Follow:
beauty

Boots Awakening Glow Shower Cream

Soms is het fijn om Engeland een beetje thuis te halen. Zoals jullie wellicht weten ben ik dol op dat land en als ik er ben vind ik het heerlijk om in de Boots rond te struinen. Ze hebben daar toch weer andere merken en producten dan bij ons in Nederland. En daar hou ik van! Lekker nieuwe dingetjes proberen. Maar in Nederland zijn er ook een aantal Boots apotheken en ook online kan je bij Boots bestellen. Super fijn!

Boots LIVE + BE Awakening Glow Shower Cream

De verzorgingsproducten van Boots LIVE + BE bestaan uit 4 verschillende collecties. De Awakening Glow, Beautiful Connection, Captivating Pause en Woodland Whisper. Alle producten zijn volledig vegan! En elke lijn heeft ook nog eens diverse heerlijke producten in het assortiment. Ik mocht de Shower Cream testen uit de Awakening Glow serie. En dat is natuurlijk een feestje op zich!

De Awakening Glow producten geven je een frisse ‘glow’ met de heerlijke geur van mandarijn, yuzu, mimosa en amandel.

De geur is heerlijk warm en zwoel en geeft een waar luxe gevoel. De shower cream is ook ‘lobbig’ en daardoor intensief verzorgend voor de huid. Je hebt maar een paar pompjes nodig om in combinatie met een puff spons een rijk schuim te creëren. Even een genot momentje onder de douche.

De producten zijn goed te gebruiken voor alle huidtypes. Ze zijn zacht en verzorgend en ook nog eens erg fijn qua prijs. Voor een 400ml shower cream betaal je bijvoorbeeld maar €3,29.

De lijn bevat alle dagelijkse benodigdheden voor je lichaamsverzorging zoals douchecrème, handzeep, handcrème en body mist. En daarnaast ook de luxe traktaties voor je huid zoals badolie, gezichts-en lichaamsmaskers, body scrubs en bruisballen. Perfect voor een beauty-avond dus!

Verkrijgbaarheid

Heb je geen Boots apotheek bij jou in de buurt, dan kan je de producten bestellen bij Boots online.

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge