Follow:
boeken, kids

Fantasia XV Het Leger der Onzichtbaren – Geronimo Stilton

Geronimo Stilton boeken zijn razend populair onder de jeugd, dit is al jaren zo. De boeken zijn natuurlijk ook trendsetter geweest met de pagina’s die geuren, de verschillende soorten lettertypes en kleuren in de tekst. Deze innovatieve manier van kinderboeken uitbrengen zorgt er natuurlijk voor dat kinderen graag lezen. Het nieuwste boek heeft ook weer iets leuks, 3D beelden! Geronimo Stilton weet hoe je kids blij kan maken 😉

Synopsis ‘Fantasis XV Het Leger der Onzichtbaren’

Een rijk in gevaar, een oude legende en een kostbaar gestolen voorwerp!

Een onzichtbaar leger rukt op om Fantasia aan te vallen. Het enige wat het rijk kan redden is de Imperium Kroon, die verborgen ligt op een ver en ontoegankelijk eiland, en je raadt het al … Geronimo moet die gaan zoeken. Wordt dit de grootste uitdaging ooit voor Geronimo? Gaat het hem ook dit keer weer lukken?

Samenvatting

Ook dit deel zit weer vol spelletjes, grapjes, opdrachten en een spannend verhaal. Bij het openslaan van het boek zie je een 3D bril en een sleutelkaart die je later weer nodig hebt. Thomas bladert altijd eerst door naar de geurpagina’s, die vindt hij fantastisch.

Het verhaal is geschikt vanaf een jaar of 8. Het is best een dik boek, dus kinderen zijn er wel even zoet mee. Het verhaal is goed te volgen door alle mooie illustraties die het verhaal versterken. Ook zijn er veel pagina’s met niet heel veel tekst waardoor het voor kinderen niet een al te zware opgave wordt om hun aandacht erbij te houden. Sowieso is dit verhaal zo bloemrijk vertelt dat kinderen absoluut niet willen stoppen met lezen!

Door de bijgeleverde bril wordt het lezen natuurlijk extra leuk! 3D afbeeldingen zorgen voor extra dimensie aan het verhaal en zijn een aangename toevoeging aan het prachtige boek. Van pagina 1 tot de allerlaatste pagina is het boek een plaatje. Kinderen kunnen naast het lezen van het boek hun hart ophalen met alle mooie illustraties.

Geronimo Stilton heeft met dit 15e deel uit de Fantasia reeks een serie waar kinderen generaties lang van zullen genieten. Ook Thomas heeft volop genoten van dit boek en het staat mooi in zijn boekenkast te pronken. Ik gok dat dit boek later doorgegeven gaat worden aan de volgende generatie 😉

Informatie

Geronimo Stilton Fantasia XV – Het Leger der Onzichtbaren

Uitgeverij TDM

Hardcover, 320 pagina’s

ISBN: 9789059248540

Prijs: €26,99

Verkrijgbaar bij de boekhandel, oa bij Paagman.

Liefs Hilde

** Ik heb dit boek ontvangen van de uitgever ** Dit artikel bevat een affiliate link **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge