Follow:
beauty

Ontdek de power van Afrikaanse ingrediënten met Africa Organics

Africa Organics, de ethische verzorgingslijn voor body en hair uit Zuid Afrika,is gebaseerd op de krachtige ingrediënten van wilde inheemse planten en bomen als Baobab, Marula, Mongongo en Kalahari melon. Met vier lijnen voor verschillende huid-en haartypen biedt Africa Organics de ideale routine in de badkamer voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijk alternatief.

Africa Organics – Out of Africa

Wist je dit? Maar liefst een kwart van alle op de wereld voorkomende flora groeit in Zuid-Afrika. Hieronder bevinden zich talloze planten die een scala van schoonheidsgeheimen in zich dragen. Hun power komt samen in het ethische merk Africa Organics, dat niet alleen het beste wil bieden voor je lichaamshuid en haar, maar dat ook uiterst zorgvuldig te werk gaat bij het ontwikkelen van de producten. Een van de bijzondere kenmerken van het merk is dat de ingrediënten gecontroleerd in het wild worden geoogst. Daardoor bevatten deze een hogere concentratie aan werkstoffen.

Kalahari Melon – Body Care

De Kalahari meloen is een van de belangrijkste bronnen van vocht voor het Sannomadenvolk dat leeft in de Kalahari woestijn. Uit de meloenpitten wordt een rijkeolie geperst die dankzij de hoge levels aan phytosterolen en omega-6 de huidintensief voedt en de vochtbalans herstelt.

Kalahari Melon Shower Gel is een zacht verzorgende douchegel voor de normale en gevoelige huid. De lichte textuur bevat milde, biologisch afbreekbare reinigende ingrediënten en antioxidanten van Rooibos en Honeybush. Omega-6 uit de pitten van de Kalahari meloen voedt de huid intens en herstelt de vochtbalans. Een fijnegeur van de natuurlijke aroma’s van sinaasappel en Frankincense (Boswelia) zorgen voor een verrukkelijke douche-ervaring.Consumentenadviesprijs€ 12,-(210ml)

Kijk wel uit tijdens het douchen dat er niet teveel product in één keer uit de tube komt, er komt zeer royaal uit de tube namelijk.

Kalahari Melon Body Lotion voelt heerlijk licht aan op de huid en hydrateert intensief en langdurig dankzij omega-6 en phytosterolen uit Kalahari meloenpitten. Toegevoegde inuline optimaliseert de micro-flora op de huid en ondersteunt daarmee de natuurlijke huidfuncties. Kigelia fruitextract zorgt ervoor dat een doffe huid weer opleeft. Geniet van een zachte en gladde huid die glanst van gezondheid! De body lotion is ideaal voor de verzorging van de normale en de gevoelige huid.Consumentenadviesprijs € 12,-(200ml)

Kijk voor alle andere lijnen van dit mooie merk op africaorganics.nl

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge