Follow:
beauty

Douglas Aqua Focus Collectie

Douglas

Douglas Rules! Sinds ik een aantal Douglas huismerk producten heb mogen testen ben ik hopeloos verliefd. Echt élk product vind ik fijn! De Douglas Home Spa Seathalasso en de Douglas Essential  producten, alles wordt tot de laatste druppel opgemaakt hier in huis. Ik deed dan ook een vreugdedansje, tot groot ongenoegen van mijn tienerdochters, toen ik deze nieuwe producten ontving: Douglas Aqua Focus!

Douglas

Douglas Aqua Focus Good Night Gel Mask 19,99

De lijn straalt één en al hydratatie uit door de mooie blauwe kleur. Natuurlijk is dat al duidelijk door het woordje ‘aqua’, maar Douglas heeft er ook voor gekozen om een prachtige blauwe verpakking aan deze lijn te geven. De doosjes hebben een holografisch effect wat het nóg luxer laat aanvoelen.

Het Good Night Gel Mask bevat mineraalrijk Zwitsers gletsjerwater wat de huid optimaal hydrateert. Prickly Pear zijn cactusvijgen die werken als antioxidanten en negatieve mileueffecten te lijf gaan.

Douglas

Éen à twee keer per week gebruik ik het Good Night Gel Mask. Ik breng een dun laagje aan op de huid en laat het intrekken voordat ik mijn bed in duik. De volgende ochtend is mijn huid optimaal gehydrateerd. Ook zie ik wel degelijk dat mijn huid straalt!

Douglas

De textuur ziet er ook heerlijk uit. Een frisse gel-crème met luchtige textuur. Ook erg prettig is om het masker eventjes in de koelkast te leggen.

Douglas

Douglas Aqua Focus Flake Scrub 17,99

Een scrub die in zo’n mooie pot komt behandel ik met heel veel liefde. Ik ben echt verrast door de mooie luxe uitstraling van deze lijn. En dat voor een hele mooie prijs!

Natuurlijk werkt een scrub in een tube vele malen makkelijker, maar soms is het ook gewoon even de ervaring die je wilt beleven. Met deze pot beleef je écht even een luxe ervaring.

Douglas

“De scrub bestaat uit celluloseparels gewonnen uit sparrenhout, die helpen om verstopte poriën te reinigen; bamboepoeder ontwikkelt een verhelderende cactusvijg antioxidantwerking. Met Zwitsers gletsjerwater vult de scrub tegelijkertijd de vochtretentie van de huid aan. De verfijnde textuur is door sneeuwvlokken geïnspireerd en verbindt aangename sensor met effectiviteit – voor een stralende, gelijkmatige en vitale teint.”

Lees het stukje hierboven nog eens een keer…..’door sneeuwvlokken geïnspireerd’, kan het nóg meer sprookjesachtig?! Ik waan mij al bijna in de wereld van Frozen.

Douglas

Ook de textuur nodigt uit om de scrub meteen te gebruiken. De geur is heerlijk fris. Je hebt niet heel veel nodig om je gezicht van een heerlijke scrub te voorzien. De scrub is niet super grof, maar heeft toch een heerlijk scrubbend gevoel. Super!

Douglas

Ook bij dit product is het weer heerlijk om de scrub, zeker op warme dagen, eerst even in de koelkast te leggen. Een verkoelende scrub is zomers tóch lekkerder dan een warme 😉

Douglas

Douglas Aqua Focus Moisturising Eye Contour Gel 14,99

Wallen, verschrikkelijk! De afgelopen 2 weken had ik 2 zieke kids ( die dan ook besluiten midden in de nacht hun maag te legen op de meest ondenkbare plekken in huis ), en Thomas is wat onrustig door alle activiteiten op school en sliep daardoor ook slecht. Ik kan jullie verzekeren dat dat geen goed doet voor je oogcontouren.

Douglas

De Douglas Aqua Focus Moisturising Eye Contour Gel bevat een combinatie van silk tree en heilige gras extracten, bekend om de beschermende, kalmerende en helende eigenschappen. De gel is heerlijk fris en alleen door dat gevoel word je al wat opgepept. Last van donkere kringen heb ik niet snel, maar wallen willen wel eens de kop opsteken. Deze gel zorgt ervoor dat ze slinken en je weer een frisse blik krijgt.

Douglas

Douglas

Douglas Aqua Focus Biocellulose Moisturising Face Mask 9,99 & Douglas Aqua Focus Biocellulose Moisturising Eye Patch 3,99

Deze 2 maskers zitten nog veilig in hun verpakking. Ik ben ze namelijk van plan mee te nemen op vakantie en daar heerlijk een avondje te chillen met deze maskers. In verhouding vind ik ze wel prijzig voor eenmalig gebruik. Zelf zou ik dat niet zo snel aanschaffen. Maar als je jezelf even pure luxe wil gunnen zijn dit de ideale producten!

Douglas

Op de verpakking staat duidelijk hoe je het masker moet gebruiken. Eigenlijk spreekt het voor zich, maar toch handig dat het op de verpakking staat.

Biocellulose Moisturizing Face Mask van Douglas Focus combineert de hydraterende eigenschappen van collageen en de water retentie capaciteit van hyaluronzuur. De huid herwint zijn glans en souplesse. Vrij van minerale oliën, parabenen, siliconen en parfum.

Douglas

Dit soort patches heb ik al vaker gebruikt van andere merken en ik zie altijd vrij snel resultaat. Ik ben gek op dit soort items!

De eye patches hydrateren de ooghuid en zorgen daardoor dat deze gladder oogt en droogtelijntjes vervagen.

De Douglas Aqua Focus collectie is verkrijgbaar bij Douglas.

Hoe vinden jullie de uitstraling van deze lijn?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Fijn dat je deze mooie producten had getesd.

  Beterschap met de kinderen Xoxo

  juli 9, 2017 at 10:45
 • Reply Mariska

  Deze lijn spreekt me wel echt aan! Goede uitstraling, mooie verpakkingen… ja, maakt een goede indruk bij mij 😀

  juli 9, 2017 at 15:53
 • Reply Yvonne

  Ik heb een dagcrème met geltextuur van deze lijn (gelcrème) Inderdaad heerlijk! Vooral lekker fris tijdens warme dagen en trekt snel in, zodat je daarna eventueel een zonnebrandcrème kunt aanbrengen zonder dat het te vettig of te veel wordt. Als lichte nachtcrème ook heel fijn.

  juli 9, 2017 at 18:36
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge