Follow:
beauty

Last van eczeem? Probeer Grahams!

Grahams

Dat ik fan ben van Grahams heb ik al eens in een in een blogpost laten zien met hele goede foto’s van Thomas’ knieholtes. Sinds wij deze zomervakantie met Thomas zoveel huidproblemen hebben gehad, heeft de dermatoloog aanbevolen de gevoelige plekken heel vet te houden. Het was dus een geschenk uit de hemel toen ik deze 2 producten ontving.

Grahams

Grahams Eczeem Olie huid & bad

Dit product is heel fijn omdat je het kan gebruiken in bad of rechtstreeks op je huid. Het is een zeer voedend en trekt goed in de huid. Dit product is gespecialiseerd op het gebied van eczeem. De crème vorm hebben wij inmiddels al vaak gebruikt, er zijn al 2 tubes doorheen. Vooral de roodheid trekt heel mooi weg met de producten van Grahams. Omdat de plekken op Thomas’ huid extreem droog zijn ( net schuurpapier ) is het van belang deze vet te houden. Daarom is deze olie zo fijn voor Thomas.

Grahams Bath Oil

Een mix van oliën van olijf, zoete amandel, abrikoos en vitamine E. Ook zit er Emu-olie in wat de huid zacht en elastisch maakt. Als Thomas onder de douche gaat laat hij altijd water in de douchebak staan dmv een stop. Hier gooi ik wat druppels van de bath oil in en hij heeft meteen een zeer voedende behandeling voor zijn extreem droge huid. De huid voelt na het bad een beetje vettig aan wat ideaal is voor hem!

Voor Thomas gebruik ik dus heel graag de Grahams producten en kan de producten absoluut aanraden bij een gevoelige huid. Inderdaad, zelfs bij eczeem!

De producten van Grahams zijn oa te vinden bij Holland & Barrett, Etos en Bol.com

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Heel handig!
  Ben hier zo benieuwd naar….
  Ik moet dit ook kopen heb last van eczeem.

  Xoxo

  augustus 30, 2017 at 11:59
 • Reply Elisabeth

  Dank je wel voor de tip.Ik heb zelf erg vaak eczeem en ik gebruik altijd vrij sterke creme of zalf wat niet erg goed voor mijn huid is ,zeker omdat ik niet zo piep meer ben en dan word de huid dunner en droger .Ik ga binnenkort deze eens uitproberen .Er hangt helaas wel een flink prijskaartje aan ,maar als het helpt is het dat zeker waard
  Groetjes Elisabeth

  augustus 30, 2017 at 13:37
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge