Follow:
beauty

Nieuw! Catrice Rock Couture 24H Extreme Volume Mascara

Ik was in een make-up shopping bui vorige week. En als ik zo’n bui heb, vind ik het altijd leuk om iets nieuws te kopen. Ik reviewde gisteren al de nieuwe Catrice 24H foundation, vandaag is het tijd voor de nieuwste Catrice mascara! De 24H Rock Couture mascara!

Rock Couture Extreme Volume Mascara

“Rock De Catwalk. De mascara met een diepzwarte textuur en een elastomeer borsteltje die niet alleen een fantastisch volume geeft, maar je ook verzekert van een prachtige krul en indrukwekkende lengte. Het instant volume effect is zichtbaar vanaf het moment van aanbrengen.”

Allereerst, wat een geweldige huls! De ontwerpers van Catrice hebben er weer iets gaafs van gemaakt kan je wel zeggen. Die spikes op de dop, echt ontzettend leuk. Mooie duidelijke opdruk en een lekkere dikke huls. Lekker robuust en stoer, duidelijk een ‘rock’ look!

De mascara zorgt voor flink wat volume, lengte en krul. Eigenlijk een all in one mascara dus. Toppiejoppie!

Het borsteltje

Het borsteltje is huge! Daar moest ik wel even aan wennen moet ik bekennen. Ik dacht dat ik nooit met “harde” borsteltjes overweg kon, maar ik moet zeggen dat ik er steeds behendiger in word.  Om de kleine haartjes te pakken met dit borsteltje moet je wel even een klein beetje oefenen. ( tenminste, ik dan…haha ).

Het resultaat

Ook dit nieuwe product van Catrice vind ik weer een geslaagd product! Sowieso ben ik altijd fan van mascara’s, ik vind dit altijd super leuke make-up producten om uit te proberen. Op de foto heb ik maar 1 laagje opgedaan, en dan dit al als resultaat! Ik kan niet wachten om hem eens te proberen met een mascara base eronder ( die moet ik alleen weer even aanschaffen ). Een super mascara voor een hele mooie prijs! ( 3,99 euro )

Mijn dochter had deze mascara al ingepikt de afgelopen dagen. Ik heb haar dus maar eentje cadeau gedaan omdat ze zo goed bezig is met het leren voor haar proefwerkweek. Deze Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara is dus al een hit in ons huis.

Uiteraard verkrijgbaar bij het Kruidvat en de Trekpleister!

Ga jij deze mascara eens proberen?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Vanessa

  Wauw, wat een mooi resultaat!

  februari 9, 2017 at 14:05
 • Reply Anna Gerrie

  Deze vind ik ook zo fijn! Ik gebruik ‘m altijd bij het make-uppen 🙂

  februari 9, 2017 at 16:00
 • Reply Natascha

  Deze wil ik ook! Klinkt goed zeg, en lekker betaalbaar ook. Wat schattig trouwens dat één van je dochters je mascara inpikt hihi.

  februari 9, 2017 at 19:36
 • Reply Nienke

  Wauw, ziet er goed uit zeg! Moet deze aan gaan schaffen, was toch wel weer toe aan een nieuwe.

  februari 9, 2017 at 20:52
 • Reply Jouvence

  Wauw, wat een mooi effect! xx

  februari 9, 2017 at 21:14
 • Reply Quinty

  Ik heb deze ook. Ik vond de huls ook zo mooi dat dat eigenlijk de reden is dat ik hem had gekocht. Bij mij is hij helaas een beetje tegen gevallen. Ik krijg er mijn wimpers niet zo mooi mee, jou is dat gelukkig wel gelukt! 😀
  Quinty onlangs geplaatst…OUTFIT OF THE DAY: BLACK IS MY FAVORITE COLOURMy Profile

  februari 9, 2017 at 22:25
 • Reply Melike

  Het resultaat is inderdaad echtwel heel goed. Geen wonder dat hij een hit is bij je thuis hihi

  februari 9, 2017 at 23:17
 • Reply chucky1012

  Zo een mooi effect geeft deze mascara!
  Dat heb je goed laten zien 😉

  Xoxo

  februari 10, 2017 at 08:41
 • Reply Jessica J.

  Knap resultaat voor maar één laagje! De huls doet me enorm denken aan de lipsticks van Kat Von D!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Cadeautip • Met deze valentijnscadeaus doe je mijn vent een plezierMy Profile

  februari 11, 2017 at 15:32
 • Reply Mariska

  Ik heb de waterproof versie en gebruik hem elke dag. Vind hem zo enorm fijn 🙂 De verpakking vind ik ook leuk trouwens.
  Mariska onlangs geplaatst…Sieraden wishlistMy Profile

  februari 12, 2017 at 14:17
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge