Follow:
beauty

Kiko Gold Waves Highlighter 02 Virtuous Golden Rose

kiko highlighter

Een Kiko winkel voorbij lopen zonder binnen te lopen is voor mij al lastig, maar als ik dan met twee make-up addicts van tieners ben dan is het onmogelijk. Dus tijdens onze vakantie in Engeland gingen wij ook even binnen snuffelen bij de Kiko winkel. Ik blijf fan van Kiko, een mooi merk wat ook nog redelijk betaalbaar is. En hadden wij even mazzel dat net de nieuwe voorjaarscollectie uitgestald was.

Kiko Highlighter

Mijn oog viel meteen op deze prachtige highlighter, wat een geweldig product! Deze Gold Waves highlighter is verkrijgbaar in twee kleuren: 01 Golden Vibes en 02 Virtuous Golden Rose. De Golden Vibes was voor mij wat te warm van kleur, maar de Virtuous Golden Rose is wat koeler en écht prachtig. Al heb ik inmiddels al een aantal mooie highlighters in mijn bezit, ik kon deze prachtige van Kiko echt niet weerstaan.

Kiko Highlighter

De pan is prachtig gedetailleerd, in prachtig golfjes-motief en met een mooi printje. Eigenlijk te mooi om te gebruiken. haha. In de deksel zit nog een handig spiegeltje. Een prachtig gouden stevig doosje, super luxe!

Kiko Highlighter

En kijk eens wat goede pigmentatie! De glans is echt prachtig. Je kan het subtiel aanbrengen en eventueel naar eigen wens wat meer laten opvallen door nog een laagje aan te brengen. Maar met één laagje heb je al een prachtige intense glans.

“Poederhighlighter met een vleugje kleur, ideaal om de huid een delicate schittering te geven en de gelaatstrekken beter te laten uitkomen, met een handig ingebouwd spiegeltje.

De zijige texture met gesofisticeerd 3D-golfeffect is verrijkt met Jojobaolie en schenkt je gezicht, dankzij de highlightparels een ogenblikkelijke en moduleerbare glans.

Het product heeft een delicaat vanilleparfum met zonnige noten.”

Kiko highlighter

Heb je nou geen Kiko winkel bij jou in de buurt? (wellicht wel fijn voor de portemonnee ;-)). Geen nood! Je kan de producten van Kiko ook online bestellen. De prachtige Kiko highlighter is voor 16,95 online verkrijgbaar – klik hier.

Kiko highlighter

Een prachtig mooie highlighter met een high end uitstraling voor een mooie prijs. Of deze highlighter Limited Edition is durf ik niet te zeggen, maar ik zou het risico niet nemen. Deze highlighter wil je echt in je collectie als je net als ik fan bent van highlighters. 😉

Ben jij bekend met het merk Kiko?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Wauw….
  Zo mooi en dank je voor de tip.
  Deze moet ik hebben want ben ook groot fan van dit merk.

  Xoxo

  mei 24, 2018 at 06:34
 • Reply Jouvence

  Wauw, wat een prachtige highlighter!

  mei 25, 2018 at 17:32
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge