Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #120

Gelukkig nieuwjaar!! Afgelopen week was de laatste vakantieweek en probeerden we al een beetje in het ritme te komen, failed! Thomas lukte het om op te blijven met Oud en Nieuw, maar is de dagen daarna ook elke avond laat gaan slapen. Zaterdag begon hockey weer en kwam het verdrietige nieuws dat mijn oma was overleden.

Maandag 31 december

Vandaag een hele leuke dag natuurlijk! Overdag gingen we even bij mijn vader en (bonus)moeder langs om nog even elkaar te zien voor het nieuwe jaar. Daarna reden we door richting Mijdrecht. Onderweg aten we een snel hapje bij de Mac en gingen we weer even langs bij ons nieuwe nichtje. Ze waren inmiddels uit het ziekenhuis en we konden haar nu eindelijk even vasthouden!

Daarna gingen we naar mijn moeder waar we oud en nieuw zouden vieren. Een avond vol hapjes, spelletjes en gezelligheid!

Om 12 uur hadden we een beetje vuurwerk om af te steken. Niet veel, maar er was iemand bij mijn moeder in de straat die volgens mij voor duizend euro aan vuurwerk had gekocht. Het meest professionele vuurwerk kwam voorbij. Rond half 2 waren we allemaal wel een beetje moe en reden we weer naar huis. Een zalige avond hebben we gehad!

Dinsdag 1 januari

Vandaag een relax dag. Laat uit bed en een middag met spelletjes…

Woensdag 2 januari

Omdat we bezig zijn met Amy haar inbouwkast, en we dus flink veel troep weggooien krijg ik weer de kriebels. Opruimkriebels….Eindelijk eens de twee troeplades van het tv meubel uitgezocht. Kon weer een hoop weg!

Donderdag 3 januari

Schandalig….ik heb vandaag gewoon maar 1 foto gemaakt. Vandaag hadden we ons shopdagje met mijn moeder en zusje. Dit jaar gingen we naar Hilversum. Vroeg in de ochtend gingen we al van huis (dat was even wennen). Eerst brachten we Thomas bij mijn schoonouders, die ging daar een dagje met zijn nichtje spelen, en toen reden we naar mijn moeder. Meteen door naar Hilversum!

We hebben in Hilversum heerlijk geluncht.

Hier lag een heerlijke clubsandwich haha

Heerlijk gewinkeld hebben we! Ik kocht een leuk shirtje in de sale en nog een lekkere warme trui. Van mijn moeder kreeg ik nog een nieuwe jeans en een gaaf blousje bij de Steps. Ook de meiden werden verwend. Uiteindelijk gingen we nog naar de bioscoop. Een heerlijke dag was het!

Moe en voldaan kwamen we rond een uur of 21:00 thuis. Altijd leuk dit vaste dagje in de kerstvakantie!

Vrijdag 4 januari

Vandaag geen foto’s gemaakt. Ook niet heel veel bijzonders gedaan eigenlijk. Thomas naar zwemles en uiteraard weer een spelletje Kolonisten gedaan.

Zaterdag 5 januari

Vandaag overleed mijn oma van vaders kant. Ze was dik in de 90 en zwaar dement, maar toch is het altijd weer even verdrietig.

Vandaag begon ik met mijn goede voornemen om meer te bewegen. Ik ben begonnen met het luisteren naar luisterboeken (wel in het Engels want die zijn beter qua vertelstem dan de Nederlandse heb ik ondervonden. Tips zijn welkom!). Vandaag rustig begonnen met een half uur lopen.

In de avond ging Fenna uit logeren en keken Amy, Thomas en ik natuurlijk naar…..Wie is de Mol!! Heerlijk dat dit programma weer is begonnen!

Zondag 6 januari

Vandaag om 11 uur moesten we verzamelen in Rijswijk. Eerst Fenna opgepikt aangezien zij meespeelde bij Amy haar team. De hockey is weer begonnen! Amy had twee spannende wedstrijden vandaag. Heerlijk om weer even die afleiding te hebben en te kijken naar het spel.

Eenmaal thuis pakte ik mijn sportschoenen voordat ik mij kon bedenken en ben een uur gaan lopen. Best lang merkte ik, aangezien mijn conditie tot het nulpunt is gedaald, maar ik was trots op mijzelf!

De laatste paar honderd meter waren zwaar, toen voelden mijn benen aan als lood.

Daarna heb ik even een kort tukje gedaan op bed, zalig. De kinderen waren met elkaar een computerspel aan het doen en vermaakten zich ook goed. We aten op tijd en ik dook ook niet al te laat in bed. Morgen weer vroeg op!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Anita Willems

  Voor jou ook een heel gelukkig nieuwjaar gewenst. Gecondoleerd met het overlijden van je oma. Inderdaad, ondanks de respectabele leeftijd is het toch een gemis.
  Mooi sportief begin van het jaar!

  januari 7, 2019 at 18:54
 • Reply Mina

  Voor jou ook alle goeds voor 2019. Gecondoleerd met het overlijden van je oma.

  Wat een prachtige foto van je dochters met je moeder! (ook mooi met de kleuren bij elkaar passend).

  januari 9, 2019 at 11:24
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge