Follow:
beauty

Dr Pierre Ricaud reinigingsproducten deel 2

Onlangs liet ik jullie al de eerste 3 producten uit het Dr Pierre Ricaud reinigingsgamma. Vandaag show ik weer 3 mooie producten uit het reinigings assortiment van Dr Pierre Ricaud, kijken jullie mee?

Derma Pureté Reinigingsmelk

Ik gebruik niet vaak een reinigingsmelk als ik eerlijk ben. Ik douche in de ochtend en avond en beide keren gebruik ik een cleansingfoam of gel. Maar ik wilde deze flacon uiteraard testen. Wat ik zeer handig vind is het pompje. 1 Pompje op een wattenschijfje is al genoeg om lichte make-up te verwijderen. Wat ik persoonlijk liever doe is de milk met mijn handen inmasseren en met water afnemen.

De milk is heerlijk zacht en ruikt erg prettig. Mijn make-up liet zich makkelijk verwijderen en mijn huid voelt na het gebruik zacht en fris aan.

Ik denk dat ik deze reinigingsmelk zeker vaker ga gebruiken. Voor dat ik in de avond onder de douche spring kan ik mijn make-up verwijderen met deze melk en onder de douche nog even met een foam voor het extra frisse gevoel. Ook een voordeel, deze milk is mooi van prijs!

Je kunt de reinigingsmelk hier bestellen voor 4,50 voor een flacon van 195ml.

Derma Pureté Face Wash Crème

En dan nu mijn favoriete product van deze 3, de Face Wash Crème! Wat een zalig product is dit zeg. Een rijke, romige crème die in combinatie met water heerlijk gaat schuimen. Het ruikt zalig en is heel zuinig in gebruik.

Na gebruik is mijn huid heerlijk zacht en zijn er geen sporen make-up meer op mijn watje terug te vinden. Hij reinigt dus perfect!

Deze tube ga ik met heel veel liefde tot de laatste druppel opmaken. Ook dit product is weer een heerlijke budgettopper! Je krijgt voor 8,90 maar liefst 2 tubes 125ml per tube! Bestel ze hier

Derma Pureté Reinigende Tonic

Ook dit product is heerlijk van geur. Dat vind ik altijd wel een groot pluspunt. Een lotion/toner neemt de allerlaatste restjes vuiligheid van je huid weg en sluit de poriën weer. Ook wordt het serum en/of de crème die je hierna gebruikt beter door de huid opgenomen.

Het kwam mij heel goed uit dat er ook een lotion in de ontvangen doos zat aangezien mijn lotion op een paar druppeltjes na op was. De lotion werkt prima en irriteert mijn huid niet.

Een flacon van 200ml kost 4,50 en kan je online bestellen bij Dr Pierre Ricaud

Aangezien deze producten tot op heden mij allemaal prima bevallen en een uitstekende prijs hebben zou ik ze zeker adviseren.

Waar reinig jij je gezicht het liefst mee?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Femke

  Femke
  Femke onlangs geplaatst…TV programma’s waarvan ik hoop op een nieuw seizoen ♡My Profile

  februari 15, 2017 at 06:46
 • Reply Romy

  Dat zijn inderdaad fijne prijsjes en de producten klinken al net zo fijn! 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Vaker Vrolijkheid #5: vrolijk boek, AliExpress en helse autoritMy Profile

  februari 15, 2017 at 07:20
 • Reply Lieke

  Lijken mij erg fijne producten, mooie prijs hebben ze ook!

  februari 15, 2017 at 09:18
 • Reply Eva

  Mooie producten voor een prima prijs lijkt mij!

  februari 15, 2017 at 09:28
 • Reply chucky1012

  Dat ziet er mooi uit en dit voor zeer fijne prijsjes!

  februari 16, 2017 at 07:31
 • Reply Irina

  Klinkt goed!

  februari 16, 2017 at 07:55
 • Reply Corrie kerver

  hoi hoi.ik ben al van begin december 2022 bezig te bestellen maar de post komt bij jullie niet aan 2xverstuurd dan bellen steeds weer op nieuw hij gaat wel over maar niemand pakt hem op wat kan ik nog meer doen pleas bel mij op nr 06 50246544 mails helpen ook niet dus dit is laatste poging hoop tot gauw grs corrie

  januari 19, 2023 at 22:09
  • Reply hillybillybeauty

   Ik ben niet dit bedrijf hè? Ik heb hier alleen een blog over geschreven. Dus je benadert de verkeerde persoon

   maart 25, 2023 at 11:56

  Leave a Reply

  CommentLuv badge