Follow:
Outfit

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Vera Army

Tante Betsy Vera

Tante Betsy heeft ook hele sportieve effen jurkjes in haar assortiment. Ook daar ben ik dol op! Deze zijn vaak heel makkelijk te combineren en ik kan niet wachten om deze ook lekker van de zomer met blote benen te dragen. Hou je dus van wat sportiever? Kijk dan zeker even verder.

Tante Betsy Vera

Het Vera jurkje is verkrijgbaar in 2 kleuren blauw en zwart, en dus deze geweldige olijfgroene kleur. Hij lijkt ietsje groter te vallen en ik draag dan ook een maat M. ( dus tip voor de wat vollere dames die de zippies zo leuk vinden en niet goed passen, deze pas je wellicht wel! ). Het jurkje is van wat dikkere tricot en sluit mooi aan.

Tante Betsy Vera

Door de brede band die bij de heupen loopt heb ik het idee dat je een optisch plattere buik krijgt. Tenminste op deze foto vond ik dat toch opvallend. En mij hoor je dan zeker niet klagen!

Tante Betsy Vera

Ik ben sinds kort echt fan van de zippie dresses. Ze zitten echt heerlijk en ik draag ze heel graag. Ben je niet zo gek op al die printjes die Tante Betsy veel heeft, neem dan echt eens een kijkje in de webshop want er is ook genoeg keuze aan dit soort effe jurkjes en rokjes.

Tante Betsy Vera

Bij de Dress Vera draag ik mijn nieuwe Mag Megamok schoenen. Lekker stoer en dat vond ik wel bij dit jurkje passen. Ook al hebben ze niet dezelfde kleur, who cares?!

Hou jij ook van af en toe een effen jurkje tussen de leuke printjes door?

De Tante Betsy Dress Vera Army is nog verkrijgbaar in bijna alle maten en kost 84,95. Check de Tante Betsy site voor alle jurkjes.

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Deb

  Hartstikke leuke jurk, staat je goed! De Mag’s staan er ook erg leuk bij. Ik houd van allebei: van effen en leuke printjes.

  mei 19, 2017 at 14:50
 • Reply Astrid

  Juist leuk dat de jurk en schoenen een andere kleur hebben! Staat superleuk bij elkaar.
  Astrid onlangs geplaatst…Boozyshop mysterybag & shoplogMy Profile

  mei 20, 2017 at 07:22
 • Reply jeapiebel

  Leuke kleur om te dragen. Ik heb ook maar 1 zippie dresses Deze lijkt echt lekker te zitten.

  mei 20, 2017 at 09:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge