Follow:
beauty

L’Oréal Pure Clay Maskers

L'Oreal

Wekelijks probeer ik mijzelf even terug te trekken in de badkamer voor een momentje voor mijzelf. Even lekker scrubben, maskertje en ontspannen. Ondanks dat ik ( al ) 38 ben heeft mijn huid de laatste tijd toch last van wat vettige zones. Misschien komt dit door het jaargetij en de temperaturen, maar vervelend vind ik het wel, zo’n glimmende neus en kin. Met de multi-masking kit van L’Oréal heb ik wellicht de oplossing in handen!

L'Oreal

Het handige aan de multi-masking kit vind ik het formaat. Ideaal om de maskers stuk voor stuk eens te proberen. Het kan natuurlijk zijn dat je het ene masker prettiger vindt dan de ander, en met de kit kan je dit mooi uitproberen. Het zwarte Clay masker ontving ik ook nog in het grote formaat.

L'Oréal

Het multi-masking kit bevat de 3 soorten kleimaskers. Maar wat doet elk type masker precies?

Het groene kleimasker, verrijkt met eucalyptus, zuivert en matteert de huid. Deze kan je dus perfect gebruiken op de vette zones. Het masker werkt diep in de poriën en matteert tevens de huid.

Het rode kleimasker werkt exfoliërend. De rode algen in het masker verfijnen de poriën en maakt je huid glad en stralend.

Het zwarte kleimasker werkt met charchoal als een detox voor de huid. Het werkt ontgiftend, als een soort magneet om vuil te verwijderen. Hierdoor zal de huid ook weer gaan stralen!

L'Oréal

Op de multi-masking kit staan een paar voorbeelden van hoe je het masker kan aanbrengen. Je kan dus exact de bepaalde zones in je gezicht een aparte “behandeling” geven. Eigenlijk heel slim bedacht, want je gezichtshuid heeft natuurlijk nooit op alle zones dezelfde aandacht nodig.

Ik heb de maskers bij mijzelf een beetje afwisselend aangebracht. Hierboven was de eerste keer dat ik de kit gebruikte ( uit de kuipjes kan je meerdere behandelingen halen overigens ). De keer daarna heb ik het groene kleimasker ook op mijn neus gebruikt.

Het rode kleimasker bevat kleine korreltjes, echt een heel fijn masker! ( ik denk stiekem mijn favoriet van de 3 ).

De maskers brengen makkelijk aan en mijn huid reageerde er prima op. Ook het verwijderen met een warme washand ging heel makkelijk. Daar hou ik van!

L'Oréal

Van het detox masker kreeg ik ook de grote pot, Masker Pure Clay Detox. Zeker zomers, als ik meer buiten ben, vangt mijn huid ook meer vuil op. Luchtvervuiling bijvoorbeeld, dit trekt allemaal in je poriën. En ja, wonende in de Randstad heb je daar toch meer last van. 😉

Daarom ben ik heel blij dat ik deze heb ontvangen. Ook mijn dochters vinden dit een fijn masker om te gebruiken. Ik heb al eerder eens een charchoal masker gebruikt die ik minder prettig vond omdat ik die amper van mijn gezicht af kreeg, met deze heb ik daar gelukkig geen last van.

L'Oréal

L'Oréal

Wat vind ik van de maskers?

Ik vind de maskers erg prettig. Ze werken prettig, mijn huid reageert er goed op en ze zijn betaalbaar. Ook de multi-masking kit vind ik ideaal om eens alle soorten uit te proberen. Ook leuk als cadeautje!

Het resultaat na een aantal keren de maskers te hebben gebruikt is goed. Mijn huid voelt zacht aan en lijkt ook wat minder dof. Mijn T-zone glimt nog wel een beetje, maar minder dan voorheen. Ik heb geen wow-effect ervaren, maar het zijn zeker fijne maskers!

De multi-masking kit kost 5,49 ( 3 x 10 ml ) en is oa verkrijgbaar bij bol.com

De maskers los in een pot ( 50ml ) kosten 9,99 per stuk.

Gebruik jij vaak een lekker masker?

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat affiliate links. De producten heb ik ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Dat ziet er goed uit en niet duur!
  Fijn dat dit voor een vette huid is.

  Xoxo

  augustus 11, 2017 at 10:18
  • Reply Aimee Moolenaar

   Leukkk inderdaad betaalbaar. Ik gebruik graag eens een maskertje.. Als ik er de rust voor vind. Mijn dochter ook overigens. Groetjes Aimee

   augustus 11, 2017 at 10:43

  Leave a Reply

  CommentLuv badge