Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #82

Mag ik zeggen dat ik de verbouwing nú al best een beetje zat begin te worden? Overal stof, troep en chaos. En dan ook niet kunnen douchen in je eigen huis…..zucht. Maar, positief blijven, we krijgen er wat ontzettend moois voor terug natuurlijk! Deze week kreeg ik 3 hele gave jurkjes van de nieuwe Tante Betsy collectie en werd er een bronzen medaille gewonnen 😉

Maandag

Vandaag was niet echt een bijzondere dag om foto’s te maken. Kids naar school, aannemer in de badkamer bezig en Thomas naar judo. Niet heel veel bijzonders dus 😉

Dinsdag

Vandaag werd er weer gezocht naar het riool. Helaas nog steeds niet gevonden :-(. In de woonkamer wordt het gat ook steeds groter, haha.

Ook bestelde ik 3 kaarten voor de Annie MG Schmidt musical. Mijn moeder trakteert mijn zusje en mij op een gezellig avondje!

En we hebben fantastische plekken!! Het is pas in juni, maar ik kan er nu al naar uitkijken.

Woensdag

Ik moest met Thomas even voor mijn vader naar de Gamma. Het was ontzettend koud, maar we zijn sportief op de fiets gegaan.

Daarna zie ik er dan wel zo uit….

Binnenkort ga ik écht naar de kapper. Ik stel het steeds uit, maar er moet een heel stuk vanaf!

Bij het eten maken sneed ik een paprika doormidden en vond een mini paprika binnenin. Dat vond ik wel grappig.

Donderdag

Aan het einde van de dag was het eerste stukje vloer in de badkamer gestort. Dan begin je toch al een beetje aan de opbouw fase. Dat gaat de goede kant op!

Ook begon ik in een nieuw boek. Ik twijfel of ik de 12 ga halen deze maand, maar ik doe mijn best!

Vrijdag

Andries was vandaag vrij en ging in de poort op zoek naar de riolering. Wéér niet gevonden helaas!

Uiteindelijk wordt het wel opgelost, dus gingen we wel even naar de Hornbach om alvast een toilet en reservoir te halen.

Inmiddels staat de halve woonkamer vol met spullen voor de badkamer. Zucht, erg onrustig word ik er van.

Lijkt wel of we op vakantie gaan….

Ik werd vandaag blij verrast met 3 prachtige Tante Betsy jurkjes uit de nieuwe collectie. Mijn hart maakte een flink sprongetje!

Ook werd in de badkamer de hele vloer met cement gestort. Dat kan nu het weekend mooi drogen!

Ik ging met Thomas naar zwemles. Hij wil zo graag in het diepe zwemmen. Ik ben in ieder geval heel blij dat hij het na 2 jaar nog steeds leuk vindt..haha

Mijn vriendin nam de door mij bestelde boeken meteen mee naar zwemles. Jippie! I love new books.

Fenna ging met een paar meiden uit haar hockeyteam naar een ADO wedstrijd van het dames elftal. Steenkoud, maar ze hebben genoten! En ze mocht ook nog op de foto met een speelster van ADO. (geen idee wie het is, maar ze vond het fantastisch)

Zaterdag

In de ochtend begon om 9 uur het judo toernooi waar Thomas aan mee deed. Lekker vroeg, maar het was genieten. Al die kinderen die enthousiast hun wedstrijd deden.

Brons in de pocket!

Ook kwam mijn Celebrate Books Box maandbox binnen. Ik nam meteen even een video op.

In de middag ging ik met Fenna naar de middelbare school om haar in te schrijven. Dat duurde wel even maar het is gelukt! En omdat Amy daar ook al op school zit zijn we verzekerd van een plekje. Dat geeft rust.

In de avond keken we uiteraard Wie is de Mol! Ik denk dat Stine de mol is, al vond ik het deze aflevering wel erg overduidelijk dat ze veel verdachts deed. Misschien dat ik daarom toch weer ben gaan twijfelen.

Zondag

In de ochtend trotseerde ik de kou om wat outfit foto’s te maken van 1 van de nieuwe Tante Betsy jurkjes.

Amy moest in de middag hockeyen en ik had zaalleiding. Dus ik mocht bordjes omdraaien en de tijd bijhouden. Helaas heb ik hier geen foto van gemaakt.

Daarna reed ik door met Amy naar mijn vader (waar Thomas al was) om te gaan douchen. Eindelijk weer even mijn haren wassen, zalig! Ook daar maakten we nog wat foto’s in mijn andere jurkjes. Die volgen binnenkort!

Ik had bij Aliexpress een paar leuke kussenhoesjes besteld. Deze vond ik echt geweldig.

Nu nog kussenvulling kopen. Deze komt op mijn bed.

In de avond keek ik wat tv en las ik nog wat in mijn boek. Morgen weer een nieuwe klusdag! Ik ben benieuwd wat er morgen weer gedaan kan worden.

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo leuk dat je nieuwe dressen had ontvangen van de TB collectie.
  Drukke week had je.
  Fijn om nieuwe spullen te kopen voor de badkamer.

  Xoxo

  februari 12, 2018 at 07:37
 • Reply Jessica J.

  Ik ben zo benieuwd naar hoe je badkamer er uiteindelijk uit komt te zien! Nog even doorbijten, het resultaat gaat het sowieso waard zijn!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #90 • Efteling, nieuw kanten jurkje en alweer ziekMy Profile

  februari 12, 2018 at 09:49
 • Reply Miranda

  Kan me voorstellen dat je al de rommel zat word en dat je blij zult zijn als de badkamer klaar is.

  februari 12, 2018 at 21:03
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  En lieverd ik hoop dat jullie inmiddels het riool hebben gevonden. Ik liet manlief de huiskamer foto zien en die was al met een deskundig oog aan het kijken. Hij heeft namelijk 20 jaar lang in de riolering gewerkt, dus weet van wanten. Maar ik zie dat de badkamer vloer gestort is dus ga ik ervan uit dat de riolering inmiddels gevonden is want anders snap ik dat niet helemaal…hihi dat krijg je weer als vrouw van hè. Prachtige jurkjes kreeg je van die lieve Tante. Daar worden we vrolijk van hè. En wat een kanjer die Thomas! Heb een fijne week! Dikke knuffels

  februari 13, 2018 at 20:39
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge