Follow:
fashion

Mijn nieuwe horloge mét gravering!

Nog heel lang heb ik getwijfeld of ik de namen van de kids nog als tattoo wilde laten aanbrengen. Maar een paar jaar geleden toch besloten het niet te doen. Toen ik onlangs de mogelijkheid kreeg een mooi houten horloge uit te zoeken bij Creative Use Of Technology, waar je je horloge kan laten graveren, wist ik ook meteen wat de tekst moest zijn!

De houten horloges bij deze mooie webshop hebben een mooie natuurlijke uitstraling. Je kan ervoor kiezen een horloge te nemen met een houten polsband óf met een leren bandje. En dan heb je ook nog allemaal verschillende kleuren hout ( bamboe of sandal hout ). Ieder horloge is uniek vanwege het hout wat gebruikt wordt voor de horloges.

Ik koos voor een leren bandje in een prachtige bruin/groene kleur. Wat ik ook zo leuk vind is dat het in een kartonnen verpakking komt. Geeft het geheel een “groene” uitstraling, en daar hou ik van! Geen luxe verpakkingen, gewoon natuurlijk karton. Het gaat ook om wat in de verpakking zit uiteindelijk!

Als je het klokje van dichtbij bekijkt zie je hoe mooi de gravering is gedaan. Elk stukje gebruikt hout is uniek, dus kan wat verschillen van kleur. Dit maakt het horloge nóg specialer!

Wat ik helemaal tof vind van dit Nederlandse bedrijf is dat je het horloge persoonlijk kan laten graveren. Dit maakt het horloge ideaal als cadeau voor bijvoorbeeld een huwelijk, verjaardag of vaderdag/moederdag.

Ik besloot de namen van de kids te laten graveren. Ik vind dat echt een mooie touch aan het al hele mooie horloge. Amy en Fenna begonnen zelfs te glunderen toen ik het liet zien. Zij voelden zich helemaal speciaal, haha!

Het horloge ziet er in zijn geheel mooi uit. Je kan zien dat er met zorg gewerkt is aan het ontwikkelen van het horloge.

Ik heb vrij brede polsen en heb de grootste maat genomen, en deze zit perfect! Er is dus genoeg keuze in de webshop aan maten, kleuren, soorten bandjes. En uiteraard de keuze om je horloge te laten graveren!

Ook heeft de webshop nog meer mooie sieraden en woonaccessoires, dus neem zeker even een kijkje.

De horloges van Creative Use Of Technology zijn verkrijgbaar vanaf 49 euro.

Wat vind jij van mijn nieuwe horloge?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Dit is een prachtige watch en leuk dat men iets erin kan laten graveren….

  Xoxo

  september 1, 2017 at 07:55
 • Reply Jessica J.

  Die kartonnen verpakking maakt het plaatje inderdaad compleet. Erg tof, zo’n houten horloge!

  september 1, 2017 at 11:59
 • Reply Caroline

  Wauw, wat een mooi horloge! Ik word er enorm hebberig van, alhoewel ik bang ben dat ik hem na een aantal keer toch weer vergeet om te doen.

  september 4, 2017 at 20:24
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge