Follow:
beauty, make-up

Prachtige nude lippen met Charlotte Tilbury

charlotte tilbury

Voor mijn verjaardag werd ik dit jaar verrast met een aantal prachtige Charlotte Tilbury producten. Kijk, mijn man en kinderen weten wel waar ze mij blij mee kunnen maken. Ik wilde heel graag wat nieuwe lipproducten aan mijn collectie toevoegen. Ik heb een prachtige nude lipstick gekregen en een mooie gloss die er perfect bij past. En die combinatie wilde ik jullie toch even laten zien!

Charlotte Tilbury Hot Lips Kidman’s Kiss

charlotte tilbury

De kleur Kidman’s Kiss viel mij bij swatches online al direct op. Wat een prachtige nude kleur! Ik had nog geen ervaring met de lipsticks van Charlotte Tilbury, maar aangezien alle andere producten tot nu toe in de smaak vallen wilde ik de gok wel wagen. En een mooie nude kleur, daar kan je de fout niet echt mee ingaan!

charlotte tilbury

De lipstick ziet er prachtig uit. Een mooie luxe goudkleurige huls met de merknaam mooi verwerkt. En dan de lipstick zelf, wow! Kijk eens wat een pareltje Charlotte Tilbury hier van gemaakt heeft. Een schattige afbeelding van lipjes in de lipstick verwerkt. Geweldig!

De Hot Lips is een matte lipstick. De kleur is vergelijkbaar met de kleur van rozenblaadjes en geeft een matte finish. Deze kleur is eigenlijk geschikt voor elke huidskleur en haarkleur. Een ideale kleur lipstick om dus in je bezit te hebben.

Zoals je waarschijnlijk al aan de naam kan zien is deze lipstick geïnspireerd door Nicole Kidman. Alle lipsticks uit de Hot Lips serie hebben een naam die afgeleid is van een inspirerende vrouw.

De lipstick droogt niet uit door verzachtende bestanddelen van de orchidee. Persoonlijk vind ik matte lipsticks uiteindelijk toch iets minder prettig aanvoelen op de lippen, vandaar dat ik er graag een gloss overheen draag.

Kidman’s Kiss Hot Lips Swatch

charlotte tilbury

Op deze foto heb ik de Pillow Talk Lipliner van Charlotte Tilbury gebruikt en de Hot Lips Kidman’s Kiss lipstick. Ik vind de kleur echt fantastisch. Niet te opvallend, maar precies het juiste kleurtje om dagelijks te dragen.

Het is echt het perfecte kleurtje voor mij. Ik hou van roze lipsticks en deze is niet te licht (barbie roze) en heeft de perfecte koele ondertoon. De Hot Lips Lipstick kost €32,00

Charlotte Tilbury Lip Lustre Blondie

charlotte tilbury

Bij mijn lipstick kreeg ik nog een mooie gloss van Charlotte Tilbury: de Lip Lustre

Ik zal meteen toegeven dat ik hem voor de prijs van €22 euro wel wat klein vind. Ik dacht eerst dat het een miniatuur was! Maar ok, het is een cadeau, maar ik weet niet of ik voor die prijs zelf nog andere kleurtjes uit de Lip Lustre zou aanschaffen.

charlotte tilbury

De verpakking is wederom prachtig en mooi luxe. Een mooie gouden dop en een transparante houder (wat ik altijd fijn vind, zo kan je de kleur goed zien) maken deze gloss wel tot een eyecatcher.

charlotte tilbury

De applicator vind ik persoonlijk ook iets te klein. Ik moet redelijk vaak mijn applicator weer in de huls doen om opnieuw gloss aan te kunnen brengen. Minpuntje.

Charlotte Tilbury Lip Lustre Blondie Swatch

charlotte tilbury

Op deze foto heb ik de Lip Lustre over de Hot Lips lipstick aangebracht, en deze combinatie vind ik prachtig. De gloss is, als hij uiteindelijk zit, wel heel mooi in combinatie met deze lipstick.

charlotte tilbury

De gloss voelt niet plakkerig aan en zit comfortabel. Vind ik hem 22 euro waard? Nee, niet echt. Ik geef dan liever iets meer uit voor een luxe lipstick en combineer dat met een goedkopere gloss. Vind ik hem mooi? Jazeker! Het is zeker een mooie gloss en ik ben blij dat ik hem heb. Maar zelf had ik het geld er niet voor over gehad.

De producten van Charlotte Tilbury kan je krijgen bij de Bijenkorf. Op de site van Charlotte Tilbury zelf kan je ook veilig bestellen. Het verzenden duurt dan wel iets langer, maar ze hebben ook vaak leuke aanbiedingen met combinatie sets. Bestel je daar en vul je mijn naam in: ‘Hilde Janbroers-Stolk’ dan krijg je 20 euro korting bij een bestelling boven de 100 euro.

Ik heb inmiddels een flinke make-up voorraad van Charlotte Tilbury en ben fan! Binnenkort volgen er meer reviews van mooie producten van Charlotte Tilbury.

Liefs Hilde

** Dit artikel kan affiliate links bevatten **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge