Follow:
beauty

Örtte Teatox Body Scrub

Ortte

Als je mijn blog vaker leest weet je dat ik minstens 2 keer per week mijn lichaam scrub. Ik hou van het idee van het verwijderen van dode huidcellen en mijn huid weer gezond te laten aanvoelen. Ik merk namelijk echt dat mijn huid er ontzettend van opknapt. Maar scrubben met thee? Dat is nieuw voor mij. Hoe het mij is bevallen zal ik in deze review laten weten!

Ortte

De Örtte Teatox body scrub bestaat puur uit natuurlijke ingrediënten. Groene thee, avocado, vlokken zeezout, honing, olijfolie, castor olie, jojoba-olie en ongeraffineerde rietsuiker. Beter voor je lichaam kan je het niet hebben eigenlijk toch? Al deze natuurlijke ingrediënten hebben ook allemaal een unieke werking. Hydratatie, ontstekingsremmend, verzorgend, verstevigend, allemaal prima eigenschappen.

Ortte

De verpakking vind ik grappig bedacht, maar niet héél praktisch als ik eerlijk ben. Gelukkig had ik zelf nog de nodige lege potten body scrubs ( ik heb nog steeds mijn opgemaakt video niet opgenomen, loop inmiddels 3 maanden achter. I know! Eén voordeel dus nu, genoeg lege verpakkingen haha ) en heb ik de inhoud van de zak daarin gedaan. Dat werkt voor mij makkelijker.

Ortte

De geur is écht de geur van een kop sterke thee. Het is even wennen als je, net als ik, gewend bent aan de geur van zoetige en frisse body scrubs, maar het went vrij snel. Je brokkelt dus een stukje af en begint met scrubben!

Ortte

Ik moest wel erg lachen onder de douche. Deze scrub laat zich wat minder makkelijk verwijderen/afspoelen van de huid. Ik zat dus binnen no time van top tot teen onder de smurrie van de scrub ( ik omschrijf het even als smurrie, het lijkt namelijk erg op natte aarde ). Het leek net of ik in een soort Expeditie Robinson was beland en mijzelf lekker even in de blubber had liggen badderen. Een waar moddermonster! Tot zover deze leuke anekdote. 😉

Het scrubben gaat verder prima. Ik masseer de Teatox scrub met ronddraaiende bewegingen en focus mij vooral op mijn bovenbenen. De Teatox scrub zou namelijk ook verstevigend werken en een positieve werking tegen cellulite, dus daar wilde ik mij wel even op focussen.

Ortte

Alle voordelen van de Örtte Teatox Body Scrub op een rij

 • Het vermindert onzuiverheden en dode huidcellen
 • Het helpt de jeukende huid te verzachten
 • Helpt het herstellen van cellen van de huid te stimuleren
 • Leidt tot een stralende en gezondere huid
 • Hydrateert en voedt de huid
 • Vermindert poriën en maakt de huid zijdezacht

Ook werkt de scrub erg zuinig en kan je met één zak een flinke tijd vooruit.

Of het een favoriet van mij is durf ik niet meteen te zeggen. Ik ben dan ook erg gehecht aan mijn scrubs van de Body Shop met de heerlijke zoete geuren. Maar af en toe een 100% natuurlijke Teatox scrub tussendoor, dat hou ik er zeker in!

De Örtte Teatox Body Scrub is verkrijgbaar bij weightworld.nl en kost 19.95.

Heb jij je weleens gescrubt met thee?

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Het ziet er goed uit!
  Zeer duidelijke review.

  Xoxo

  september 30, 2017 at 07:01
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge