Follow:
beauty

Balea Peeling Gel

Balea

In mijn recente shoplog video konden jullie al zien dat ik flink had ingeslagen bij de DM drogist in Duitsland. Eigenlijk alleen maar van het merk Balea. Dit is een zeer fijn budget merk dat exclusief bij de DM verkrijgbaar is. Aangezien ik bijna door mijn gezichtsscrub heen was besloot ik de Peeling Gel mit Lotusblüten-Extrakt mee te nemen.

Balea

Deze 75ml tube kost maar 1,45 en achteraf gezien had ik er meer in mijn mandje moeten gooien. Ik ben nou eenmaal gek op scrubs voor het gezicht en qua scrubs neem ik het met merken niet zo nauw. Ik gebruikte voorheen de Vitamine E scrub van The Body Shop, maar naar mijn weten is die uit het assortiment.

Voor gezichtsverzorging wil ik in euro’s nog wel wat dieper in de buidel tasten. Een (oog)crème of serum doet in mijn ogen ook meer dan een scrub of een reiniging. Ik bezuinig er niet op door het helemaal te laten, maar als ik er geen schrikbarend bedrag voor hoef neer te tellen doe ik dat ook liever niet.

Balea

Nou is mijn Duits niet al te best. Ik heb er eindexamen Havo in gedaan, maar ik heb het idee dat echt álles uit mijn opslag in mijn hersens is weggevaagd. Nou is de werkwijze van een gezichtsscrub natuurlijk niet zo heel ingewikkeld, en kan ik uit de tekst opmaken dat ook Balea adviseert de scrub 1-2 maal per week op een vochtige huid aan te brengen, in te masseren en weer af te spoelen.

Een scrub geeft de huid weer een frisse uitstraling, het reinigt de huid en verfijnt poriën. Ook zorgt het weer voor een goede doorbloeding. Al met al, af en toe scrubben is gewoon goed.

Maar hoe bevalt “de-scrub-van-1,45” mij?

Balea

Bij het woordje peeling was ik een klein beetje bang dat ik helemaal geen korreltjes zou voelen. Gelukkig is dit wel het geval. Een heerlijke fijne korrel die de huid niet irriteert. De gel ruikt fris en spoelt ook weer makkelijk af. Gewoon een heerlijk degelijke scrub! Top!

Nog even de ingrediënten voor de liefhebber:

AQUA | GLYCERIN | BAMBUSA ARUNDINACEA STEM POWDER | COCO-GLUCOSIDE | PANTHENOL | PHENOXYETHANOL | ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER | CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE | PROPYLENE GLYCOL | XANTHAN GUM | PARFUM | JOJOBA ESTERS | SODIUM HYDROXIDE | TOCOPHERYL ACETATE | ETHYLHEXYLGLYCERIN | CITRIC ACID | NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT | HEXYL CINNAMAL | CI 77007.

Ik ben dik tevreden en mocht ik weer een keer naar de DM gaan, of ik ken iemand die gaat, dan sla ik een boel van deze heerlijke peeling in!

Wat is jouw Balea tip?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Elles

  Lijkt me heel erg goed!
  Liefs,
  Elles

  mei 12, 2017 at 17:40
 • Reply Martiena de Graaf

  Leuk dat je humor gebruik in je blog. Het stukje over de Duitse etiket vond ik leuk om te lezen!

  mei 12, 2017 at 19:25
 • Reply Irina

  Klinkt erg goed Hilde! Zeker voor die prijs!

  mei 12, 2017 at 19:41
 • Reply Lonneke

  Je maakt mij ook gelijk enthousiast met deze review. Helaas dat ik zelf nooit bij de DM kom

  mei 12, 2017 at 20:59
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Als het effe kan ga ik er vandaag heen. Ik wil nog bruin zonder zon van Dove kopen, en ik zag bij jou een pot scrub in je filmpje en er was nog iets maar dat staat op mijn boodschappen briefje…wie weet blijft zo’n gezichtspeeling ook wel aan mijn vingers plakken ;).
  Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Love Dress Summer Klaver BlueMy Profile

  mei 13, 2017 at 06:59
 • Reply Cindel

  Ik ben helemaal niet bekend met het merk balea… Zelf ben ik ook gek op scrubs en maskertjes! Voor die 1.45 lijkt het mij ook wel de moeite waard om een keer uit te proberen 😀

  mei 13, 2017 at 10:27
 • Reply Kim

  Ik blijf me verbazen over de kwaliteit van Balea producten. Ze zijn vaak zo goed!
  Kim onlangs geplaatst…It’s time for a YouTube update!My Profile

  mei 13, 2017 at 12:00
 • Reply Jana

  Klinkt heel leuk! Jammer dat er geen DM bij mij in de buurt is!

  mei 13, 2017 at 12:38
 • Reply chucky1012

  Deze wil ik kopen 😉

  mei 13, 2017 at 19:14
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge