Follow:
kids

Nieuw van tiptoi! Starterset Mijn Grote Wereldatlas. Sint tip!

tiptoi

Naast het boek van de Gruffalo is de kinderversie van de Grote Wereldatlas zijn favoriete voorleesboek voor het slapen gaan. Echt voorlezen kan ik daar niet uit, maar dingen vertellen over alle landen die in het boek staan kan ik natuurlijk wel. En Thomas luistert ademloos als ik vertel over alle dieren die in andere landen leven, grote imposante gebouwen die in andere landen staan. Hij vindt dat echt fantastisch! Dus ik had vorige week een super blij jongetje thuis toen het perspakket van tiptoi binnen kwam!

Starterset mét wereldkaart

tiptoi

Thomas speelt geregeld met de andere tiptoi set die ik eerder dit jaar ontving. Kinderen van deze tijd zijn zo handig met digitale snufjes, ik sta er telkens weer van te kijken! Met de tiptoi stift kan je op een ontzettend leuke en speelse manier heel veel leren!

In de nieuwe starterset zit de tiptoi stift, een prachtig boek met heel veel mooie tekeningen en een grote wereldkaart. Voor kinderen een perfecte manier om heel veel over de wereld te leren én heel veel nieuws te ontdekken.

tiptoi wereldkaart

De mooie tekeningen lijken heel erg op de oude kinderwereldatlas die Thomas zo geweldig vindt. Al die kleine afbeeldingen op zo’n mooie kaart, Thomas ziet elke keer weer iets nieuws om naar te kijken.

tiptoi

“Kijk mam! Een vet coole haai!”

De berg aan informatie die deze starterset bevat is eindeloos. Er worden dingen verteld over de evenaar, giftige dieren, culturen, piramides, noem maar op! Ik weet dat heel veel informatie ontzettend fijn is om nu al aan je kind te laten leren, er kwam namelijk heel veel informatie voorbij die Amy nu in toetsen krijgt op de middelbare school!

tiptoi

Thomas is nu ruim 6, maar deze set kan hij de komende jaren nog makkelijk gebruiken. Ook voor topografie is deze set heel handig omdat je de landen en hoofdsteden ook kan leren. Zowel het boek als de kaart zijn te gebruiken in combinatie met de stift. Een kind kan de was doen! Het wijst zich eigenlijk helemaal vanzelf.

tiptoi

Thomas zijn 2 voortanden zitten flink los, is wel te zien hè? haha

Een voordeel van het aanschaffen van een starterset is dat je maar 1 keer een stift hoeft aan te schaffen. Wil je de tiptoi collectie uitbreiden heb je aan deze stift genoeg. Alle programma’s die je erin opslaat worden bewaard, dus één stift voor al je tiptoi boeken of puzzels!

tiptoi

Mocht je voor Sinterklaas nog op zoek zijn naar een leuk educatief cadeau? Dan kan ik je de nieuwe starterset zeker aanraden! Uren speelplezier én ook nog eens leerzaam!

De tiptoi starterset ‘mijn grote wereldatlas’ is verkrijgbaar bij oa Bol.com en kost 38,99

Liefs Hilde

** ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge