Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #128

Deze week heerlijk vakantie! De eerste dagen hadden we ook fantastisch weer, wat een geluk! Ook het weekend was gezellig. Mijn vriendin Nicole en haar man kwamen een weekend over vanuit Assen. Nicole ging mij helpen met mijn eerste proWIN party en de mannen gingen ondertussen karten. Super gezellig!

Maandag

Al heel lang ergerde ik mij aan de muur achter de televisie. Door een lekkage in het verleden zaten er allemaal vlekken en oneffenheden op. Amy wilde mij wel helpen met verven, het leek haar leuk ;-), dus de eerste doordeweekse dag van de vakantie gingen we vroeg op pad naar de Gamma voor de spullen. Halverwege de klus kwamen we er toch wel achter dat het niet zo heel makkelijk en snel zou gaan. Maar we zijn doorzetters! Uiteindelijk is het resultaat echt super geworden!

De rest van de dag deden we niet zoveel. Onze taak was volbracht šŸ˜‰

Dinsdag

Vandaag was het een stralende dag! In de loop van de ochtend gingen we met mijn vader en (bonus)moeder heerlijk naar Meijendel. Daar kon Thomas genieten van het monkeybos en sloten we af bij het restaurant voor een heerlijke lunch, genieten!

Woensdag

Vandaag gingen we een dagje naar mijn moeder. Thomas bracht ik bij mijn schoonmoeder waar ons nichtje ook was. Thomas en Bobbie zijn bijna even oud en kunnen altijd heel leuk spelen samen. Wij gingen namelijk ook nog lekker het dorp in, winkelen, en daar doe ik Thomas geen plezier mee. šŸ˜‰

We hebben heerlijk op het terras kunnen lunchen, lekker gewinkeld en de dag met een lekker patatje afgesloten.

Een heerlijke dag!

Donderdag

Vandaag was het wat somberder qua weer. Fenna was de hele dag op pad met vriendinnen, en Amy ging met twee vriendinnen de stad in. En dan kan ik er op wachten dat ik dit soort foto’s via de app ontvang…haha

Dit shirtje heeft ze uiteindelijk ook gekocht šŸ˜‰

Vrijdag

Fenna bleef uiteindelijk logeren bij Ć©Ć©n van haar vriendinnen en Andries had training van hockey in de avond. In de middag kwam er een vriendje van Thomas spelen en die bleef ook gezellig eten omdat we toch allemaal naar zwemles moesten.

Na zwemles had ik het plan om lekker te lezen. Maar ik bleef toch hangen bij de Voice Kids. Dus Amy en ik hebben heerlijk tv gekeken. In de middag maakte ze ook nog wat foto’s van haar aankopen, dat stuurt ze dan naar mijn moeder. Die vindt het leuk om zulke foto’s te krijgen. En ja, Amy is ook gewoon een plaatje…

Zaterdag

Vandaag een spannende dag! Onze vrienden uit Assen zouden komen vandaag. In de ochtend ging ik nog snel even wat boodschappen halen voor de avond. In het begin van de middag waren ze er en was het eerst even een kop thee en koffie en gezellig bijpraten.

Daarna kroop ik met Nicole achter de laptop zodat ze mij een heleboel kon uitleggen over het geven van party’s. Tjonge, dat duizelde mij wel even! haha. Daarna gingen we alvast de tafel aankleden…

Een kleine selectie van alle producten die proWIN heeft. De hardlopers worden vaak even uitgestald.

De mannen waren even de hort op en namen patat mee terug. Dus even gezellig met elkaar eten en daarna was het wachten op de eerste gasten. Ik had wat familie en vriendinnen uitgenodigd en er kwamen in totaal 7 vrouwen! Andries en Chiljon gingen karten en de kids moesten van mij naar boven…

Die vermaakten zich wel…haha

De avond was super gezellig. Een hoop kletsen en Nicole die haar verhaal deed over proWIN en een aantal producten. Ik moest wel denken aan het feit dat ik het nog wel mega spannend vind om dit te gaan doen. Maar dat komt ook omdat ik de cursus nog moet krijgen en nog veel moet leren over de producten. Het was een super geslaagde avond!

Rond half 11 gingen de laatste gasten weg en doken wij weer achter de laptop zodat ze mij kon laten zien hoe ik de bestellingen moest invoeren. Een latertje….maar het was het meer dan waard!

Zondag

Ik was om 5 uur al wakker….mijn hoofd zat nog vol informatie…haha.

Ik deed dus een beetje rustig aan in de ochtend. Rond half 11 kwamen Chiljon en Nicole weer naar ons toe vanuit het hotel. Nog even een uurtje of 2 kletsen, lachen en de laatste proWIN info doornemen. Daarna gingen zij weer richting Assen en ging ik even met Amy, Fenna en mijn vader richting Coolblue voor een printer. Die heb ik namelijk echt nodig voor mijn ‘consulent zijn’.

De rest van de middag was ik bezig met het installeren van de printer, data bladen printen en rommelen in huis. En een party werkt aanstekelijk dus ik ging in de middag even wat foto’s maken van producten van proWIN. Zo ook van de HURRICANE, het wasbare schuursponsje van proWIN. Ik gebruik deze dagelijks, en heb nu even alle thee aanslag uit mijn mokken verwijderd. Toppie!

Vanaf nu kunnen geĆÆnteresseerde ook producten van proWIN bij mij bestellen. (er staan genoeg blogs op mijn blog met mooie producten)

Ik ging Thomas in bed leggen en viel zelf ook in slaap…haha. Moe maar voldaan van al het werk wat ik dit weekend heb gedaan en geleerd.

liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge