Follow:
beauty

Essence Contouring Eyeshadow Set

Voor oogschaduwpalettes heb ik een zwak. Al die kleurtjes in 1 mooie doos, daar word je als vrouw blij van. Dit soort setjes als die van Essence koop ik persoonlijk niet zo snel. Ik weet van mijzelf dat ik ze toch vergeet te gebruiken omdat ik altijd naar een palette grijp. Maar als je ze krijgt voor je blog ga je ze natuurlijk wel braaf testen! Vandaar hier mijn review over deze 2 duo’s van Essence.

Het idee achter deze oogschaduw duo’s is dat je eigenlijk klaar bent voor een mooie natuurlijke look met 1 doosje. Een mooie lichte kleur voor op je bewegend ooglid en onder de wenkbrauwen. De contour kleur spreekt voor zich, hier kan je mooi de accenten op je oogleden aanbrengen.

De contour kleuren kan je trouwens heel mooi in laagjes aanbrengen om een wat lichtere of donkerdere kleur te creëren. Al bij het swatchen werd ik stiekem toch wel erg verrast door deze schattige doosjes!

Ik heb trouwens 2 setjes: nr 02 Brownies with Frosting en nr 04 Coffee ‘n’ Cream. Het zijn qua kleuren allemaal wel een beetje dezelfde tinten. In deze serie geen felle of uitgesproken kleuren.

De swatches

De highlighters zijn prachtig! Deze geven heel goed kleur en een hele mooie glans. Ook de bruine contour kleuren geven goed kleur af en zijn niet te poederig. Prima job!

Getest!

Nog even zonder mascara en eyeliner om het goed te laten zien. Voor een dagelijkse mooie natuurlijke look zijn dit echt super leuke budget setjes. Ik heb voor deze look beide doosjes door elkaar gebruikt, maar ik kan je vertellen dat je ook met 1 doosje prima een natuurlijke look kunt maken. Handig ook voor op vakantie, hoef je niet al je oogschaduw palettes mee te sjouwen. 😉

Ik ben tevreden met de doosjes. Ik zal ze niet dagelijks gebruiken, maar voor even een snelle oogschaduw als ik weinig tijd heb zijn dit super handige doosjes. Wederom heeft Essence mij toch weer verrast.

De Essence Contouring Eyeshadow set is 2,59 en verkrijgbaar bij het Kruidvat en Trekpleister.

Zou jij zo’n setje aanschaffen?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Susan

  Nee, ik zou hem laten liggen. Het is geen slecht product volgens mij maar het trekt me niet.
  Susan onlangs geplaatst…The Body Shop Rainforest Radiance Detangling sprayMy Profile

  februari 9, 2017 at 07:41
 • Reply Irina

  Ik vind deze oogschaduws niet zo boeiend, maar dat is ook omdat ik 2 kleuren gewoon echt te weinig vind voor een mooie ooglook.

  februari 9, 2017 at 08:12
 • Reply Melike

  Ik zou ze niet zo snel kopen, omdat ik meestal echt maar een paar merken gebruik dagelijks. Ondanks dat heb je wel gelijk dat ze wel heel snel en makkelijk zijn in zo’n combi. Iets om te onthouden voor mij!

  februari 9, 2017 at 23:16
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge