Follow:
beauty

Essie Nagellak Hiking Heels

Het is al even geleden dat ik een Essie lakje op mijn blog reviewde. Deze lag al een tijdje te wachten, maar ik gunde mijzelf niet de rust om even mijn nagels te gaan lakken. Nu, met het zonnetje buiten, heb ik er weer zin in gekregen en show ik jullie vandaag deze prachtige helrode kleur!

Deze nagellak van Essie scoorde ik bij het Kruidvat in een 50% korting-bakje. Of de kleur uit het assortiment gaat weet ik niet zeker, maar wellicht vind jij hem ook met een leuke korting bij de drogist.

Ik werd verliefd op de mooie kleur rood/oranje. Een kleur waar je echt vrolijk van wordt en die ik deze zomer veel zal dragen. ( ook op mijn teennagels vind ik deze kleur prachtig!).

Het mooie van Essie nagellak vind ik de bredere kwastjes. Met 1 strook van het kwastje is bijna mijn hele nagel al bedekt met lak. Ik werk graag met dit soort kwastjes. Ook dekt het lakje mooi, ik had 2 laagjes nodig om een perfecte dekking te krijgen.

Inmiddels heb ik al een kleine verzameling Essie lakjes in mijn bezit, en samen met het merk Essence zijn het toch wel mijn favoriete lakjes op dit moment. Weinig gedoe, gewoon makkelijk lakken en leuke kleurtjes.

Met een topcoat bleef dit lakje ongeveer 2-3 dagen mooi zitten. Nou moet ik wel toegeven dat dat voor mij al best lang is. Mijn nagels zijn niet mijn “sterke” kant, en breken geregeld af. Helaas pindakaas. Toch was ik blij met het resultaat gedurende die dagen.

Essie blijft mij ook verbazen met het verzinnen van namen voor hun lakjes. Ik loop nooit op hakken, maar dit kleurtje geeft mij wel het gevoel super vrouwelijk te zijn. šŸ˜‰

Ik kocht het Essie lakje bij het Kruidvat voor ongeveer 5 euro in de uitverkoop.

Heb jij Essie lakjes?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Lieke

  Ik heb al een hele tijd geen Essie lakjes gekocht al vind ik ze wel echt prachtig. Net als deze, een mooi rood kleurtje.
  Lieke onlangs geplaatst…Review | Essence highlighter prismatic rainbowMy Profile

  maart 22, 2017 at 07:31
 • Reply Mariska

  Had ik nou een hele reactie getypt en is die weg? :O Wilde zeggen dat ik het een mooi kleurtje vind en dat ie ook wel mooi bij je lijkt te passen!

  maart 22, 2017 at 07:46
 • Reply Jouvence

  Wat een mooie kleur is dit! Fijn dat ‘ie in de uitverkoop was. xx

  maart 22, 2017 at 18:52
 • Reply Natascha

  Wat een mooi kleurtje zeg en vooral; wat heb jij mooie nagels! Ik heb mijn nagels al heel erg lang niet meer gelakt.

  maart 22, 2017 at 19:08
 • Reply Deb

  Wat een mooie zomerse kleur! Ik vind de brede kwastjes van Essie ook fijn lakken, het blijft sowieso een fijn merk.

  maart 23, 2017 at 20:19
 • Reply Eva

  Ik hou van de lakjes van Essie! Dit is een leuk kleurtje!

  maart 31, 2017 at 18:23
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge