Follow:
beauty

Een look creëren met L’oréal make-up

makeupshoppen

Een willekeurig pakketje make-up opgestuurd krijgen is altijd leuk. Maar in mijn geval ook een uitdaging om daar dan een look mee te creëren. Het kan namelijk zomaar zijn dat er kleuren bij zitten die je zelf nooit zou hebben uitgezocht. Ik ontving van de webshop blisso.nl een pakketje met L’Oréal make-up. Benieuwd naar de look die ik met deze producten maakte? 

De producten

Eerst zal ik even laten zien welke producten ik ontving van L’Oréal. In het verleden kocht ik veel meer make-up van dit merk. Nu ik zo’n flinke voorraad aan make-up heb koop ik eigenlijk zelden nog make-up. Wel ben ik altijd fan van hun lipsticks en mascara geweest. Vaak koop ik deze weer als er een leuke aanbieding loopt.

makeupshoppen

Ik ontving in het pakketje een rouge, de Nuance Rouge in de kleur 106 Mirror. Het is een beetje perzikkleurige rouge in poedervorm.

makeupshoppen

makeupshoppen

Zelf draag ik eigenlijk altijd roze tinten qua rouge. Bij de swatch zie je ook dat er meer een oranje/roestige ondertoon zit bij de rouge. Leuk om eens wat anders te proberen!

De lipstick vind ik echt ontzettend mooi! Een wat fellere kleur dan ik standaard draag, maar ik wilde juist wat meer gaan focussen op fellere lipstick. Ideaal deze kleur dus.

makeupshoppen

De kleur die ik ontving heet Ruby Gold en is van de bekende Color Riche collectie. Een prachtige romige lipstick met een mooie glans en klein glittertje.

makeupshoppen

Kijk eens hóe prachtig!

Het oogschaduw palette wordt een uitdaging. Dit zijn kleuren die ik nooit gebruik. Voor mijn look heb ik dan ook niet veel van de oogschaduw kleuren gebruikt, het lukte mij gewoon niet om mee te werken.

makeupshoppen makeupshoppen makeupshoppen

Ik weet dat L’Oréal in het Quad Pro gamma meerdere kleurencombinaties heeft. Ik zou eerder richting de paars of bruintinten gaan voor mijzelf. De styling van het doosje vind ik wel erg mooi.

makeupshoppen

De Super Liner vind ik echt een hele handige eyeliner. Door het bolletje aan de punt kan je heel makkelijk werken. In eerste instantie dacht ik juist dat je veel te snel een hele dikke lijn zou krijgen, maar dat viel reuze mee. Ik ga deze eyeliner zeker vaker gebruiken!

makeupshoppen

Resultaat: de look!

Ik ben het meest onder de indruk van de geweldige lipstick en het gemak waarmee je de eyeliner kan gebruiken. De rouge en oogschaduw zijn gewoon niet mijn kleur en vond ik daarom ook minder mooi in de look staan. Deze kan ik weer mooi doorgeven aan een vriendin of familielid.

makeupshoppen

Het is toch wel een leuke uitdaging om eens een look te maken met producten die je niet zelf hebt uitgekozen. Dit kan voor een hele verrassing zorgen!

Wil je ook L’Oréal make-up kopen? Dan kan ik je de lipstick en de eyeliner zeker aanraden!

Zijn jullie bekend met de make-up producten van L’Oréal?

Liefs Hilde

**Samenwerking**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtige look
  Het staat je zo mooi.

  Happy Friday

  november 16, 2018 at 06:55
 • Reply Joanne

  Leuke loik ! Staat je goed 🙂

  november 23, 2018 at 10:44
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge