Follow:
beauty

Grahams honing producten

Grahams

Grahams is een merk wat ik met veel plezier voor Thomas gebruik. Thomas heeft een zeer gevoelige huid en krijgt altijd snel last van eczeem en jeukerige plekjes op zijn huid. Toen ik 2 producten van Grahams ontving met honing kon ik deze mooi gebruiken voor Thomas!

Grahams

Grahams Natural Soap met Manuka Honing – 8,49

 Grahams Natural Soap is samengesteld uit een mix van natuurlijke oliën en Manuka honing. Hierdoor is de Grahams Natural Soap verzachtend en hydraterend tegelijk (in tegenstelling tot gewone zeep, die de huid juist uitdroogt). De zeep is zeer mild waardoor die ook geschikt is voor de droge en/of gevoelige huid. De zeep bevat geen geur- en kleurstoffen.

Zeep in vaste vorm is niet echt iets wat ik gebruik. Ik moet ook bekennen dat ik mij telkens voorneem bij de Action een zeepbakje te halen, maar het vervolgens keer op keer vergeet! Dit stuk zeep is nu voor Thomas om in bad te gebruiken. Hij speelt ermee en ondertussen wast hij zich ermee. De geur van honing is heerlijk aanwezig en de zeep heeft geen irriterend effect. De zeep heeft ook geen uitdrogend effect.

Ingrediënten:

Elaeis Guineensis Oil, Aqua, Cocos Nucifera Oil, Sodium Hydroxide,

Olea Europaea Oil, Mel, Melia Azadirachta Leaf.

Grahams

Grahams

Grahams Body Wash met Manuka Honing – 17,99

 Grahams Body Wash helpt het vochtgehalte in de huid te herstellen. De douchegel, met onder andere Manuka honing, zoete sinaasappelolie en lavendelolie kan dagelijks gebruikt worden onder de douche bij een gevoelige en geïrriteerde huid en jeuk. Grahams Body Wash is geschikt voor ieder huidtype. Omdat het niet irriteert is het ideaal om ondanks de huidklachten toch te kunnen wassen.

Een product wat ik dan wel vaak gebruik, en zeker als het met een handig pompje komt zoals deze, is een shower gel/body wash. De geuromschrijving vond ik meteen al heerlijk klinken en stiekem heb ik deze dan ook weleens gebruikt! De geur werkt wat kalmerend en de substantie schuimt in combinatie met een puff spons goed.

Grahams

Verder zitten er in de body wash geen sulfaten, parabenen en petrochemicals.

Ingrediënten:

Aqua, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Lauroamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Mel, Xanthan Gum, Parfum, Phenoxyethanol, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Citric Acid, Sclerotium Gum, Coumarin, Citrus Aurantium Dulcis Peel Extract, Propylene Glycol, Citrus Aurantium Dulcis Flower Oil, Lavandula Angustifolia Extract.

Wél zit er parfum in verwerkt, dit kan natuurlijk voor sommige mensen een probleem zijn. Verder is de shower gel geschikt voor gevoelige huidjes.

Grahams

Beide producten werken voor Thomas zeer goed. Heb je last van een gevoelige huid? Wellicht zijn deze producten van Grahams wat voor je!

Grahams is te koop bij oa Albert Heijn en Etos.

Hou jij van honing?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Lieke

  Het klinkt en ziet er heel fijn uit, ik was nog niet bekend met dit merk.
  Lieke onlangs geplaatst…Festival | Kingsland Den BoschMy Profile

  mei 12, 2017 at 08:53
 • Reply chucky1012

  Wat ziet dit er mooi en goed uit.

  Xoxo

  mei 12, 2017 at 09:12
 • Reply Astrid

  Dit merk heb ik nog nooit gebruikt. Mijn jongste heeft ook een megagevoelige huid, dus ik ga ‘m wel onthouden voor later 😉
  Astrid onlangs geplaatst…Burt’s Bees Essential kit reviewMy Profile

  mei 12, 2017 at 09:27
 • Reply Lonneke

  Ik heb enkele producten van dit mooie merk mogen testen. De Grahams Body Wash ben ik wel nieuwsgierig naar kende ik nog niet.

  mei 12, 2017 at 11:25
 • Reply Michelle

  Ik heb nog niet eerder van dit merk gehoord, maar ik ben zelf nu wel benieuwd naar die body wash. Mijn huid trekt niet zoveel, dus ik heb juist kalmerende producten nodig. En volgens mij ruikt hij ook nog eens heel lekker. Bedankt voor deze heldere review!
  Michelle onlangs geplaatst…BOEKRECENSIE: Het dameskoor van Chilbury – Jennifer RyanMy Profile

  mei 12, 2017 at 11:54
 • Reply Dhini

  Dit merk kende ik niet. Het lijkt mij fijne producten.

  mei 12, 2017 at 13:45
 • Reply Ilse van Kreanimo

  Ik hou van honing. Mijn buurman is imker, super geweldig!
  Deze producten lijken me heel fijn!

  mei 12, 2017 at 13:58
 • Reply Johanne

  Hmm, ik heb deze producten nog nooit in de Appie gezien. Vast omdat ik altijd direct naar mijn vertrouwde merken loop ;-). Vooral die body wash klinkt fijn. Zal dit weekend eens kijken in de winkel.
  Johanne onlangs geplaatst…10 dingen die je nog niet over me wistMy Profile

  mei 12, 2017 at 14:50
 • Reply Elma

  Nog nooit van het merk gehoord eerlijk gezegd, maar klinkt goed!

  mei 12, 2017 at 19:37
 • Reply Eline

  De verpakking van de producten zien er heel mooi uit. Ik hou ook van zeep met honinggeur. Hmm!

  mei 12, 2017 at 21:24
 • Reply Ana Rita

  Ik ben gek op honing! Zowel de geur als de smaak haha!
  Dit lijken mij erg fijne producten 🙂

  mei 12, 2017 at 22:47
 • Reply Sammy Meinderts

  Klinkt goed zeg! En ik ben gek op de geur van honing

  mei 12, 2017 at 23:44
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge