Follow:
beauty

Rituals Express Your Soul Body Scrub

Rituals Exoress

Mijn favoriete producten van Rituals zijn toch écht de body scrubs. Ze bevatten heerlijke oliën, waardoor je na het gebruik van de scrub een heerlijk verzorgend laagje op je huid hebt. Van mijn moeder ontving ik een tijdje geleden de Limited Edition Body Scrub van de zomer editie.

Rituals

De scrubs van Rituals komen zoals altijd in een prachtige pot. Een mooie groene glimmende deksel en een witte pot met pastelkleurige opdruk. Een hele mooie luxe uitstraling heeft deze Limited Edition lijn.

Bij de ingrediënten die op de pot staan moet ik meteen aan de serie Vampire Diaries denken. Verbena en Petitgrain. ( verbena komt toch voor in de serie? Om jezelf tegen de hypnose van vampieren te wapenen? Maar ok, ik dwaal af…haha ).

rituals

Toen ik de pot opende lag er een heerlijke laag voedende olie bovenop. Onder de douche meng ik mijn mijn vingers de olie door de suikerscrub voordat ik hem ga gebruiken.

De geur is heel fris, echt een heerlijke zomerse geur. Verkwikkend en ideaal om je dag mee te beginnen.

Rituals

Na het gebruik van de scrub zie je ook een verzorgende laag op je huid liggen. Je hebt in principe geen voedend bodyproduct meer nodig om je huid mee in te smeren na het gebruik van de scrub.

Ingrediënten

Sucrose Ethylhexyl Stearate Isopropyl Myristate Carthamus Tinctorius (Hybrid Safflower) Seed Oil Persea Gratissima (Avocado) Oil Parfum/Fragrance Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil Argania Spinosa (Kernel) Oil Macadamia Integrifolia Seed Oil Simmondsia Chinensis (Jojoba Seed) Oil Verbena Officinalis Leaf Extract Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Tocopherol Caprylic/Capric Triglyceride Citral Eugenol Linalool Alpha-Isomethyl Ionone Limonene

rituals

De scrubs van Rituals kosten 19,50, maar daar krijg je een flinke pot voor. Ik merk dat ik met deze scrubs maar heel weinig product nodig heb om mijn hele lichaam mee te scrubben. Je kan dus best een flinke tijd vooruit met deze heerlijke scrub.

De Rituals Express Your Body Scrub  is verkrijgbaar bij de Rituals winkels en verkooppunten of online.

Ben jij ook zo dol op de Rituals producten?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Romy

  Ja, de producten van Rituals zijn altijd zo fijn! Ik vind de geur van deze lijn ook heerlijk. Fijn dat de scrub je zo goed bevalt!
  Romy onlangs geplaatst…Persoonlijk | Zoveel (mooie) veranderingen in 1 jaar tijd!My Profile

  augustus 22, 2017 at 07:30
 • Reply chucky1012

  Klinkt erg goed.
  Lekker veel inhoud.

  Xoxo

  augustus 22, 2017 at 07:42
 • Reply Jessica J.

  Klopt, haha. Verbena/vervain. Toch wel een guilty pleasure, TVD. 😀
  Ik ben ook echt fan van de scrubs van Rituals, alleen is deze volgens mij echt te citrusy voor me.
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #66 • Verjaardagssurprise, Moederdag en museum in een grotMy Profile

  augustus 22, 2017 at 09:55
 • Reply Julie

  Ik vind deze geur ook super lekker fris! En ja de textuur van de scrub is heerlijk! 🙂 Toch zou ik nadien altijd nog een bodycrème gebruiken omdat je daar een langduriger resultaat mee bereikt dan met een scrub!

  augustus 22, 2017 at 12:02
 • Reply Eveline Fleur

  Oh heerlijk ik ben ook zo dol op de producten van Rituals. <3

  augustus 22, 2017 at 14:18
 • Reply Elisabeth

  Ik ben eigenlijk een stille lezer en geniet heel vaak van je blogs . Dus nu eens een reactie. Ik vind de producten van Rituals echt heerlijk .De body scrub is echt geweldig en je hebt na het scrubben idd echt een heel zachte huid zonder nog te moeten smeren .Helaas vind ik deze geur niet echt lekker maar er zijn genoeg andere geuren ,vooral The Ritual of Light is mijn Winter favoriet .Ik vind alleen de douchevloer altijd een beetje eng glad erna maar dat is een kwestie van voorzichtig zijn .Hier altijd veel te veel van Rituals in de douche en in laden ,maar ook andere douchegels en body lotions/cremes want ik kan al dat heerlijks niet weerstaan ,om over parfums nog maar niet te praten .
  Groetjes Elisabeth

  augustus 22, 2017 at 15:25
 • Reply Jouvence

  Ik heb de body cream uit deze lijn en vindt de geur zo lekker ruiken! xx

  augustus 23, 2017 at 20:53
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge