Follow:
beauty, zonnebrand

Onmisbare producten deze zomer van Dr. Pierre Ricaud

drpierrericaud

Hier op vakantie in België krijgen we eindelijk mooie zonnige temperaturen. Uiteraard heb ik de nodige zonnebescherming ingepakt om te gebruiken. Dr Pierre Ricaud heeft een prachtige lijn met hoogwaardige producten om deze zomer goed beschermd door te komen.

dr pierre ricaud

Intelligence Soleil SPF 20 Visage & Corps – 12,50

Een super handige tube voor zowel het gezicht als het lichaam. SPF 20 gebruik ik zelf zelden ( ik grijp altijd naar een hogere SPF ), maar Andries heeft al een wat meer voorgebruinde huid. Hij vindt een tube die hij makkelijk voor zowel gezicht als lichaam kan gebruiken erg handig.

Het mooie van deze zonbescherming is dat hij naast goed beschermen tegen schadelijke straling ook een gladstrijkend effect heeft. Daardoor werkt hij ook anti-aging. Tevens werkt hij ook hydraterend.

Dr Pierre Ricaud

Intelligence Soleil SPF 50 Visage & Corps 15 euro

Kijk, de SPF 50 is meer in mijn straatje. Ik vind de producten van Dr Pierre Ricaud altijd heerlijk ruiken. Ook deze zonneverzorging is weer heerlijk van geur. Hij smeert makkelijk en trekt goed in. Ook werkt de SPF goed want ik ben niet verbrand gedurende het gebruik van deze heerlijke zonneverzorging.

dr pierre ricaud

Intelligence Soleil zonvoorbereidend en bruining activerend serum – 15 euro

Dit is zo’n product waar ik heel erg nieuwsgierig naar was. Een serum wat mijn bruiningsproces ( als ik die überhaupt heb, want ik word niet heel snel bruin ) zou bevorderen. Hoe slim bedacht?

“Dit product zal snel een onmisbaar product worden tijdens de zomer. In 7 dagen bereidt deze verzorging uw huid voor. U kan de toepassing van dit product voortzetten tijdens de blootstelling aan de zon.
Dit product moet dan worden toegepast onder uw zonnebrandcrème.
De tekenen van huidveroudering door de zon zal verminderen. U wordt mooier bruin dankzij deze zonvoorbereidende verzorging!”

dr pierre ricaud

Het serum komt in een handig pompje wat het zeer hygiënisch maakt. Het serum is echt super fijn. Trekt heerlijk snel in, ruikt lekker en laat mijn huid super zacht aanvoelen.

Dr Pierre Ricaud

Óf mijn gezicht ook daadwerkelijk bruiner is dan dat het zou zijn zonder het gebruik van het serum weet ik niet heel zeker. Stiekem moet ik wel zeggen dat ik al van meerdere mensen heb gehoord dat ik al een lekker gekleurd gezicht heb. ( zelfs zonder make-up ). Ik ga er dan toch stiekem van uit dat het wel degelijk iets heeft geholpen. En een straf om het te gebruiken is het zeker niet, dus ik ben er zeker blij mee!

dr pierre ricaud

Een zonnelijn kan natuurlijk niet zonder producten voor ná het zonnen. Ik heb 3 prachtige, en vooral heerlijke, producten ontvangen!

dr pierre ricaud

Hydra-Rides Hydra-Opvullend Express Masker 7,50

Het masker werkt als een hydraterend bad. Dit masker kan je heerlijk na een dagje zonnen in de avond op je gereinigde gezicht aanbrengen. Na 10 minuten kan je het gel-masker makkelijk verwijderen en voelt je huid heerlijk fris en gehydrateerd aan. Echt een heel fijn en goed werkend masker. Zeker droogtelijntjes zijn nagenoeg verdwenen en je huid is heerlijk gekalmeerd.

dr pierre ricaud

Intelligence Soleil Après Soleil Herstellend & Hydraterend Aftersun Concentraat 15 euro

“6 werkstoffen voor een gehydrateerde huid die intens herstelt is:
– Bisabolol: Kalmerende eigenschappen.
– Glycerine: Hydraterende eigenschappen.
– Karitéboter: Voedende eigenschappen.
– Cell Repair: Werkstof die het cellulaire herstel stimuleert*.
– DNA-Renew: Stimuleer het natuurlijke herstel van het DNA van de cellen*.
– Glycalox®: Anti-age exclusiviteit van Dr Pierre Ricaud. Deze verzorging bevat als basis van de formule Glycalox® om in werking te treden tegen glycatie (versuikering), de 1e oorzaak van huidveroudering. Alle vrouwen krijgen met glycatie te maken, ongeacht leeftijd en huidtype.”

Heel handig vind ik dat je deze aftersun kan gebruiken als nachtverzorging. Als je dus flink aan de zon bent blootgesteld kan je na die dag heerlijk deze verzorging gebruiken. Je huid voelt heerlijk gehydrateerd aan. ( en de geur……zalig! )

dr pierre ricaud

Hydra-Rides Rimpelopvullende Hydratatie-Booster 16 euro

Mijn lievelingsproduct van de hele reeks! Dit serum kan je in de ochtend en in de avond onder je verzorging aanbrengen en geeft je huid een absolute vochtboost. Mijn huid prikkelde de eerste dagen een beetje bij het gebruik, een teken dat mijn huid flink vochttekort had. Na een aantal dagen verminderden fijne lijntjes die door vochttekort waren ontstaan.

dr pierre ricaud

Ook heerlijk is dit serum als je met het vliegtuig op vakantie gaat. Je huid heeft dan vaak ook even een boost nodig. Een absolute topper in de koffer!

Dr Pierre Ricaud heeft wederom weer prachtige producten op de markt gebracht voor een vriendelijke prijs. Ik ben zeer te spreken over deze mooie producten. Alle mooie producten van Dr Pierre Ricaud zijn verkrijgbaar bij de Online shop

Ben jij bekend met de producten van Dr Pierre Ricaud?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Natascha

  Wat heeft dit merk fijne producten he? Ik vond het ook zo’n leuk merk om te ontdekken! Eigenlijk alle producten die ik heb hebben me positief verrast.

  juli 19, 2017 at 11:05
 • Reply bianca

  Ik heb de zelfbruinende dagcreme en ik kan niet meer zonder zeker in de zomer niet, je krijgt er echt een mooi kleurtje van. Handig als je niet snel kleurt in de zon en geen foundation op wil.

  juli 19, 2017 at 13:14
 • Reply chucky1012

  Mooie producten!

  juli 19, 2017 at 15:21
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge