Follow:
Outfit

Outfit Of the Day: Tante Betsy Dress Betsy Big Flower Navy & Summer Cardigan Navy

Tante Betsy Big Flower

Die mop van die vrouw die maar 2 jurkjes mocht kopen van haarzelf, maar er 5 kocht? Ken je die? Nou dat ben ik! Ik had het kunnen weten natuurlijk toen ik de bestelling plaatste. Alsof ik, Tante Betsy Addict, mijzelf aan die afspraak kon houden. Natuurlijk niet! Vandaag show ik de Dress Betsy Big Flower Navy en het perfect bijpassende Cardigan Navy vestje!

Tante Betsy Big Flower

Op deze foto kijk ik ook zo van: “Really?! Maar 2 jurkjes? Écht niet! “. Alhoewel ik bij de navy versie van de Big Flower Dresses eerst zoiets had van, mwah, ik weet niet of deze mij wel zal staan. Maar ik trok hem aan en BAM, a match! Op dagen dat ik iets minder zin heb in iets knallends qua kleur vind ik dit écht een geweldig jurkje.

Tante Betsy Big Flower

Zoals ik in mijn andere blogposts al schreef ( Dress Betsy Big Flower Black en Dress Betsy Big Flower Red ) vind ik het doorknoopmodel echt een uitvinding. Natuurlijk heb ik ook een buikje in deze jurk, maar op de één of andere manier stoort mij dat totaal niet in dit model. Ook misschien omdat, in mijn geval, de focus gaat naar het geweldige kraagje, zakjes en schouderpartij. ( al zie je die op deze foto’s niet door het geweldige vestje wat er dan weer overheen zit 😉 )

Ik draag van de Big Flower Dresses maat L en die zit goed. Binnenkort ga ik proberen 5 kilo kwijt te raken ( ik wil toch van die blubberarmen en schurende bovenbenen af ), maar ook dan zal maat L prima zijn voor mij. Op de plekken waar hij nu wat strakker zit rekt de stevige stof prima mee.

En dan nu wat foto’s als je je dochter de regie geeft over de fotoshoot:

Tante Betsy Big Flower

Als goede moeder ben ik uiteraard meegegaan in haar wensen. Dus geniet ervan, lach erom, de volgende Outfit of the Day zullen weer degelijke nette foto’s worden haha.

De vestjes van Tante Betsy zijn een ware hit! Je merkt aan alles dat het super kwaliteit is. Zo heb ik ook goedkopere vestjes in mijn kast hangen, maar daar merk ik zoveel verschil. ( lees: statisch haar, pillig en vormloos). Deze vestjes zijn dan in prijs wellicht wat duurder, maar ik kan je verzekeren dat ze ook veel langer mooi zullen blijven!

https://www.tantebetsy.com/nl/vestjes.html

Ook van de vestjes draag ik L. Ik draag mijn vestjes zelden dicht, maar zelfs met een buikje kan dat prima. ( ik heb het even getest uiteraard ). De navy is een prachtige diepblauwe kleur die exact matcht met het navy in de jurk.

Tante Betsy Big Flower

Op deze foto is vrijwel niks positiefs aan de kleding te zien, maar ok. Ik zet hem er toch maar even bij. Je kan dus ook in de lucht springen met een Tante Betsy jurkje aan, just so you know. 😉

Deze foto heb ik onlangs gemaakt, dan kan je nog even de gave schouderpartij, kraag en zakjes goed zien.

Al met al ben ik verliefd op de Big Flower Dresses. De blue heb ik niet, die trok mij het minste in kleur eigenlijk. Maar Susan van 365 days of happy tante betsy dresses blog heeft hem, en ook op de foto gezet, en in combinatie met roze is hij eigenlijk super gaaf! Eentje om te onthouden. 😉

Ben je benieuwd wat voor jurkjes, rokjes etc er nog meer van Tante Betsy te krijgen zijn? Check de Tante Betsy Website

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Maria Louisa

  Haha, heel herkenbaar. Ik bleef ook maar bestellen, oh die is leuk, oh die is ook leuk, en oh kijk nu zijn er vestjes. Veel te verleidelijk. Vanavond toch maar een en ander retour gezonden maar net als jij iets teveel jurkjes gehouden omdat ik er toch geen afstand meer van kon doen. Succes ermee. Ze staan je allemaal fantastisch.

  april 13, 2017 at 19:53
 • Reply YuStSoMe

  Wat leuk dat je deze foto’s ook post! Zien we een andere kant van jou! Ik hou wel van wat humor!
  Jou staan alle Betsy Jurken! Je bent echt het type!
  YuStSoMe onlangs geplaatst…Luminexpert | Herstellende verzorging voor een stralende jonge huid | Dr. Pierre RicaudMy Profile

  april 13, 2017 at 20:18
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Whahaha heerlijk! Zo hadden we vandaag allebei een Tante Betsy fotoshoot ;). Ik met mijn statief en binnen 10 seconden leuk op de foto gaan en jij heerlijk samen met je dochter. Ik vind het geweldig en ik krijg er een big smile van op mijn gezicht. En natuurlijk staat deze je ook super! De Betsy Big Flower Blue zal je ook vast mooi staan hihi, gevaarlijke hobby hebben we toch hè en het is ook nog mijn schuld dat je verslaafd bent geworden aan Tante Betsy jurkjes. Mijn blogpost is pas laat online gegaan, maar is nu te zien ;). Lieverd heb een fijn paasweekend! Dikke knuffels van je Tante Betsy dinnetje
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy fotoshoot and more newsMy Profile

  april 13, 2017 at 21:49
 • Reply Jolanda

  Wat een leuke outfit! Die kleur staat je erg goed! Leuk ook met dat vestje en die laarzen!
  Jolanda onlangs geplaatst…Mijn nieuwste tas: de Burkely Lisa Shopper!My Profile

  april 28, 2017 at 17:51
 • Reply Elisabeth Bertrand

  Mooie kleuren samen. Grappig!

  april 28, 2017 at 18:02
 • Reply Johanne

  Haha, die dab-foto is hilarisch! Goed idee van dochterlief ;-). Ik moet eerlijk zeggen dat ik Tante Betsy niet ken, maar ik zie al enkele prachtige jurken in de webshop! Ben alleen bang dat ik er te klein voor ben…

  april 28, 2017 at 18:45
 • Reply Irene

  Wat een leuke foto’s heeft je dochter gemaakt. De foto,s van je dochter vind ik ook het leukste, sta je het spontaanst op! Heel leuk jurkje!

  april 28, 2017 at 19:03
 • Reply Neverdullmoments

  Superleuk jurkje! Je straalt heel veel zelfvertrouwen uit, leuke foto’s!

  april 28, 2017 at 20:21
 • Reply Margon

  Wat een gave outfit! Ik ben normaal niet zo van de jurkjes, maar dit vind ik echt stoer! Wie weet verander ik nog eens van mening 😉 Je foto’s vind ik echt heel leuk, en tof om dat samen met je dochter te doen. Krijg je lekker spontane foto’s van!

  april 28, 2017 at 20:34
 • Reply Martiena

  Heerlijk gewoon aan doen wat je wil en daardoor je goed voelen! Goede combinatie! Ook leuk dat je een leuke shoot hebt gehad met je dochter! Je straalt 🙂

  april 29, 2017 at 09:03
 • Reply Neeltje | Thoughts in Style

  Wat staat dit jurkje je goed! Leuke, spontane foto’s btw 🙂

  april 29, 2017 at 09:47
 • Reply Sophie

  Leuk! Niet mijn persoonlijke stijl, maar vind het wel een heel leuk merk.

  april 29, 2017 at 10:14
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge