Follow:
Outfit

Outfit of the Day: Mijn nieuwe Zoo Adventure Laarzen!

Soms zie je een kledingstuk of artikel waar je interesse meteen bij gewekt wordt. Bij mij waren dat de laarzen van Zoo Adventure. De kleuren, het stoere uiterlijk én bovenal het comfort en gemak! Lekker met de kids naar het strand of bos? Deze laarzen kunnen alle viezigheid en vuiligheid met gemak aan.

Zoo Adventure

De laarzen zijn al een enorme hype binnen het wereldje van de paardensport en hondensport. Omdat deze laarzen 100% waterdicht zijn, zijn ze makkelijk af te spoelen onder de kraan. In de poep getrapt? No problem, even afspoelen en klaar!

Maar ook iemand zoals ik, die niets met paarden of honden heeft, kan deze laarzen zeer waarderen! Wij gaan als gezin vaak even uitwaaien op het strand of lekker wandelen in het bos, dan zijn deze laarzen ideaal. Nog leuker vind ik dat ze er zo ontzettend gaaf uitzien! Zelfs onder mijn jurkjes en rokjes staan ze super leuk.

Van Zoo Adventure kreeg ik de mogelijkheid een paar laarzen te testen. Ik heb zolang getwijfeld waar ik voor zou kiezen: een gave felle kleur of een wat neutrale kleur. Ik besloot nu voor een neutrale kleur te gaan en koos het model Adisa Navy Blauw.

Kenmerken:

 

 • Acquastop membraan 100% waterdicht en ademend.
 • Geïmpregneerd nubuck, water- en vuilafstotend.
 • Binnenzolen meegeleverd in 2 dikte maten. Eigen zolen mogelijk.
 • Flexibele rubberen buitenzool.
 • Model Adisa: Regular fit schacht

Ik heb maat 41 gekozen en doordat je extra zolen erbij krijgt kan je zo makkelijk de laarzen perfect passend te krijgen. De zolen die erin zaten heb ik eruit gehaald en de bijgevoegde zolen erin, perfect! Ik kan jullie verzekeren, ze lopen zalig! Niks knelt en ze zitten als gegoten! ( dit had ik al vernomen van mijn “Tante Betsy zusjes”, en ik kan het alleen maar beamen! )

Door de leuke details aan de zijkant, ritjes en gespjes zijn de laarzen nét even anders dan gewone standaard laarzen in dit genre. Nou eigenlijk niet nét, maar een heel stuk gaver gewoon! Zeker ook door het grote aanbod aan kleuren en verschillende modellen.

Als je benieuwd bent hoe al die vrolijk gekleurde Zoo Adventure laarzen staan bij Tante Betsy Outfits? Of hoe ze in het algemeen staan? Check de blog van Susan ( zij heeft een aantal kleuren Zoo Adventure laarzen ): 365 Days of Happy Tante Betsy Dresses

 

Deze week is er ook veel regen op komst, ik ben er klaar voor hoor!

Hier draag ik mijn zwarte Tante Betsy Hoodie en Dress Belle Green met de gave peacock print.

Ik vind het gewoon fijn dat ik met modieuze laarzen lekker kan banjeren in het bos en langs de branding. En ik had de laarzen 1 dag aan en ik kreeg al een leuke reactie erop! Hoe leuk is dat?!

En kijk eens wat voor meer moois er verkrijgbaar is:

Ja, jullie begrijpen het al, een wishlist heb ik stiekem al gemaakt voor de komende jaren. 😉

De Zoo Adventure Adisa laars kost 199,90. Ik kan mij voorstellen dat dit niet de meest goedkope laarzen zijn, maar ik kan jullie verzekeren dat deze laarzen voor eeuwig meegaan. Onverslijtbaar! Een goede investering zal ik maar zeggen. 😉

Wat voor schoenen dragen jullie als jullie buiten even gaan “ravotten”?

Liefs Hilde

** Ik heb deze laarzen gekregen om te reviewen **

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Romy

  Wauw, die laarzen zijn echt heel tof! Helemaal mijn stijl! Vooral de roze en rode laarzen vind ik door de felle kleur wel wat. Meestal draag ik zelf bruine of zwarte laarzen, gewoon van Van Haren 😉
  Romy onlangs geplaatst…30 kleine geluksmomentjes om blij van te wordenMy Profile

  februari 3, 2017 at 07:11
 • Reply Irina

  Wat een toffe laarzen! Daar kun je inderdaad alles mee ^^

  februari 3, 2017 at 08:02
 • Reply Brenda

  Ze zijn zo gaaf maar helaas gaan ze ” maar” tot maat 42. Dus hou ik het noodgedwongen bij mijn Dubarry laarzen als ik naar het bos of strand ga. Maar komen ze ooit in maat 43 ga ik zeker een paar Zoo’s aanschaffen.

  februari 3, 2017 at 09:13
  • Reply hillybillybeauty

   Ja, dan kom je inderdaad in de heren laarzen, maar die zijn niet in leuke felle kleuren. Wie weet komt het nog eens in de toekomst.

   februari 3, 2017 at 09:16
   • Reply lillie

    Zijn de laarzen ook voor de breede voet te doen?

    februari 6, 2017 at 22:19
    • Reply hillybillybeauty

     Absoluut! Ik heb namelijk ook brede voeten 🙂

     februari 7, 2017 at 07:02
  • Reply Michael

   Niet getreurd, ZOO Adventure zal in het najaar ook de maat 43 in sommige dames artikelen gaan voeren!

   februari 3, 2017 at 16:23
   • Reply Brenda

    Joepie!!!!

    februari 3, 2017 at 16:28
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Wat zijn ze gaaf hè?! En wat lopen ze heerlijk hè <3. Ook heerlijk met het kranten rondbrengen met de girls 😉 en idd heerlijk op het strand!

  Ik loop er bijna dagelijks op en ben zo blij met deze laarzen. Een leuke aanvulling van mijn cowboylaarzen verzameling, en zo heerlijk om te kunnen dragen in weer en wind.
  Gewoon super dat ik nu lekker in mijn vrolijke Tante Betsy jurkjes door het bos kan lopen met een paar mooie stevige outdoorlaarzen eronder.
  Op mijn blog kun je alle posts met mijn ZOO Adventure laarzen terugvinden onder dit label http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/search/label/ZOO%20Adventure

  Geniet heerlijk van jouw mooie blauwe Adisa laarzen en ook al heb ik nu vier paar ZOO Adventure laarzen, zelfs ik heb er nog op mijn wishlist staan ;).
  Dikke dankjewel knuffels voor je linkje en voor deze leuke samenwerking. Knuff!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy Facebook girlsMy Profile

  februari 3, 2017 at 09:41
 • Reply chucky1012

  Hippe en stoere boots 😉
  Ik hou van vrolijk gekleurde laarzen en ook als ze goed tegen de vrieskou en regen kunnen….
  Dit zal een een winter worden die we nooit meer zullen vergeten want volgens de weersvoorsspellingen zal het vanaf volgende wk. woensdag weer flink winters gaan worden.
  Waar ik echt niet op zot te wachten.

  Xoxo

  februari 3, 2017 at 11:17
 • Reply Jouvence

  Wat een leukerds! De lichtroze met bruin vind ik ook erg gaaf. xx

  februari 3, 2017 at 17:23
  • Reply hillybillybeauty

   Die staat ook heel hoog op mijn wishlist. 😉

   februari 3, 2017 at 17:31
 • Reply Lieke

  Leuke laarsjes en erg mooie kleur heb je gekozen!
  Lieke onlangs geplaatst…Stash serie | Make-up kwasten en toolsMy Profile

  februari 3, 2017 at 18:54
 • Reply Karen Hoedjes

  Oh ik kan niet kiezen welke kleur ik nou moet doen!!! Aaah
  En passen mijn dikke kuiten er wel in?

  februari 3, 2017 at 20:52
 • Reply Melike

  Ze lijken me super handig inderdaad om buiten lekker mee te gaan rommelen. Heel eerlijk gezegd vind ik het heel moeilijk om niet gewoon mijn laarsjes (die daar niet geschikt voor zijn) aan te doen haha. Ik ben zo’n type die op hakken aan komt voor een wandeling;)

  februari 4, 2017 at 21:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge