Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #126

Na een week zieken werd ik zelf deze week niet zo lekker. Dat kon ook eigenlijk niet anders natuurlijk. Deze week hadden we een heerlijk etentje ter ere van de trouwdag van mijn vader en (bonus)moeder, begon de proefwerkweek voor de meiden en genoten we van het heerlijke lente weer!

Maandag

Vandaag merkte ik al dat ik keelpijn kreeg en mij niet heel fit voelde. Gelukkig was wel iedereen naar school en werk, dus ik had een heerlijk rustig dagje. Vandaag kwam ook mijn officiële stempel binnen die ik heb laten maken. Als ik straks officieel consulente ben is dit handig voor het factureren etc.

Andries ging in de avond met Thomas naar judo en ik kroop vroeg onder de wol.

Dinsdag

Ontstoken keel, lekker dan. Vanavond gaan we uit eten, en dat wil ik echt niet missen! Dus ik deed vandaag zo min mogelijk en nam hoestdrank, strepsils, paracetamol en dronk veel thee. We zijn wel gezellig naar het etentje gegaan, maar daarna niet mee nog naar mijn vaders huis. Ik had verhoging en wilde snel mijn bed in. Gelukkig wel ontzettend genoten van het etentje!

Woensdag

Keelpijn nam vandaag wat af, maar ben al lekker verkouden daarvoor in de plaats. Ach, zolang ik mij niet grieperig voel gaat het goed. Vandaag begonnen in dit boek met de fantastische cover! Terwijl ik dit schrijf heb ik hem net een paar minuten uit. Ik heb er dus best lang over gedaan. Moet ook bekennen dat ik hem niet héél bijzonder goed vond. Recensie volgt uiteraard op mijn blog.

Donderdag

Vandaag kreeg Thomas zijn rapport mee, en wat ben ik trots op hem! Hij doet het hartstikke goed in groep 3!!

En vandaag is het natuurlijk Valentijnsdag! Ik ontving gisteren van mijn moeder al een lieve kaart, maar Fenna werd vandaag ook verrast…

Super schattig! Deze is van een klasgenoot die vanaf dag 1 in de brugklas al gek is van Fenna. Ik heb het idee dat Fenna inmiddels naast de goede vriendschap ook een klein oogje op hem krijgt. Wordt vervolgd…;-)

Vrijdag

Wat een heerlijk weer vandaag! Ik ben nog steeds verkouden, maar met zulk mooi weer maakt mij dat niets uit! Amy stuurde deze foto naar mij, heerlijk met open jas op de fiets in het zonnetje!

Ik werkte vandaag veel aan mijn blog en ontving dit geweldige boek. Thomas, die naar het schijnt wél van boeken lezen houdt, zal hier van gaan genieten!

In de middag kwamen mijn zwager, schoonzusje en de 2 kids gezellig langs. Zij waren net terug uit Egypte en kwamen hun vakantie verhalen even vertellen. Super leuk om weer even mijn nichtje en neefje ook te zien. Zij gingen met z’n allen naar de KFC, maar ik moest met Thomas naar zwemles. Hij kon dit keer ook eindelijk door het gat en het lange stuk onder water daarvoor, dus wij doken ook even een fastfood keten in. 😉

Helemaal met een moe bekkie van het zwemmen. haha.

Zaterdag

Vandaag voor alle 3 de kids geen hockey! Is dat even afkicken, haha. Ik ging in de ochtend even naar de Bruna om pakketjes weg te brengen, en toen kwam ik de nieuwe uitgaves van de Q serie tegen. Ooit deel 1 en 2 gelezen, super gaaf. En deze vernieuwde uitgaven vind ik echt super mooi, en maar 10 euro per boek! Dus ik kon deel 1 echt niet laten liggen. Deze serie ga ik helemaal compleet maken gok ik zo 😉

Ook haalde ik een mooie bos bloemen voor mijn vader en (bonus)moeder aangezien hun echte trouwdag dit weekend is. In de middag gingen we dat even langsbrengen.

En ik word helemaal blij van dit heerlijke weer, dus even een selfie in mijn vrolijke Strawberry dress van Tante Betsy.

Met Amy en Thomas ging ik nog even fietsen naar de markt en combineerde we dat met een wandelingetje in het park met een ijsje. Even genieten van het zonnetje en het mooie weer.

En natuurlijk Wie is de Mol-avond!! Man….wat een aflevering! Ik ben wel een deel van mijn punten kwijt door deze aflevering. En nog meer in de verwarring, ik heb werkelijk geen idee wie nou de mol is. Totally lost…

Zondag

In de ochtend gingen we eerst naar de kerk. Door de zaalhockey is dat in de afgelopen maanden niet vaak gelukt, dus fijn dat we eindelijk weer konden gaan. Daarna ben ik met Amy boodschappen gaan doen en ging Andries lekker met Thomas naar buiten.

Het was echt een relaxte zondag. Meiden zijn nog lekker naar buiten geweest met vrienden, Andries is nog met Thomas gaan fietsen, ik rommelde wat in huis, kookte, deed stiekem een powernap op de bank (haha, dat was even fijn) en de meiden moesten uiteraard ook nog leren voor school. Ik hoop dat dit heerlijke weer door blijft gaan, dan ga ik ook zeker weer een paar keer lekker wandelen buiten met mijn Storytel aan. Genieten van die vitamine D!

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge