Follow:
beauty

Dr. Pierre Ricaud maakt reinigen tot een feestje!

Dat je huid reinigen belangrijk is weten we denk ik allemaal. Ik ben een trouwe “reinigster” mag ik wel zeggen. Vanaf mijn tienerjaren reinig ik in de ochtend en avond trouw mijn gezicht. Ja, zelfs na een avondje stappen deed ik het altijd braaf! Dr. Pierre Ricaud wil alle vrouwen, dus ook de vrouwen die reinigen nog niet zo in hun systeem hebben zitten, helpen om het reinigen makkelijk en plezierig te maken!

Ik ontving van Dr. Pierre Ricaud een doos vol met hun mooie uitgebreide collectie reinigingsproducten. Ik heb de producten in 3 groepjes verdeeld en zal er dan ook 3 blogposts aan besteden om jullie uitgebreid de mooie artikelen te laten zien.

Derma Pureté Tweefasen Oogmake-up Remover 8,90

** Op dit moment krijg je er 2 voor de prijs van 1 op de site van Dr Pierre Ricaud

Om mijn oogmake-up te verwijderen gebruik ik altijd een tweefasen remover. Dit werkt bij mij altijd stukken beter dan een gewone lotion. De tweefasen remover van Dr. Pierre Ricaud  komt in een super stevig flesje die er mooi strak uitziet. Even schudden en op een watje en mijn oogmake-up verwijdert zeer makkelijk. De make-up remover is mild en prikt niet. Een prima oogmake-up remover!

Derma Pureté Express Reinigingsdoekjes 8,90

** Op dit moment krijg je er 2 voor de prijs van 1 op de site van Dr Pierre Ricaud

Zelf gebruik ik eigenlijk nooit reinigingsdoekjes. Ik heb met het gebruik van dit soort doekjes altijd het gevoel dat mijn huid nog niet schoon genoeg is. Voor swatches verwijderen zijn dit soort doekjes ideaal, maar dan vind ik persoonlijk deze aan de prijzige kant. ( met de actie die nu loopt is het wel nog te doen overigens ). De doekjes ruiken overigens heerlijk!

Vind je reinigen nog een beetje veel gedoe met facewashes of reinigingsmelk? Dan zijn deze doekjes ideaal! Ze reinigen in ieder geval super, de meest longlasting lipsticks gingen makkelijk van mijn handen.

Derma Pureté Peeling – 4,90

Dit product heeft mij aangenaam verrast. Een scrub vind ik altijd heerlijk, 1 a 2 keer per week scrub ik mijn gezicht om mijn huid te ontdoen van dode huidcellen en er weer stralend uit te laten zien.

De scrub voelt en ruikt zeer prettig en de fijne korreltjes scrubben toch super goed ( ik hou van het gevoel dat je wel degelijk voelt dat een scrub zijn werk doet ). Mijn huid voelt na het scrubben niet gevoelig of onprettig aan. Mijn serum en crème worden na het gebruik goed opgenomen en mijn huid voelt super zacht aan. Echt een aanrader deze scrub!

Conclusie

Deze 3 producten hebben mij absoluut verrast. Al gebruik ik de reinigingsdoekjes alleen om mijn swatches te verwijderen, ook dit product adviseer ik zeker aan meisjes/vrouwen die van makkelijk en snel reinigen houden. Ik ben nu al benieuwd naar de andere producten die ik ga testen!

Op de site kon ik geen ingrediëntenlijsten vinden, dat vind ik wel jammer want er zijn veel mensen die dit toch heel belangrijk vinden. Daarom heb ik ze er dus ook niet bijgezet.

Alle producten van Dr. Pierre Ricaud zijn verkrijgbaar via hun website

Reinigen jullie trouw jullie gezicht?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Irina

  Ziet er goed uit! Ik reinig mijn huid graag met de camomille lijn van The Bodyshop: echt geweldig voor mijn huid!

  februari 4, 2017 at 09:17
 • Reply Lieke

  Ik reinig elke avond mijn gezicht alleen niet elke keer met een scrub. Klinken als erg mooie producten!
  Lieke onlangs geplaatst…Stash serie | Make-up kwasten en toolsMy Profile

  februari 4, 2017 at 09:27
 • Reply Zoë-Amber Wolters

  Ik ben echt de slechtste gezichtreiniger in de historie (misschien loop ik me daarom altijd te beklagen over de verschrikkelijke staat van mijn huid).

  Misschien toch maar eens aan beginnen dan…
  Zoë-Amber Wolters onlangs geplaatst…De verzopen prinsesMy Profile

  februari 4, 2017 at 13:30
 • Reply Annette

  Ja sla ik nooit over, reinigen doe ik met net zo veel plezier als mijn make up aanbrengen 🙂

  februari 4, 2017 at 19:05
 • Reply Melike

  Ik vind reinigen een van de belangrijkste dingen. Je ziet er meteen minder fris uit als je dit niet goed doet ’s avonds. Dit lijken mij ook hele fijne producten!

  februari 4, 2017 at 21:52
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge