Follow:
fashion

Lekkere warme sjaals en mutsen voor de man

hemdvoorhem

Het wordt kouder buiten en dan komt bij ons thuis de grote shopper met mutsen, wanten en sjaals tevoorschijn. Elk jaar komen we ook tot de conclusie dat er weer wat items aan vervanging toe zijn of dat er een aantal wanten vermist zijn geraakt ;-). Tegenwoordig heb je zoveel keuze aan mooie sjaals en mutsen, en ook voor de man is er volop keus!

hemdvoorhem

hemdvoorhem

Bij hemdvoorhem.nl heb je een ruime keuze aan gave sjaals voor heren. Ga je voor een neutrale kleur zoals op de foto hierboven òf voor iets opvallenders? Voor Andries kwam er een gaaf pakketje binnen met een mooie grijs/zwarte sjaal en een grijze gebreide muts. Twee items die erg van pas komen met het koude weer!

De meeste sjaals die online beschikbaar zijn komen in een mooie cadeauverpakking. Er is zelfs een set waarbij ook nog eens twee biertjes zitten! (als Andries dat had geweten..haha)

hemdvoorhem

Ook de mutsen kunnen besteld worden in combinatie met een leuke geschenkverpakking. Dit geeft toch leuker cadeau dan zonder mooie doos eromheen. Sommige herenmutsen zijn trouwens in de sale (tip!).

hemdvoorhem

Ben je dus nog op zoek naar een leuk cadeau voor een man? Bij Hemdvoorhem is nog volop keuze aan mutsen en sjaals in allerlei soorten. Ik moet ook zeggen dat ik dit ook nog eens een origineel cadeau vind om te geven aan een man. En met het koude weer op komst zal een cadeau als dit zeker in de smaak vallen!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Nicole Orriëns

    Ik vind het een heel mooi setje. Stijlvol!

    januari 8, 2019 at 11:03
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge