Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #30

Sinds ik mijn wekelijkse diary heb gaan de weken zo ontzettend snel voor mij gevoel. Ook deze week voelt weer aan als een versnelde film. Ik laat jullie weer zien hoe mijn week was, kijken jullie mee?

Maandag

In de ochtend doe ik altijd eerst mijn boodschappen, heerlijk weer alles in huis. Ik werk wat aan mijn administratie en mijn blog. In de middag help ik Amy weer met haar proefwerken, die beginnen woensdag dus heel hard leren.

De sneeuw is helaas alweer gesmolten, dus de slee kon ik ook weer opruimen.

Thomas is verbaal niet zo sterk. We gaan weer bij de logopedie starten en veel oefenen op zijn woordenschat. Aan de andere kant is Thomas heel handig met dit soort dingen. Deze puzzle bal zet hij zo in elkaar, dat is mij nog niet eens gelukt! Ook lego zet hij zo in elkaar met een boekje erbij, daarin is hij echt sterk. Trots!

Andries heeft deze week avonddienst, en doordat ik veel met Amy bezig was met haar proefwerken aten we makkelijk. Broodjes shoarma, mjammie!

Dinsdag

Valentijnsdag! Wij doen hier eigenlijk nooit wat aan, maar tot mijn grote verrassing ontving ik toch een lieve kaart van manlief. Aaahh 🙂

Ook kreeg ik nog een verrassing van het nagellakmerk Caption. Super lief!

Onder schooltijd ging ik met Thomas naar de intake van de nieuwe logopedie praktijk. Hij deed het super goed!

In de middag was het racen. Ik ging eerst met Amy naar de orthodontist. Daarna zette ik haar thuis af, Fenna was inmiddels ook al thuis. Thomas ging uit school met zijn vriendje Kiran mee. Ik had namelijk 10 minuten gesprekjes op school voor Fenna en Thomas. Trots op beide! Daarna reed ik door om Thomas weer op te pikken. Eer ik thuis was, was het al bijna etenstijd. Omdat ik ook Amy nog moest helpen werd het ( wederom ) makkelijk: poffertjes!

Woensdag

Amy haar proefwerkweek is begonnen! Vandaag had ze Engels en Geschiedenis. Een voordeel van zo’n week is dat ze veel vroeger uit is. En met het mooie weer van vandaag was het krantje lopen daarom zalig!

Het was echt zalig buiten! We waren ook binnen een uurtje klaar. Daarna ging ik met Fenna en Thomas op de fiets naar judo zodat Amy thuis even in alle rust kon leren.

Donderdag

Vandaag werkte ik weer lekker aan mijn blog. Amy was uiteraard weer vroeg uit school, maar we konden meteen aan de slag met leren voor vrijdag. Gelukkig werd ik verrast door 2 van mijn 4 Body Shop bestellingen, yay!

Met de valentijnsactie kreeg je 25% korting op alles! Dus ik bestelde wat items die normaal buiten de acties vallen.

In de middag bracht ik de meiden naar hockeytraining. Heel dom, ik was een uur te vroeg! Dus besloten we maar even met Thomas een balletje te slaan om de tijd te doden.

Heerlijk om te zien hoe actief en fanatiek ze dan zijn met z’n drietjes!

Vrijdag

Amy had vandaag maar 1 proefwerk, dus om te vieren dat het eerste deel erop zit gingen we even lunchen bij de Hema.

Toen ik woensdag met Thomas naar judo fietste merkte ik al dat zijn fiets te klein was geworden. Vandaag ging hij met Andries uit school een nieuwe fiets halen. Trots als een pauw!

In de avond was het weer tijd voor zwemles. Ik heb even het clubje vriendjes op de foto gezet, lekker stel!

In de avond ging ik niet erg laat naar bed. Door het hoesten kreeg ik erge hoofdpijn, dus ik besloot lekker te gaan slapen.

Zaterdag

In de ochtend bracht ik Fenna naar de hockeyclub, zij moest spelen in Nieuw-Vennep. Andries ging daar met Thomas iets later naartoe. Thomas vermaakte zich prima daar met zijn eigen stick en bal.

Ik hielp Amy eerst met leren en daarna vertrokken wij op de fiets naar haar hockeywedstrijd. Het zonnetje scheen weer heerlijk en mijn broer kwam ook even kijken. Ze won met 6-2!

In de avond keek ik met de meiden naar Wie is de Mol. Ondertussen appen met mijn broer en vriendin over de aflevering. Het was een gezellige avond zo voor de buis. ( en ik ben er nog steeds niet uit wie de mol nou is )

Zondag

In de ochtend gingen we naar de kerk. Dat was weer even geleden omdat door het zaalhockeyseizoen wij elke week verhinderd waren. Het was daarom weer fijn even in de kerk te zijn.

Toen we thuis kwamen stonden niet lang daarna mijn vader en (bonus)moeder voor de deur. Andries en ik zijn maandag namelijk 13 jaar getrouwd. We kregen een lief bosje bloemen.

Ook maakte ik vandaag een boel product foto’s zodat ik deze producten kan gaan testen de komende tijd. Het weer was heerlijk zonnig, dus dat kwam voor de foto’s goed uit!

Verder hielp ik Amy nog met haar proefwerken voor maandag en werkte ik aan mijn blog. Een heerlijk relaxte zondag zo!

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  Gefeliciteerd met jullie 13 jarig huwelijk.
  Kinderen groeien zo snel.
  Prachtige fiets.
  Fijn dat het eerste deel erop zit van de proefwerkweek.

  Xoxo

  februari 20, 2017 at 08:43
 • Reply Lieke

  Lekker druk weekje Hilde! Wie is de mol is zo spannend.. Imanuelle was mijn mol maarja helaas is ze eruit, ik ga nu voor Sanne.
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week #8 | Geharst gezicht, sex on the beach en mijn examen uitslagMy Profile

  februari 20, 2017 at 08:51
 • Reply Jouvence

  Leuke foto’s en gefeliciteerd met jullie 13 jarig huwelijk! xx

  februari 20, 2017 at 15:48
 • Reply Melike

  Dat cadeautje van Caption was zo leuk! Ik zag hem al even voorbij komen op instagram;) Ik kan me voorstellen dat je week zo heel snel lijkt te gaan als je alles terug ziet! Super leuk om te zien weer!

  februari 20, 2017 at 22:10
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge