Follow:
beauty

Lyco’pedi voor mooie zomerse voeten!

Een masker voor je voeten? Ik heb de nodige maskers in de loop der jaren wel gebruikt, maar nog nooit een voetenmasker. Eigenlijk, als je erbij nadenkt, niet eens zo’n raar idee. Je voeten krijgen ontzettend veel te verduren, en als je zomers om je heen kijkt op straat, zie ik bijvoorbeeld nogal wat slecht verzorgde hielen. ( ieuw ). Lyco’pedi helpt je voeten er weer gezond uit te laten zien!

Lyco’pedi komt in een heerlijke grote pot met een 400ml inhoud. Hier kan je echt ontzettend lang mee doen. Ik heb het voetenmasker nu een paar keer gebruikt, en voor mijn gevoel is er amper product uit de pot.

“Pretty Feet Up met LYCO’PEDI by LYCON Hydraterend Voetmasker
Dit verfrissende en hydraterende Voetmasker bevat etherische oliën van Citroen Tea Tree en Pepermunt. De combinatie van Marine Collageen en Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de het natuurlijke vochtniveau van de voetenhuid wordt hersteld.
De samenstelling bevat tevens Provitamine B5 en Vitamine E om te verzachten en Sheabutter voor extra voeding, hydratie en herstel van de huidbarrière. Dit kleivrije masker zorgt dat vermoeiende of oververhitte voeten snel worden verfrist.”
Bovenop de deksel staan deze 2 schattige voetjes. Leuk detail! En ook duidelijk dat dit masker écht alleen voor de voeten is! Ik denk namelijk als je dit per ongeluk op je gezicht smeert, je gaat jodelen zoals de act uit Roemenië tijdens het Eurovisie Songfestival! Er zit namelijk een erg hoog pepermunt-gehalte in. Super fris voor de voetjes, maar als het bij je ogen komt zal dat niet zo aangenaam aanvoelen.
De geur is overduidelijk super fris! Pepermunt en citroen haal je er direct uit. Voor je voeten een ideale geurenmix. Ook voelt het masker koel aan op je voeten ( eerder koud eigenlijk ). Ook dit is prettig na bijvoorbeeld een warme dag waar je voeten warm en wellicht wat opgezwollen zijn. Dit masker brengt direct verkoeling!
De gelcrème brengt zeer makkelijk aan. Het is makkelijk te verdelen waardoor je ook geen product verspilt. Was na het aanbrengen wel even je handen zodat je niet per ongeluk het masker in je ogen krijgt 😉
Hoe te gebruiken?
Op schone voeten het masker aanbrengen. Je laat het voetenmasker minimaal 5 minuten zitten. Persoonlijk vind ik langer prettiger! Op bed, handdoekje onder je voeten en ontspannen maar! Het verwijderen kan dmv afspoelen met warm water of met warme doeken.
Resultaat
Mijn voeten zijn na het gebruik van het masker heerlijk zacht. Ook voelen ze daadwerkelijk lekker fris aan. Droge plekjes zijn verdwenen na regelmatig gebruik. Dit masker is voor de zomermaanden écht een heerlijk product!
Lyco’pedi by Lycon kost 43 euro en is verkrijgbaar bij smoothandco.nl
Verzorg jij je voeten goed?
Liefs Hilde
** ik heb dit product ontvangen van een bedrijf of merk **
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Dat klinkt goed.
  Ik ken dit merk niet en wist ook niet dat dit bestaat.
  Ik zit al in de webshop te kijken die dit verkoopt 😉

  Xoxo

  mei 28, 2017 at 08:04
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge