Follow:
samenwerking

Er even tussenuit…

Wisten jullie dat ik ooit een tijd bij Landal GreenParks heb gewerkt? Thomas was nog niet geboren en de meiden waren een stuk kleiner. Ik vond het heerlijk om even wat voor mijzelf te hebben en genoot van het werk. Ik had leuke collega’s en vooral het bezoeken van de parken waren zeker hoogtepunten van mijn werk. Een paar keer per jaar ging je met collega’s een dag (of twee) erop uit om de parken te bezoeken. Je moest natuurlijk wel weten hoe de parken eruit zagen om advies te kunnen geven aan de telefoon! Maar ook mocht ik als medewerker af en toe genieten van een heerlijk weekendje weg met het gezien naar een Landal park. Genieten!

 

Familytime = belangrijk

Afgelopen jaar hadden wij ondanks de badkamer verbouwing het geluk dat wij toch twee keer op vakantie konden. Andries geeft vaak al aan dat hij er ook aan toe is om er even uit te gaan met het gezin. De voorjaarsvakantie is eigenlijk een weekje waarin wij meestal thuisblijven, maar ik moet bekennen dat het mij toch leuk lijkt om een keer een weekendje ertussenuit te gaan rond die periode. Aangezien wij altijd met de hockeywedstrijden zitten in het weekend is een weekend in een vakantie de enige mogelijkheid. En vaak kan je in zo’n weekend in een heerlijk huisje al ontzettend veel energie halen en op en top genieten van de tijd met elkaar.

Bungalowpark

Door mijn periode bij Landal GreenParks weet ik dat er veel parken zijn die in de smaak vallen bij ons. Zo hebben wij een keer een geweldige vakantie gehad in Landal Coldenhove. Via mijn werk konden wij toen in een luxe bungalow verblijven met z’n viertjes (Thomas was er nog niet). Ik kan jullie verzekeren dat dat huisje ook écht luxe was! Bij een vakantiepark vind ik het altijd belangrijk dat het heerlijk in de bossen ligt. Je gaat dan toch sneller naar buiten voor een heerlijke wandeling met elkaar. Uiteraard mag een binnenzwembad ook niet ontbreken.

Op Coldenhove is echt alles aanwezig om een heerlijk weekend te hebben. Mocht het weer tegenvallen kan je in de bungalow prima vertoeven en is er naast het zwembad ook nog een grote binnenspeeltuin. Amy en Fenna hebben zich daar destijds heerlijk vermaakt. Alleen als Bollo, de mascotte van Landal GreenParks, aankwam wist Fenna niet hoe snel ze naar ons toe moest rennen. Zij was als klein meisje bang voor Bollo! haha.

Veel keus

Uiteraard is er naast Coldenhove nog genoeg keus aan andere bungalowparken om een heerlijke voorjaarsvakantie te vieren. Ik heb zoveel parken gezien waar ik ooit nog weleens naar terug zou willen gaan. Ook de parken in het buitenland, zoals Duitsland, heb ik op het oog voor de zomervakantie. Toen Thomas geboren werd ben ik gestopt bij Landal en niet lang daarna kochten wij onze caravan in Saarburg (yep, waar ook een Landal park is). Vele jaren zijn wij naar onze vaste staanplaats op vakantie gegaan. Inmiddels is die caravan verkocht en willen we wat meer van Europa zien als we op vakantie gaan. Andries is snel tevreden als het om de accommodatie gaat, maar ik ben toch een beetje een luxe diertje en vier het liefst vakantie in een stacaravan of bungalow. En dan zit je bij Landal natuurlijk helemaal goed!

 

Uitjes en vakanties plannen

Januari is altijd een maand dat wij gaan kijken wat we gaan doen qua vakanties en uitjes. We gaan dit jaar in de meivakantie niet weg zodat we in de zomer een wat luxere vakantie kunnen boeken wellicht. En ik gok dat er daarom best een kans bestaat dat wij in de voorjaarsvakantie er even een weekendje tussenuit kunnen gaan. Even heerlijk de bossen in, wie wil dat nou niet?

Zijn jullie weleens in een Landal GreenParks park geweest?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Mariëlle

  Leuk Hilde! Ik heb schoon gemaakt bij Landal! Samen met mijn zusje en mijn zwager, haha. Niet heel lang hoor,want we hadden er al snel genoeg van…te weinig tijd om alles fatsoenlijk voor elkaar te krijgen etc. Maar toch kijk ik erg leuk op die tijd terug, was altijd zo gezellig. Wij wilden dit jaar een keer in de meivakantie weg, omdat het vaak voordeliger is dan de zomervakantie, maar helaas heeft de jongste maar een weekje vrij, waardoor we net niets kunnen… Dus volgend jaar, als ze allebei op het voortgezet zitten nog maar eens serieus naar kijken. Op dit moment volop aan het kijken voor de zomervakantie, lastig nog hoor!

  januari 11, 2019 at 15:53
 • Reply Blog & Beauty

  Dit vind ik altijd zulke leuke uitjes, wij doen het ook een keer in de zoveel tijd.

  januari 18, 2019 at 11:49
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge