Follow:
beauty

Uit de Pers: Real Techniques Sculpting Set

Na veel vraag is de Real Techniques Sculpting Set terug van weggeweest én vernieuwd! De kwastenset is speciaal ontwikkeld voor het highlighten en contouren van je gezicht. Transformeer je make-uplook door je botstructuur te accentueren en de sterke punten van je gezicht te benadrukken.

De set bestaat uit drie make-upkwasten voor de finish van je make-uplook: de Sculpting Brush, Fan Brush en Setting Brush. Daarnaast krijg je er een gratis brushcup bij! Hierin kun je je kwasten stijlvol opbergen en neerzetten.

Sculpting Brush 
Met de zachte en compacte Setting Brush benadruk je bijvoorbeeld je jukbeenderen, haarlijn en kaaklijn. De kwast kun je zowel gebruiken om contourpoeder mee aan te brengen als om lijnen mee te blenden.

Fan Brush (exclusief in deze set!)
We kennen de Fan Brush vooral als highlighterkwast. Zeker voor het aanbrengen van highlighter op je neusbrug is de vorm en het formaat van deze kwast ideaal. Weet je dat je de Fan Brush bijvoorbeeld ook kunt gebruiken om fallout van oogschaduw weg te vegen?

Setting Brush
De Setting Brush is een ontzettend veelzijdige en populaire make-upkwast. Je gebruikt deze kwast bijvoorbeeld om de huid onder je ogen af te poederen. Zo voorkom je dat concealer in de lijntjes van je huid trekt. Daarnaast wordt ook deze kast veelgebruikt voor highlighter.

Alle Real Techniques kwasten zijn synthetisch en vegan. De adviesverkoopprijs van de Real Techniques Sculpting Set is €29,99. De set is vanaf maart verkrijgbaar bij oa Etos en Bol.com

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Vanessa

    Mooie kwasten set! Ik vind de Real Techniques kwasten heel fijn in gebruik en ze zijn nog mooi ook.

    maart 8, 2017 at 14:53
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge