Follow:
beauty

I Heart Make-up Chocolate and Peaches Eyeshadow Palette

I Heart Makeup

Je loopt door de Superdrug in Engeland en spot een mega schap vol I Heart Make-Up Chocolate Palettes…..wat doe je dan?! Precies! Je koopt er één! (inderdaad, heel braaf bij één palette gebleven. Van I Heart Make-Up dan…hihi). Het Chocolate and Peaches palette stond al een tijdje op mijn wishlist, dus die nam ik mee. Wat een prachtig palette is dit! Absoluut een pareltje voor een hele mooie prijs.

I Heart Makeup

De kleuren in dit palette zijn prachtig. Je hebt een keuze aan roze tinten, paarse tinten en bruin tinten. Ideaal voor een mooie natural nude look. Ook de diversiteit tussen glanzende en matte kleuren maakt dit palette tot een heel divers palette.

Het palette is ook nog eens dierproefvrij. Top!

Swatches

I Heart Makeup

bovenste rij

I Heart Makeup

middelste rij

I Heart Makeup

onderste rij

De pigmentatie van de oogschaduwkleuren is prima. Zelfs de lichtste kleuren zijn goed gepigmenteerd. Je kan met dit palette echt heel veel kanten op. Door de donkere paarse en bruine tinten kan je prachtige meer opvallende ooglooks maken. En met de lichtere tinten kan je ook hele neutrale looks maken. Zelf ben ik dol op deze kleuren omdat je er zoveel kanten mee op kan. En het leuke aan de chocolade palettes vind ik dat het ook nog eens lekker ruikt. 😉

I Heart Makeup

Ik heb helaas even geen betere foto van een ooglook (tijdgebrek, I’m so sorry). Ik heb op mijn gehele ooglid de meest lichte kleur aangebracht. Over het bewegend ooglid de mooie roze kleur uit de bovenste rij. En in de buitenste ooghoek en een stukje onder de wimperrand de bruine kleur op de middelste rij. (tweede kleurtje). Een super snelle ooglook die altijd kan!

Ben je, net als ik, dol op de chocolade palettes van I Heart Make-Up? Dan hoort dit Chocolate & Peaches palette zeker in je verzameling. Je kan het palette nu voor 6,49 krijgen bij Boozyshop bestellen.

I Heart Make-Up

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Prachtige palette met subtiele kleuren!

    mei 12, 2018 at 06:20
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge