Follow:
beauty

Tijd voor me-time & skin care met Ecotools!

Weet je wat mijn favoriete momenten van de dag zijn? De momentjes in de badkamer na een dag werken. Even de deur op slot, een moment voor mezelf. Die momenten zijn schaars met 3 kids en een baan. Die tijd in de badkamer gebruik ik voor een heerlijke douche, het smeren van lekkere bodyproducten, maskertjes etc. Maar niet alleen verzorgingsproducten dragen bij aan die verwenmomentjes, ook fijne tools. Ecotools heeft heerlijke producten die nu ook verkrijgbaar zijn bij Kruidvat!

Ecotools

Hoogwaardige producten die zorgen voor een gezonde, glowy skin. Fijn voor dagelijks gebruik en 100% vegan en cruelty-free. Dat zijn alvast een paar claims die je in je zak kan steken. Mijn voorkeur gaat meestal uit naar cruelty-free producten, dus daar ben ik maar wat blij mee!

Daarnaast zien deze tools er ook nog eens prachtig uit. Een sieraad voor in je badkamer 😉

Ecotools Dry Body Brush

Bevat synthetische haartjes voor het exfoliëren van de huid voor een zachte en soepele huid. Gebruik de borstel voor het douchen en maak opwaartse bewegingen op het lichaam. Begin bij de benen en ga langzaam omhoog via de buik naar de armen.
€8,99

Dit is echt zo’n fijn item om jezelf mee te scrubben. In eerste instantie heb je de neiging hem onder de douche te gebruiken. Maar deze brush gebruik je dus droog. Door vóór het douchen je huid hier al mee te exfoliëren voelt je huid al zacht aan voordat je gaat douchen. Je huid gaat hier helemaal van stralen! Ook is het tevens bevordelijk voor de doorbloeding van je huid.

Ecotools Delicate Ecopouf

Een puff spons gebruik ik dagelijks onder de douche. Het gebruik van een puff spons zorgt er ook voor dat ik minder douche gel gebruik. De spons zorgt er namelijk voor dat douche gel veel meer gaat schuimen. Een feestje onder de douche!


Bevat zacht, gerecycled gaas voor het reinigen van het lichaam onder de douche. Maak de spons nat en voeg je favoriete douche gel toe. Masseer over het lichaam en spoel af met water. 

€3,99

Ecotools Deep Cleansing Brush

Bevat zachte haartjes voor het reinigen en exfoliëren van het gezicht. Maak de reinigingsborstel nat, breng je favoriete gezichtscleanser aan en masseer het voorzichtig in. Veilig voor de gevoelige huid.
€8,99

Dit is een mini bezoekje aan de schoonheidsspecialiste, maar dan in je eigen badkamer. Ik hou van deze tool!! Je zorgt voor een veel diepere reiniging dan wanneer je alleen je handen/vingers gebruikt voor het wassen van je gezicht met een facewash. Ik wil nooit meer zonder!

Ecotools Bristle Bath Brush

Hoe heb ik voorheen mijn rug gewassen? Ik kwam daar voorheen nooit bij 😉

Ik voel mij nu ook schoner nu ik ook mijn rug echt goed kan wassen. Ik ben ook blij met de zachte haartjes van deze borstel. Ideaal om je rug eens een heerlijke schuimparty te geven.

Bevat zachte, synthetische haartjes en heeft een ergonomisch handvat voor het reinigen van moeilijk bereikbare plekken van het lichaam. Maak de borstel vochtig en breng je favoriete douche gel aan.  Masseer de huid en spoel af met water.
€9,99

Vanaf heden zijn deze mooie producten, met nog een aantal andere Ecotools items, verkrijgbaar bij het Kruidvat. Ook erg leuk om cadeau te geven! Mijn me-time momentjes in de badkamer zijn met deze producten nóg leuker geworden. Een Spa-gevoel in mijn eigen huis 😉

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge