Follow:
Tante Betsy

Sneak Peek Tante Betsy najaar 2017 collectie

Tante Betsy 2017

Deze foto’s staan al een tijdje op mijn mobiel, en elke keer zit ik er verlekkerd naar te kijken. Toen ik met Susan van 365daysofhappytantebetsydresses naar de fotoshoot mocht afgelopen december konden wij al een glimps van de najaarscollectie 2017 van Tante Betsy bewonderen. En ik laat jullie vandaag meegenieten!

Tante Betsy 2017

Hier hingen alle jurkjes klaar om in een sneltreinvaart aan te trekken bij de modellen om de fotoshoot te volbrengen. Er zijn weer doorknoopjurkjes met zo’n leuk plooitje bij de boezem. Super leuk met een soort takjes met blaadjes met her en der een schattig vogeltje erop.

Tante Betsy 2017

Sommige jurkjes hadden nog geen coating ( extra laagje over de stof ) vandaar dat ze wat pillig lijken. Maar dit zijn de showmodelletjes voor de shoot.

Mijn absolute favoriet van deze collectie: de appeltjes jurkjes!! Wát een top print! Ook nog eens in één van mijn favoriete modellen ( trixie ).

Tante Betsy 2017

Ook komen er weer leuke shirtjes met lange mouwen. Super leuk met een borstzakje. Het printje vind ik overigens ook lief. Een mooi romantisch bloemetje, love it!

Tante Betsy 2017

Oh yeah! Zippies!! Sinds de zomercollectie ben ik helemaal into de zippies! Ik gok dat ik deze zippie wederom in alle kleurtjes wil. ( zippie-addict noem ik mijzelf maar ).

Tante Betsy 2017

Effen jurkjes met een cute vogeltje op je mouw. En daarnaast zie je wat abstractere printjes. Voor iedereen wat wils kunnen jullie al zien.

Tante Betsy 2017

Dit printje vind ik ook helemaal leuk! Ik gok dat er ook jurkjes van waren, maar dit kan ik mij even niet meer herinneren. En die dots daarnaast, ook helemaal top.

Tante Betsy 2017

Nog even een mooie close-up van dit prachtige jurkje. Wat een dotje hè? Ik kan jullie verzekeren dat mijn wishlist alweer een aantal beauties bevat!

Tante Betsy 2017

Tante Betsy 2017

Ik heb online al wat andere foto’s voorbij zien komen, zelfs al een sneak voor volgend jaar zomer! Maar ik ga mij eerst verheugen op aankomende collectie, daar kijk ik al helemaal naar uit.

Wat vinden jullie van wat jullie nu kunnen zien?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Claudia

  Hoi Hilde, dat ziet er weer fantastisch uit! Ik ben ook fan van de zippies en kijk uit naar de abstracte grafische print. Die doorknoopjurk met rimpels op de borst ben ik ook benieuwd naar. Weer een hoop keuze! ! Groetjes Claudia

  juni 29, 2017 at 07:47
 • Reply mia

  Appeltjes!!❤❤

  juni 29, 2017 at 07:50
 • Reply Esther

  Oh, wat fijn dat je eindelijk wat foto’s mag delen! Een paar printjes had ik al gezien, maar heel leuk om nu wat meer te zien en wat andere modelletjes. Ik vind het eigenlijk allemaal wel leuk wat ik nu zie. Het doorknoopjurkje met vogeltjes komt er in ieder geval zeker en de appeltjes dat wordt passen. Ik verheug me al op de nieuwe collectie.

  juni 29, 2017 at 07:54
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh zo heerlijk om even terug te blikken. Ik had ze ook al willen delen op mijn blog en denk iedere keer zal ik…maar Tante wilde graag binnenkort de primeur hebben en die heb ik haar maar gegund (alhoewel ik ook al regelmatig foto’s op de groepen zie langskomen hihi).
  Maar ik weet nog goed dat ik alleen al van een rek en er stonden er drie, acht favorieten zag en zie nog meer leuks whahahha.
  En ja ook al enorm gave sneakpeaks gezien van de zomercollectie, zuchttt. Ik vind toch maar wat leuk dat onze Tante ons keer op keer blijft verrassen met veel leuke printjes en mooie modellen.
  Zo jammer dat je er volgende week niet bij kan zijn. Maar we maken met z’n allen foto’s en zo kun je er toch bij zijn. Dikke knuff!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Busy Tante Betsy girlMy Profile

  juni 29, 2017 at 08:22
  • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

   Oh ja die zippies staan héél hoog op mijn verlanglijstje en ook de appeltjes jurk maar dan in overslagmodel. En de polkadots jurken, de oude versie met borduursel en die met splitmouwtje. En de shirt dresses vogeltjes jurk en die gave bloesemtak print op zwarte ondergrond en een heleboel gave rode jurken. Oopss ik geloof dat ik moet gaan marktplaatsen…zoefff.
   Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Busy Tante Betsy girlMy Profile

   juni 29, 2017 at 08:27
  • Reply hillybillybeauty

   Ik heb wel even gevraagd of ik het mocht delen 😉

   juni 29, 2017 at 08:47
 • Reply Petra van Schijndel

  De appeltjes ❤

  juni 29, 2017 at 09:03
 • Reply marja de Vries

  Heel leuk, vooral de kleur groen is mijn favoriet.
  Een vraagje , je hebt het over een laagje over de stof wat is dat dan?

  juni 29, 2017 at 09:09
 • Reply Dinah

  De jurk met de grote appels in petrol. gaaf…

  juni 29, 2017 at 09:37
 • Reply Neeltje

  Oh wat een leuke preview. Die appeltjes zijn tof. Verder vind ik de grafische prints en takjes super. Maar merk wel dat ik liever meer kleur draag. Misschien een zwarte een keertje kopen voor de sombere (wer) dagen. Mmm, ik moet driftig budget sparen.

  Neeltje

  juni 29, 2017 at 09:53
 • Reply chucky1012

  Zulke mooie dresses mrt leuke printjes!
  Fijn en zo vrolijk gekleurd.
  Mooi dat er lamge mouwen aan zitten.

  Xoxo

  juni 29, 2017 at 10:04
 • Reply Nicolette

  Ik zie al dat deze wintercollectie heel goed is voor mijn portemonnee!!!! Gelukkig maar, want heb namelijk heel veel gekocht van deze zomercollectie! 😀
  Ik ben toch meer van de kleurtjes en romantische en fleurige printjes. 😉
  Het enige kledingstuk waar ik wel verliefd op ben is de zippie!! 🙂 En dat blousje met die bloemenprint. 😉

  juni 29, 2017 at 10:23
 • Reply Lonneke

  Wat een leuke kleurtjes en printjes weer voor het najaar!

  juni 29, 2017 at 18:55
 • Reply Marthe

  Wat een vrolijkheid weer.
  Weet jij of er ook een winterjas in de wintercollectie zit?
  En wanneer de wintercollectie gekocht kan worden?

  augustus 6, 2017 at 22:37
  • Reply hillybillybeauty

   Er zitten idd winterjassen bij! Ik weet niet precies wanneer die uitgeleverd gaan worden, ik wacht ook in spanning!

   augustus 7, 2017 at 11:09

  Leave a Reply

  CommentLuv badge