Follow:
beauty

Dr Pierre Ricaud Collagènes Lift 3D

drpierre

Dr Pierre Ricaud heeft mij als merk al menig maal flink verrast met zijn heerlijke producten. Ook in mijn opgemaakt video’s komt dit merk regelmatig voorbij omdat ik de producten die ik van dit merk ontvang ook eigenlijk altijd helemaal op maak. ( héél goed teken! ). Ik ontving een tijdje geleden 2 mooie producten die ik inmiddels uitgebreid heb getest. Dus vandaag een review op mijn blog!

drpierre

Laat ik beginnen met de Collagènes Lift 3D Globale Lifting Crème, een hele mond vol! De verpakking is wat mij betreft al bingo, wat een prachtige luxe pot! Ik weet dat een tube of pompflacon in principe hygiënischer is, maar ik gebruik de crème alleen in de avond na het douchen, mijn vingers zijn dan dus schoon en dan kan ik prima een lik uit de pot halen. ( mijn mening 😉 ).

Quote Dr Pierre Ricaud over de Collagènes Lift 3D lijn: 

“Dankzij de 9 pro-collagenen en de proteïne 3D, zorgt deze crème voor een strakkere en vollere huid en een verbetering van de gezichtscontouren.”

drpierre

Ik heb deze crème als nachtcrème gebruikt omdat hij in de periode dat ik hem ging testen nog te vol was voor overdag. Inmiddels zijn we in november aanbeland en is het weer een stuk guurder. Hierdoor is mijn huid ook een stuk droger en kan ik de crème ook overdag gebruiken. ( hij is alleen bijna op! snik snik ).

drpierre

De crème is romig en ruikt erg prettig. Bij mij trekt de crème snel in en is dus ook prima geschikt voor een gecombineerde tot droge huid, maar ook voor een drogere huid is deze crème prima geschikt. Merkte ik dat mijn gezichtscontouren strakker werden? Nee, helaas. Mijn gezicht voelde prima en comfortabel aan, het vochtgehalte werd duidelijk op peil gehouden en ik vond wel degelijk dat mijn huid er stralend uit zag. Maar geen wonderen op het gebied van flinke versteviging helaas.

Ondanks dat vind ik de crème zeer prettig en maak ik met heel veel plezier de pot tot op de bodem leeg. Echt een aanrader als je van heerlijke crèmes houdt!

De Collagènes Lift 3D Globale Lifting Crème is op dit moment in de aanbieding en kost 24,90 en is online verkrijgbaar bij Dr Pierre Ricaud.

Als je een mooie nieuwe innovatieve crème op de markt brengt hoort daar natuurlijk ook een mooie oogverzorging bij! Dus kwam Dr Pierre Ricaud met de Collagènes Lift 3D Liftende Oogverzorging. Ik vond het meteen een gave uitdaging toen ik de tube zag, een kwast-applicator! Dit is in mijn hele “beauty-leven” de eerste keer dat ik een oogcrème op deze manier ga aanbrengen, tof!

Het is natuurlijk eigenlijk niet zo gek op deze manier. De huid rondom de ogen is nou eenmaal erg gevoelig en met een kwastje kan je natuurlijk heel zacht de oogverzorging aanbrengen en met strijkende beweging rondom je ogen aanbrengen. Op het dopje staat duidelijk een off/on teken en een pijltje. Een kind kan de was doen!

Wat ook, naast het feit dat het hygiënisch in een dichte tube zit, een pluspunt is, is dat er geen parfum in zit. Ideaal voor vrouwen die daar toch gevoelig voor zijn.

Ik heb één nadeel ondervonden aan deze oogcrème, ik kan niet met het doseren overweg. Bij mij kwam er telkens veel te veel product uit bij het aanbrengen. Hoe zachtjes ik ook kneep, teveel product. Ik kon met mijn dosering mijn hele familie van oogcrème voorzien. Dit is natuurlijk zonde omdat de tube op die manier ook veel te snel leeg is. Wellicht is het puur mijn handelen, maar voor mij was dit toch een minpuntje helaas.

Qua werking vind ik de oogcrème prima overigens. Mijn huid rondom mijn ogen is zacht en goed verzorgt na het gebruik van de ( ietwat teveel aan ) oogcrème. Met mijn leeftijd van 38 heb ik gelukkig nog geen last van hangende oogleden of een slappe huid rondom de ogen. Of deze oogcrème dus aan de belofte van het liftende effect bij de oogleden voldoet, dat durf ik niet te garanderen.

De Collagènes Lift 3D Liftende oogverzorging is op dit met korting voor 12,90 verkrijgbaar op Dr Pierre Ricaud.

Hoe vind jij de uitstraling van deze nieuwe producten?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge