Follow:
lifestyle

Het is weer tijd voor de kleine cadeautjes!

Als we de zomervakantie naderen begint de tijd van de kleine cadeautjes. Cadeautjes voor Vaderdag, juffen/meesters, coaches, de avondvierdaagse, rapporten, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Elk jaar is het weer een opgave om iets leuks te bedenken. En om nou niet elke keer met een douchegel of een geurkaars aan te komen zetten heb ik een leuke tip!

Mok bedrukken

Zelf heb ik voor Vaderdag een aantal jaren geleden een leuke mok laten bedrukken met een foto van de kids erop. Deze mok is nog steeds in gebruik door mijn vader! Een mok is ook een product wat iedereen gebruikt. Een handig cadeautje met een persoonlijke touch!

Zo kreeg Andries een paar jaar geleden een mok met een foto van het hockeyteam erop wat hij een jaar lang heeft getraind. Een ontzettend leuk aandenken! Dus zeker een tip als je die lieve coach, trainer of teammanager na een jaar inzet een kleinigheidje wil geven. 😉

Zo kan je zo’n mok ook heel leuk als afscheidscadeautje geven aan een juf of meester. Tegenwoordig worden er zoveel leuke foto’s gemaakt, dan is er vast een hele leuke foto beschikbaar om op een mok te laten drukken. Een super origineel en persoonlijk cadeau. En heb je geen foto? Dan kan je er ook een leuke tekst op laten drukken.

mok bedrukken

En voor Vaderdag is een mok bedrukken natuurlijk het perfecte cadeau. Papa’s eigen koffiemok met een prachtige foto van zijn kind(eren) er op.

Het leuke is dat een mok laten bedrukken zich niet beperkt tot een standaard witte mok. Je kan ook een mok met een gekleurde binnenkant kiezen, of een geheel gekleurde mok. Ontzettend veel keuze om het perfecte cadeau te ontwerpen.

mok bedrukken

En heeft de juf of meester altijd zijn/haar koffie in een reismok op zijn/haar bureau staan? Dan is zo’n mok bedrukken natuurlijk ook super tof!

mok bedrukken

Ben je dus nog op zoek naar leuke betaalbare cadeautjes voor de komende weken? Dan zou ik zeker eens een kijkje nemen bij PrachtigKado.nl. Een gaaf cadeau met een persoonlijk touch wordt altijd gewaardeerd! (en uit ervaring weet ik dat het ook bijna dagelijks gebruikt wordt ;-)).

Heb jij weleens een mok laten bedrukken?

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Sylvahna.nl

  Zo leuk zijn dit soort persoonlijke cadeautjes!
  Sylvahna.nl onlangs geplaatst…Shoplog: The Body ShopMy Profile

  mei 23, 2018 at 07:56
 • Reply chucky1012

  Zo een orgineel kado

  mei 24, 2018 at 06:32
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge