Follow:
fashion

Hip in de Regen met Joules!

hipinderegen

Na een soort hittegolf van ( voor mijn gevoel ) een eeuwigheid, is er deze week dan eindelijk even wat regen. Zalig! Ook door regen vind ik het niet erg om met de kids op de fiets naar school te gaan, zeker niet in dit geweldige regenjack van Joules. Een super leuk en fleurig merk dat verkrijgbaar is bij hipinderegen.nl.

hipinderegen

Voorheen hees ik mij in een niet al te charmant regenpak van een bekend warenhuis. Vormloos en totaal niet hip. Als het maar functioneerde vond ik. Tót ik de kans kreeg een mooi regenjack bij hipinderegen.nl uit te zoeken, wow wat een keus! Mijn oog viel al snel op het merk Joules. Een vrolijk merk met diversiteit in producten.

Ik twijfelde tussen een regenjas met bloemetjes en deze polkadot. Uiteindelijk koos ik voor de iets neutralere polkadot. Het regenjack is heel dun en kan je makkelijk over je eigen jas dragen. Maar als het, zoals vandaag, broeierig weer is, kan je hem ook heerlijk over je gewone kleding dragen als er opeens een buitje valt.

hipinderegen

hipinderegen

Het regenjack heeft een capuchon om je kapsel goed te beschermen tegen de regen 😉

Hij sluit met een rits en daarover loopt een “flapje” met drukknoopjes. Het jack heeft 2 zakken die ook kunnen sluiten. De linkerzak is heeft dubbele knoopjes, en ik kwam er later achter waar dat voor diende. Dat laat ik je zo zien!

hipinderegen

hipinderegen

Regenjas Golightly Navy Spot is waterdicht, winddicht en ademend. Je kan de taille insnoeren om wat taille te creëren. Hij is zo licht dat je amper voelt dat je een jas draagt.

hipinderegen.nl heeft heel handig een maattabel op hun site, zo kan je makkelijk bekijken welke maat het beste bij jou zou passen.

hipinderegen

Er is dus 1 zak die nét even wat anders was dan de andere. Ik zag ook tekst in de zak. Wat blijkt? Je kan deze jas helemaal in die zak vouwen tot een makkelijk mee te nemen pakketje! Zoals je sokken in elkaar vouwt, zo “rol” je de jas in een pakketje. Super handig om mee te nemen in je tas!

hipinderegen

Én ook nog eens een leuk pakketje om mee te nemen. Ga je dus een dagje op pad en is er kans op een spatje regen? Neem dan dit handig pakketje mee en je hebt een super hippe regenjas bij de hand!

hipinderegen

hipinderegen

Ben je benieuwd wat er nog meer voor soorten regenjacks zijn van Joules? Of van andere hippe merken? Check de website van hipinderegen.nl, ook voor super leuke regenlaarzen!

Rode regenlaarzen witte stippen

Stiekem verliefd op deze! hihi

Regenjas Golightly Navy Spot kost 69,95 en draag ik in maat L.

Draag jij ook een hippe regenjas?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Corine Boon

  Leuk jack!! Die laarzen heb ik.

  juni 30, 2017 at 10:32
 • Reply chucky1012

  Prachtig en ook de boots 😉

  juni 30, 2017 at 11:31
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge