Follow:
beauty

Nieuw Dr Pierre Ricaud

 

Dr Pierre Ricaud heeft niet stil gezeten de laatste tijd! Zo liet ik onlangs al hun nieuwe huidverzorgingsproducten zien, vandaag heb ik weer wat nieuwe items om te showen! Prachtige make-up producten en een heerlijke gezichtsspray. Wederom pareltjes binnen het Dr Pierre Ricaud gamma!

Matin Radieux Dynamiserende gezichtsspray

Een gezichtsspray is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de beautyscene. Toen ik zo’n 18 jaar geleden in de parfumerie branche begon te werken waren dit soort sprays er alleen van Evian en een high end merk. Gelukkig zie je de sprays de afgelopen jaren steeds meer voorbij komen. Voorheen gebruikte ik deze sprays alleen in de zomer, op hele warme dagen, om mijn gezicht te verkoelen en verfrissen. Tegenwoordig gebruik ik het ook om mijn make-up te fixeren en in de winter gedurende de dag als ik merk dat mijn huid trekkerig begint aan te voelen. ( bijvoorbeeld door de verwarming in huis ). Een spray als deze is eigenlijk ideaal om altijd in je tas te hebben omdat het voor zoveel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

De Matin Radieux spray van Dr Pierre Ricaud werkt ook kalmerend op de huid door de 3 bloemenwaters die erin verwerkt zitten. Dus ook bij een onrustige huid is het zalig. Tip: spray de Matin Radieux op een wattenschijfje of tissue en leg het op je gezicht. Een ideaal snel maskertje om je huid te kalmeren!

Eyeshadow Pencil

Soms is een ooglook zeer snel gemaakt. Ik heb niet altijd tijd om een uitgebreide ooglook te maken, dan is een eyeshadow pencil als deze ideaal. Door de crèmerige substantie brengt de oogschaduw heel makkelijk en snel aan. Verwacht geen spectaculaire ooglook met het gebruik van 1 eyeshadow pencil, maar je hebt toch even een leuk kleurtje op je ogen!

Dit is trouwens een prachtige neutrale kleur!

Van het wenkbrauwpotlood had ik 2 kleuren ontvangen. Ik heb mij rot gezocht naar de lichtste kleur, maar het bleek dat Amy die al had ingepikt! Zij vond dat dé perfecte kleur voor haar lichte wenkbrauwen! Gelukkig zijn mijn wenkbrauwen donkerder van kleur, dus ik kon dit potlood prima gebruiken. Het potlood zet heel makkelijk aan en blijft de hele dag goed zitten. Prima potlood!

En dan zijn er nog 2 nieuwe kleuren nagellak voor dit najaar in de collectie gekomen. De kleur Rose Bouquet die je hierboven ziet is een prachtige diep rood/roze kleur. De lak brengt na 1 laagje eigenlijk al prima aan, maar uit gewoonte lak ik altijd 2x. Er zit een mooie glans op de lak en blijft in combinatie met een topcoat een aantal dagen prima zitten.

Ik moest zelf erg lachen om deze foto achteraf. Wat een zielig klein nageltje! Haha. Hij was net in de dagen ervoor afgebroken helaas. De kleur Vieux Rose is een lief babyroze kleurtje. Persoonlijk vind ik het meer een kleurtje voor het voorjaar, zelf draag ik graag wat donkerdere kleuren in het najaar. Maar een prima kleurtje om in je voorraad te hebben!

De producten van Dr Pierre Ricaud zijn heel vaak in de aanbieding dus het loont om zeker af en toe op de site te kijken: klik hier

Heb jij weleens iets van Dr Pierre Ricaud gebruikt?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtige make-up!
  Ik kijk regelmatig op de site vasn dit merk en denk ook dat ik er iets vasn ga shoppen….

  Xoxo

  december 7, 2017 at 06:40
 • Reply Lesley

  Oeee ik vind de kleur : Vieux Rose nagellak erg mooi! Het oogpotlood ziet er ook mooi uit. Inderdaad mooi voor een basic look. Ik heb zelf nog nooit producten van Dr Pierre Ricaud gebruikt.

  december 7, 2017 at 11:19
 • Reply Natascha

  Fijn zo’n dochter in huis 😉 haha ik kan nu al niet wachten tot Tess ouder is. Ik heb zelf ook bijna alleen maar goede ervaringen met dit merk! Vooral hun gezichtsreinigers vond ik geweldig.

  december 7, 2017 at 12:12
 • Reply marlies

  Ik ken deze producten niet, maar ze zien er erg mooi uit. Ik vind vooral de rose bouquet nagellak erg mooi.

  december 7, 2017 at 12:17
 • Reply Tania

  Heb nog nooit iets van dit merk gekocht. De kleurtjes nagellak en het oogschaduwpotlood zien er prachtig uit

  december 7, 2017 at 16:11
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge