Follow:
Outfit

Tante Betsy Dress Betsy Poppy Navy & Blue

Tante Betsy Poppy

Even een type jurkje van Tante Betsy in het zonnetje zetten in deze blogpost. Gewoon omdat het kan. Ik zag in de Online Tante Betsy Shop dat van de Poppy Dresses bijna alle maten nog beschikbaar zijn! Ik was verbaasd, aangezien dit type jurkje er bij de eerste lichting voor mij meteen uitsprong. ( met nog een paar anderen hoor, dat wel ). Het is een vrouwelijk jurkje met een mooi printje die zowel chique als casual kan. Vandaar vandaag in de Spotlight: Dress Betsy Poppy Blue & Navy!

Tante Betsy Poppy

Wat ik fijn vind aan dit model jurkje is het feit dat je met een buikje dit jurkje toch prima kan dragen. ( althans, dat vind ik! ). Veel vrouwen denken juist dat je door het striklint wellicht de nadruk op je buik legt. Dat klopt! Maar dan wel op het lint en juist niet op je buik. Ik voel mij in dit jurkje echt heel fijn ondanks mijn buik.

Tante Betsy Poppy

Navy is een kleur jurk die ik vaak draag. Een kleur waar ik eigenlijk elke dag wel voor in de stemming ben. Kleuren als groen en rood of roze, daar moet ik echt zin in hebben vaak, maar blauw kan altijd!

Tante Betsy Poppy

Ik zag online dat het mooie weer er dan toch echt aan zit te komen. Fijn! Heerlijk korte mouwtjes en zonder jas naar buiten. De lengte van de mouwtjes van de Poppy Dresses is ideaal als je wat kipfiletjes wil verbergen. Een prachtige lengte daarvoor! In mijn vorige blogpost over deze jurk ( de navy heb ik al eens laten zien in een outfit post ) vertelde ik al dat ik verliefd ben op de kraag en de schouderpartij van deze jurk. Romantisch, die omschrijving past er perfect bij!

Tante Betsy Poppy

Ook de ideale jurk voor de vrouw met de iets kleinere boezem. Het Penny Model is voor de vrouw met grotere boezem ideaal. Voor ieder wat wils!

Tante Betsy Poppy

De Dress Betsy Poppy Blue is een wat vrolijker kleurtje. Het combinatie van lichtblauw met roze is om vrolijk van te worden!

Tante Betsy Poppy

Koningsdag was ik bij mijn moeder en heb ik een stapel jurkjes meegenomen die nog op de foto moesten. Zoals je ziet op de foto heb ik niet heel netjes opgevouwen in mijn weekendtas. Sorry voor de kreukels! haha

Tante Betsy Poppy

Check die knappe man in mijn moeders tuin! 😉

En zeg nou zelf dames. Op deze foto zie je toch niet dat ik met mijn 1,67 bijna 80 kilo weeg? Ik heb echt een pens, eerlijk waar, een flinke buik. Maar met de juiste houding ( en niet eens een corrigerende slip aan, die lag nog thuis ) zie je in dit jurkje mijn buik écht niet opvallend zitten.

Tante Betsy Poppy

Ik zie mijzelf in de zomer al met heerlijke slippertjes en blote benen in deze jurk rondlopen. Heerlijk!

Tante Betsy Poppy

Uiteraard nog even een gekke foto erbij. ( mét mijn nieuwe spijkerjasje! Zo blij mee! Binnenkort review hierover ).

Ik kan je echt adviseren de Poppy Dress eens te gaan passen. Wellicht is het ook een jurkje voor jou! ( de groene staat in ieder geval nog op mijn wishlist 😉 )

Naar welke kleur zou jullie voorkeur uitgaan?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply LenieB

  Jou staat ook echt alles hé. Prachtig weer. Ik had gehoopt dat ik me in de Big Flower net zo goed zo voelen als jou, maar helaas. Misschien moet ik wennen.

  april 28, 2017 at 19:05
 • Reply Renee

  Mijn eerste TB, dinsdag binnengekregen en ik wil hem niet meer uit! Zo’n leuk model en mooie kleuren. Ik heb de navy. Goed om te weten voor mij dat je qua lengte en gewicht ongeveer gelijk aan mij zit (ook 1.67 en precies 80 kg in dit geval) dus kan ik mooi bij jou spieken hoe iets staat

  april 28, 2017 at 20:06
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Ik vind het Betsy Poppy modelletje ook helemaal geweldig en ben er zwaar verliefd op. En ook goed te dragen met flinke buste hoor, mijn cup 85 G past er gewoon in whahaha. Weet je wat ik zet hem ook even in de spotlights. Dikke knuffels
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…You make me happyMy Profile

  april 29, 2017 at 06:49
 • Reply Jobke

  Heel leuk! Ik heb deze week 2 Tante Betsy jurkjes gepast in de winkel. En was ik eerst niet zo enthousiast, daar begint nu echt verandering in te komen! Ik heb het gestreepte jurkje gepast en die met de vogeltjes. Het jurkje met de vogeltjes was mij te klein en ze hadden geen maat groter. Over het gestreepte jurkje twijfel ik nog steeds maar hij zat vrij strak bij m’n heupen. Ik heb 2 maten verschil tussen m’n onder en bovenlichaam dus jurkjes zijn altijd lastig. Heb je nog tips welk A-lijn model ik het beste zou kunnen nemen?

  april 29, 2017 at 07:59
 • Reply Jenny

  Ik heb deze sinds vorige zomer in het donkerblauw. (Ik denk dat het hetzelfde model is.) Ook met mijn 1,87 erg leuk!

  april 30, 2017 at 08:27
  • Reply hillybillybeauty

   Leuk!! Staat je vast prachtig

   april 30, 2017 at 08:47
 • Reply Esther

  Staat je super! Mijn favoriete model van de zomercollectie!

  april 30, 2017 at 08:55
 • Reply Carola

  Ik vind t echt dé TB van dit seizoen. Verbaast me dat er nog zoveel van zijn. Fijne zondag!

  april 30, 2017 at 09:56
 • Reply Kristof

  Die donkere jurk vind ik wel erg mooi! Zal de foto’s vanavond zeker aan men vrouw laten zien!

  mei 3, 2017 at 18:11
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge