Follow:
interieur, lifestyle, samenwerking

Metamorfose van het kleine kamertje ;-)

Nu we een beetje gesetteld zijn in ons nieuwe huis, en we alle meubels (eindelijk) binnen hebben breekt de laatste fase aan. Het stylen van het huis. We hebben tijdens het opknappen van het huis besloten dat we de 2 toiletruimtes even zouden laten voor wat ze waren. Maar omdat ik ze wel iets gedateerd vond, wilde ik ze wel een beetje opknappen. En dat is gelukt!

Mooie wanddecoratie

De tegels in de toiletten zijn niet helemaal onze smaak, maar het geld was na het aanschaffen van alle nieuwe meubels een beetje op dus besloten we de tegels maar even te laten zitten. Maar hoe vrolijk je de toiletruimtes dan toch een beetje op?! Inderdaad, met mooie wanddecoraties! Bij Poster Store vond ik de ideale decoraties voor aan de muurtjes. Ik wilde in beide ruimtes een rustgevende sfeer laten uitstralen met mooie afbeeldingen op posters.  Beneden in het toilet heb ik gekozen voor een romantische look en boven voor natuur posters. Zo heb je toch twee verschillende stijlen in huis.

Waan je midden in de natuur

Mijn man had alles opgehangen op een dag dat ik aan het werk was. Niet helemaal de bedoeling aangezien ik graag zelf had gekozen waar welke poster kwam te hangen. Maar uiteindelijk vind ik het resultaat geslaagd. Ook hou ik in mijn achterhoofd dat ik nog niet klaar ben met het decoreren van de muren. In de toiletruimte boven hangen nu 2 mooie, wat grotere, posters. Deze wil ik aanvullen met wat kleinere formaten in dezelfde stijl. Poster Store heeft elke dinsdag weer een nieuwe poster collectie online, dus ik hou de site een beetje in de gaten. Een paar mooie kleinere ingelijste posters naast de mooie grote lijkt mij erg mooi.

In deze ruimte heb ik gekozen voor een ‘natuur thema’. Een mooie afbeelding van de zon die door de bomen schijnt, in combinatie met het mooie rendier, vond ik dan ook zeer geslaagd. Om je een beetje een idee te geven wat ik voor ogen heb in het toilet qua stijl heb ik deze afbeelding opgeslagen.

In ons geval heb ik dan zwarte lijsten gebruikt. Maar je kan daar natuurlijk geheel vrij in zijn qua stijl. Bij Poster Store heb je een groot assortiment aan betaalbare posters en lijsten zodat je je helemaal kan uitleven met het stylen van je huis 😉

Het romantische kamertje

In het toilet beneden wil ik een echte fotowand creëren. Hier hangen nu 3 ingelijste posters aan de muren, maar dit mogen er nog heel veel meer worden.

Omdat we 2 gaten in de muur hadden besloot mijn man deze twee lijstjes daaroverheen te hangen. Slim natuurlijk, maar ik zou juist iets speelser willen zijn met de fotolijsten. Ze een beetje laten verspringen in hoogte zoals hieronder is afgebeeld.

Maar dat kan natuurlijk altijd nog wanneer ik nog wat posters en lijsten bestel die niet allemaal hetzelfde formaat hebben. In deze toiletruimte wil ik een romantische sfeer creëren. Ik zal dus zeker nog wat posters toevoegen met rozen/bloemen. En héél misschien pak ik stiekem een pot verf en een kwast en verf ik de muren mooi zachtroze 😉

Door de muren te voorzien van mooie wanddecoratie hebben we een hele goedkope oplossing gevonden voor het opknappen van de toiletruimtes. Geen grote verbouwingen, maar door middel van een paar leuke items aan de muur al een hele andere sfeer kunnen creëren.

35% korting op alle posters (excl Selection) – t/m 14 november 2020

Heb jij nou ook meteen zin gekregen om je woning te gaan stylen dmv gave ingelijste posters aan de muur? Dan heb ik een leuke korting voor je! Maar liefst 35% korting op je poster bestelling bij Poster Store. Hoe gaaf is dat?

Gebruik code: hillybilly35 bij het afronden van je bestelling en profiteer van 35% korting.

Ik ben benieuwd voor welke stijl je gaat 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge