Follow:
Outfit

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Patsy Stripe Rose Red

Tante Betsy Patsy

Ik kon het niet laten……toen ik deze jurk in de Tante Betsy Shop zag staan heb ik op bestellen geklikt. Ik vind zo’n gave jurk! Omdat het stofje van de laatste zomerjurken van Tante Betsy lekker luchtig is voor de zomer wilde ik deze in mijn kast hebben hangen. Vandaag show ik de Dress Patsy Stripe Rose Red.

Tante Betsy Patsy

Nooit gedacht dat ik horizontale strepen zou kiezen voor een jurkje. Maar ik ben van mening dat ik er zeker niet dikker door lijk. Juist het rustige patroon en het mooie model laat mijn taille toch duidelijk zien. Ik heb deze foto’s genomen toen we een paar dagen logeerde bij familie en ik was vergeten mijn corrigerend ondergoed mee te nemen. Daar baal ik wel van, want mijn buik is wel wat duidelijker in beeld in deze jurk. ( door de luchtigere stof ). Maar ok, hij zit er nou eenmaal!

Tante Betsy Patsy

Dit is voor mij de ideale strand jurk! Hij heeft wat langere mouwen dan de Summer Cross Stripe, maar als je een zwoele zomeravond hebt, en de temperatuur begint wat te dalen is deze jurk precies goed! De stof waarvan de jurk is gemaakt is soepele tricot en dat zit écht zalig!

Tante Betsy Patsy

Het mouwtje hier op deze foto zit alleen omhooggeklapt, foutje!

Achterop je schouder zit trouwens nog een gaaf tattoo borduursel. Deze ben ik alleen vergeten op de foto te zetten, maar ziet er zo uit!

Echt, aan elk detail is gedacht 😉

Tante Betsy Patsy

Dit jurkje rekt heerlijk mee. Dus valt hij ietsiepietsie ruimer naar mijn mening. Ik heb van de “standaard” jurkjes een L, en bij deze pas ik de M prima! Dus als je een kleine L hebt, bestel dan een M, daar pas je zeker in.

Tante Betsy Patsy

Mijn collega-Tante Betsy-Blogger-vriendinnetje Susan ( 365daysofhappytantebetsydresses ) droeg deze jurk op koningsdag en showt hem ook op haar blog. We kochten toevallig precies dezelfde! Zij heeft een grotere boezem en is wat kleiner, misschien leuk om te kijken hoe goed hij haar staat!

Het spijkerjasje dat ik draag is van Esprit en komt van Sans-Online. Ik ben zo blij met dit jasje! Tante Betsy combineert naast haar eigen vestjes super met een spijkerjasje!

http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2017/04/tante-betsy-at-kingsday-maastricht.html

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze stijl Tante Betsy jurkjes vinden. Ik ben er in ieder geval dol op!!

De Dress Patsy Stripe Rose Red is nog verkrijgbaar in alle maten en kost 89,95.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Romy

  Wat een mooi basic jurkje dat voor bijna elke gelegenheid wel kan. Hij staat je super!
  Romy onlangs geplaatst…Shoplog: mijn aankopen op KoningsdagMy Profile

  april 30, 2017 at 07:27
 • Reply Esther

  Dit vond ik echt een verassend jurkje van een heerlijk zacht stofje! De effen Patsy stond mij niet, maar deze zit mooi. De rood/blauwe variant is prachtig bij jou. Ik ben voor de zwart/wit variant gegaan, kleurde mij net iets mooier!

  april 30, 2017 at 08:53
 • Reply Jobke

  Arrghhh, als ik deze foto’s zie dan wil ik hem ook zo graag (wel een ander kleurtje ;-))!!! Misschien toch maar gewoon bestellen.

  april 30, 2017 at 09:02
  • Reply Jobke

   En besteld… 🙂 De blauwe streepjes en de blauwe vogeltjes. Ik ben benieuwd!

   april 30, 2017 at 11:00
   • Reply hillybillybeauty

    Leuk!!! Ik ben benieuwd!

    april 30, 2017 at 11:27
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Wat staat deze Patsy Stripe Rose je mooii en wat leuk ook met je jeansjasje.
  Wat vind ik deze jurkjes een grote verrassing, ook ik had nooit gedacht dat ik mooi zou uitzien in een streepjesjurk. Ik kreeg op mijn foto’s al diverse vragen of ik afgevallen ben, dus dat is wel heel grappig (jammergenoeg niet het geval ;)) en oh ja ik draag nooit corrigerend ondergoed hihi.
  Ik heb mijn L opgemeten en hij is 44cm in de taille (komt overeen met maat L = 42/44) tov veel andere jurkjes van TB die nu 41 cm in de taille zijn (maar ze rekken allemaal heerlijk mee ;)). Geniet van je jurkje(ssss). Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Dress Betsy Poppy in the spotlightsMy Profile

  april 30, 2017 at 10:22
 • Reply Margon

  Gaaf! En super stoer zo met je spijkerjasje. Echt bij heel veel gelegenheden te dragen!

  april 30, 2017 at 12:34
 • Reply Manouk

  Altijd goed, een spijkerjasje! Lekker vrolijk kleurtje dat rood!

  april 30, 2017 at 13:01
 • Reply chucky1012

  Het straat je zo mooi!

  april 30, 2017 at 14:42
 • Reply Babs

  Staat je leuk! En horizontale strepen zijn prima, vroeger werd het altijd gezegd dat je die moest vermijden. Onzin, natuurlijk.

  april 30, 2017 at 15:02
 • Reply Astrid

  Deze staat je ook weer prachtig Hilde!!
  Astrid onlangs geplaatst…Naked Underneath palette reviewMy Profile

  april 30, 2017 at 21:25
 • Reply Cindel

  Ik vind de jurk er inderdaad uitzien sof die heel lekker aansluit! Ik heb ook een beetje een buikje in jurken maar net wat je zegt jammer dan! Ik weet alleen niet of ik er zelf bijna 90 euro aan uit zou geven… 😀

  april 30, 2017 at 22:46
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge