Follow:
diary

Hillybilly’s diary #208

hillybillybeauty.nl

Heerlijk vakantie! Afgelopen week hebben we lekker genoten van het mooie weer. Wat was het zalig in het zonnetje. Ook mocht ik 2 dagen werken en was de persconferentie natuurlijk. Ik las lekker veel, genoot met Thomas van een heerlijk ijsje en werd er vooral lekker veel buiten doorgebracht. Ook zat er nog een mooi Tantilly jurkje bij de post. Al met al een heerlijke week!

Maandag

Vandaag moest ik een dag werken in de winkel in de Mall (mijn standaard filiaal waar ik werk natuurlijk). We hebben het afhaalloket en de bestellingen die binnen komen, dus elke dag zijn er sowieso 2 collega’s aanwezig. Ik werkte vandaag gezellig weer met een collega van ons eigen ‘Mall-team’.

Ik spotte opeens een gigantisch bouwwerk van een kat in het winkelcentrum. Het winkelcentrum is nog in volle opbouw en telkens spot je weer wat nieuws.

In de winkel moest er ook weer flink schoongemaakt worden. En dan zie je toch weer allemaal leuke items die je nog weleens wil aanschaffen. Deze sokken vind ik in ieder geval top 🙂

En in mijn pauze even lekker lezen…heerlijk!

Dinsdag

Wat een zalig weer vandaag! Ik ging met Thomas even lekker op de fiets naar het winkelcentrum. Ik op de fiets, hij op de step. Ik had niet zo’n zin om te koken, dus het werd carpaccio! Fenna haar vriendje kwam eten, dus voor hun haalde ik pizza (die hebben ze heel romantisch met z’n tweetjes aan de eettafel opgegeten….haha)

En omdat ik niet uitgebreid in de keuken hoefde te staan, kon ik nog heerlijk in de middag in het zonnetje in de tuin lezen. Dit soort momentjes koester ik en maken mij ontzettend gelukkig.

Woensdag

Vandaag ook alweer zo’n heerlijke dag. We worden wel verwend tijdens deze vakantie! Thomas is weer helemaal in de ban van het skateboarden en wil dolgraag allemaal trucjes leren. Wel nog even met hulp 😉

En wij konden mooi even in het zonnetje chillen. Fenna was al op pad naar vrienden om lekker van het zonnetje te genieten buiten.

Einde van de middag had Thomas hockeytraining en ben ik ondertussen even een bakkie bij mijn vader en (bonus)moeder gaan doen. Andries had de hele week avonddienst. En ja, als het vakantie is, dan mag je even dollen boven in bed ook al moet je eigenlijk slapen….

Donderdag

Vandaag had ik een rustige dag in de planning, maar uiteindelijk ben ik meer aan het taxi rijden en wandelen geweest ;-). Ik had namelijk niet zo’n beste nacht, veel wakker etc. In de ochtend moest ik eerst naar mijn werk op de Fred voor de vergadering van het Boek van de Maand team. Altijd gezellig even kletsen over de boeken die we hebben gelezen.

Aansluitend daar maar even de Albert Heijn ingedoken en wat boodschappen gedaan. Eenmaal thuis meteen even mijn boeken bij elkaar gepakt die ik in maart wil lezen naast de boeken die ik moet lezen voor het Boek van de Maand team.

Ik ben weer heerlijk enthousiast en positief over het aantal boeken…haha

Toen ik eindelijk wilde gaan ontspannen was Fenna flink verdrietig over een toestand met een vriendin en besloot ik maar even met haar en Thomas een wandeling te maken. Even praten, ontspannen en frisse lucht. Uiteraard maar even wat lekkers gehaald om het verdriet te verzachten. In mijn achterhoofd dacht ik…..straks, eenmaal thuis, duik ik met een boek op de bank. Maar wanneer je zoiets hoopt…..

Amy bleek zich namelijk in de tijd van haar werk te hebben vergist en was te laat! Dus met het OV kon niet, of ik haar wilde brengen….pffff, kon ik de auto weer in! En brengen betekende natuurlijk ook ophalen rond etenstijd 🙁

Nou ja, soms moet je jezelf even wegcijferen 😉

Vanaf 1 maart ga ik weer een buddyread organiseren op Instagram en vandaag heb ik alvast het schema gemaakt. Dus ik heb toch ‘iets’ voor mijzelf kunnen doen vandaag, hahaha

Vrijdag

Vandaag was het ook weer stralend weer! De boodschappen zijn met al die kids thuis bijna een dagelijks terugkerende noodzaak. Dus ging ik met Thomas maar weer even op pad. En omdat hij dat telkens zonder zeuren doet, en het mooi weer was, hoort daar natuurlijk een lekker ijsje bij! (oh, en had ik al gezegd dat ik blij ben dat de kappers weer open mogen? hahahaha)

Vandaag besloot ik dan wel écht een beetje te chillen. En met dat zonnetje is dat natuurlijk heel snel gebeurd…

Ook besloot ik mijzelf eens te verwennen met weer een paar nieuwe boeken. Ik gooide daarom alvast wat boeken in mijn mandje die ik al een lange tijd op mijn verlanglijstje heb staan….

Uiteindelijk moest ik in de avond nog wel op pad om Fenna naar een logeerdate te brengen. Een beetje spontaan en ik was niet blij dat ik alsnog de taxi kon spelen. Maar ja, daarna lekker een warme douche en naar bed. Morgen weer lekker werken!

Zaterdag

Vandaag een lekkere drukke dag op het werk. Er was een heel team opgesteld om de winkel schoon te maken. Het nadeel van een winkel met open voorkant in combinatie met een winkelcentrum in “aanbouw” is stof….heel veel stof. En omdat we weer ‘een soort van’ open mogen vanaf 3 maart was er werk aan de winkel. Hierdoor konden mijn collega en ik ons gewoon bezig houden met de klanten en bestellingen en ging er een heel team aan de slag met de schoonmaak. Ik maakte nog wat foto’s voor Instagram (altijd handig als je zelf in een boekhandel werkt)

En ook vandaag was het nog heerlijk weer (al heb ik daar zelf niet veel van meegekregen). Amy en Fenna namen Thomas mee naar buiten voor een gezellige picknick!

En eenmaal thuis bleek er nog leuke post voor mij te zijn (naast de tas met boeken die ik zelf al had meegenomen ;-))

En natuurlijk in de avond ‘Wie is de Mol’!! Oh, weer genieten!!!

Zondag

In de ochtend keek ik gezellig naar de live passessie van Tantilly in mijn nieuwe Tantilly jurkje. Dit is weer een heerlijk en fijn nieuw jurkje die ze binnen hadden gekregen. Ik ben er dolblij mee!

Er staat nog wel een ander gaaf rokje op mijn wishlist die ik op Instagram zag. Zo gaaf!!

En omdat het zulk heerlijk weer was, en we toch even wat actiefs wilden doen, gingen we een flinke fietsttocht maken. Amy kon niet mee, die moest werken.

Thomas was er helemaal klaar voor met zijn stoere zonnebril…haha.

We besloten een nieuwe fietsbrug te nemen waar je dan uitkomt bij mijn vader. Daar wilden we even gedag zeggen, maar die bleken net zelf aan het fietsen te zijn. En je raadt het al, die waren van plan om bij ons langs te fietsen…haha.

Dus toen we eenmaal na een uur thuiskwamen, met verzuurde benen, kwamen zij net aan. Dus even in de tuin gezellig een kopje thee gedronken met elkaar. Daarna ben ik lekker op de bank geploft met een boek en daarna aan het avondeten begonnen. We hadden een heerlijk rustige avond. Beetje tv, lekker lezen en niet al te laat gaan slapen. Morgen weer school!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge