) af was. Had hij toch maar even met een klein beetje hulp zelf in elkaar gezet! Een mooie 3D puzzel voor op zijn kamer!

Prijs en verkrijgbaarheid 
De Ravensburger Porsche 911R 3D puzzel, voor jong & oud vanaf 10 jaar, heeft een winkelverkoopprijs van € 29,99 en is zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar. Andere 3D puzzels van Ravensburger variëren in prijs van € 8,99 tot € 59,99. Kijk voor meer informatie op www.ravensburger.nl.

Liefs Hilde

** Ik heb deze puzzel ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Wauw…
  Prachtig.
  Leuk om kado te geven.

  Xoxo

  oktober 16, 2018 at 06:59
 • Reply Nicole Orriëns

  Wauw, hij is mooi geworden zeg! Ik ben zelf best slecht in puzzelen. Zo’n 3D puzzel lijkt me best moeilijk.

  oktober 16, 2018 at 09:05
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge