Follow:
boeken, kids

Mijn reuze zoekboek dieren

Mijn Reuze Zoekboek Dieren

Hou je van mooie, grappige en gezellige illustraties? Dan is ‘Mijn Reuze Zoekboek Dieren’ een geweldige aanvulling in de kast! Een geweldig groot boek boordevol fantastische illustraties die je kinderen uitdaagt goed te zoeken en te kijken. Zelf hou ik erg van spelletjes op bijvoorbeeld mijn mobiel waar je items moet zoeken in zoekplaatjes. Eigenlijk is dit niets anders! Het zorgt ervoor dat je kinderen leren concentreren en daarnaast is het erg leuk om samen te doen. Maak er een spelletje van! Wie het eerste het plaatje vindt!

Mijn Reuze Zoekboek Dieren

In dit boek zijn een tal van pagina’s waar je je ogen uitkijkt. Allemaal grappige diertjes verwerkt in prachtige kleurrijke platen. Het is soms echt heel goed zoeken om het plaatje te ontdekken in de grote tekening! Thomas is met dit boek geruime tijd zoet, hij geniet er van en is dolblij als hij een “moeilijk” plaatje heeft gevonden.

Mijn Reuze Zoekboek Dieren

Mijn Reuze Zoekboek Dieren

Op elke pagina staan onderaan verschillende afbeeldingen die je moet zoeken op de grote bladzijdes. Ook komen vaste figuurtjes elke bladzijde terug. Zelf maakte ik er een spelletje van met Thomas; 1 punt voor de “gewone” plaatjes en 2 punten bij de terugkerende plaatjes. Hij vond het fantastisch als hij dan een keer 2 punten kreeg!

Mijn Reuze Zoekboek Dieren Mijn Reuze Zoekboek Dieren

Ook zien kinderen opeens allemaal grappige plaatjes voorbij komen in het boek. Omdat ze zo geconcentreerd naar de platen kijken komt hun fantasie tot leven. Thomas ging zelf verhalen verzinnen tijdens het zoeken. Op deze manier leren ze een heleboel!

Mijn Reuze Zoekboek Dieren

‘Mijn reuze zoekboek’ is verkrijgbaar in verschillende thema’s en een fantastisch cadeau voor kinderen. Zelfs Amy en Fenna vonden het ontzettend leuk om dit boek samen met Thomas in te kijken en te “spelen”.

‘Mijn reuze zoekboek’ is oa verkrijgbaar bij Bol.com en kost 19,99.

Vind jij de platen ook niet fantastisch?

Liefs Hilde

** Ik heb dit boek ontvangen voor mijn blog ** Dit artikel bevat een affiliatelink, zie mijn disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo leuk

  december 6, 2017 at 06:41
 • Reply Tania

  Dat lijkt me superleuk. Jammer dat Rui nog zo klein is

  december 6, 2017 at 12:28
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge