Follow:
beauty

Marula Hair Treatment Oil

Africa Organics Marula Hair Treatment Oil
hairboost met de power van Afrikaanse olië.

Verzorg je haar met de liefde die het ethische merk Africa Organics heeft voor natuurlijke ingrediënten uit Zuidelijk Afrika. Speciaal voor onhandelbaar haar, droge punten, beschadigd haar, wilde krullen en kroezend haar ontwikkelde Africa Organics een geweldig kuurproduct: Marula Hair Treatment Oil.

De beste blend voor je haar

Deze voedende en verzorgende haarolie bestaat uit een mix van het beste dat natuurlijke oliën je haar te bieden hebben. De blend van marula-, jojoba-, mongongo- en zonnebloemolie is verrijkt met aromatische oliën van sinaasappel, frankincense en petitgrain. Daarnaast bevat de formule een natuurlijke conditioner (PCA Glyceryl Oleaat) en beschermende vitamine E. Marula Hair Treatment Oil brengt uitgedroogd en beschadigd haar weer tot leven, hydrateert intensief en zorgt voor een mooie natuurlijke glans. Ook de hoofdhuid profiteert van deze behandeling waardoor het haar extra aan gezondheid wint. Bovendien is de olie opvallend zuinig in gebruik.

Door het handige pompje kan je het makkelijk doseren. Eén pompje geeft al genoeg olie om bijvoorbeeld al je dode punten mee te behandelen. Heel handig dus!

Kuurtje voor je haar

Heeft je haar te lijden gehad door droogte van de föhn, CV of vrieskou? Is het beschadigd door zon, zee of chloor, haarverf of een chemische behandeling? Marula Hair Treatment Oil is de ideale oplossing! Breng de formule rijkelijk aan op het haar en masseer goed in. Laat de olie enige tijd of gedurende de nacht inwerken en was het haar daarna met een van de natuurlijke shampoos van Africa Organics. Het resultaat? Het haar is weer veerkrachtig, voelt heerlijk zacht aan en glanst tot in de punten.

(en het ruikt heerlijk!)

De mooiste krullen

Fenna heeft hier in huis het haar wat het meeste zorg nodig heeft. Zij heeft krullen, en wanneer het haar niet optimaal verzorgd wordt gaat het pluizen. Af en toe een kuurtje met dit heerlijke product en haar haar ziet er meteen weer een stuk gezonder uit!

Intens krullend of kroezend haar knapt enorm op van een behandeling met Marula Hair Treatment Oil die op handdoekdroog haar kan worden toegepast. Gebruik 1 à 2 pompjes (niet teveel!) van de olie en wrijf deze warm tussen je handen. Breng daarna gelijkmatig op en knijp de formule in je krullen. Laat het haar aan de lucht drogen voor de mooiste krullen!

Ethische achtergrond

Behalve 100% natuurlijk en biologisch gecertificeerd (Ecocert) is Africa Organics vegan, cruelty free (PETA) en ondersteunt het Fair Trade gemeenschapsprojecten in Zuidelijk Afrika. Africa Organics is vrij van parabenen, petrochemische stoffen, sulfaten, siliconen en andere door Ecocert ‘red flagged’ stoffen. Ook biologische afbreekbaarheid en duurzame productieprocessen zijn belangrijke aandachtspunten.

Alle kennis omtrent huid- en haarverzorging ontleent Africa Organics aan de producenten van zusterbedrijf Esse, het wereldwijd bekende salonmerk op basis van probiotica en biologische ingrediënten uit de natuur in Zuidelijk Afrika. Dit staat garant voor de hoge kwaliteit van alle producten van Africa Organics.

Dit mooie product is oa hier online te verkrijgen voor €21

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Het klinkt erg goed.
  Ik ken de website…..
  Denk dat ik het ga kopen want mijn kurkdroge krullen heb ben veel
  goede verzorging nodig……

  Xoxo

  april 8, 2021 at 12:11
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge