Follow:
Outfit, Tante Betsy

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Patsy Stripe Red

Tante Betsy Patsy Red

Op de één of andere manier ga ik altijd extra stralen als ik een rode jurk aan heb. Ik vind de kleur rood sowieso ontzettend mooi, en ook was het de lievelingskleur van mijn opa. Dus elke keer als ik een rode jurk draag denk ik even extra aan hem. Ik ontving deze stoere Tante Betsy Dress Patsy Stripe Red en begon meteen te glunderen! Ik ben gek op jurkjes met patroontjes en printjes, maar af en toe een stoer effen jurkje vind ik ook fantastisch!

Tante Betsy Patsy Red

Ik draag hier een maat L en die valt wat ruimer dan andere modelletjes die ik heb ( bijvoorbeeld de Snappie ). Op zich prima want ik hoef niet elk jurkje helemaal nauwsluitend te hebben. Overigens zit hij bij mijn bovenarmen prima en zou haar daar absoluut niet strakker moeten zitten  ( de bekende kipfilets 🙁 ).

Tante Betsy Patsy Red

Door de witte streep aan de zijkanten, op de armen en de zakjes krijg je een soort sporty look. Het geeft het jurkje weer nét even dat extraatje dan wanneer hij helemaal effen rood zou zijn. Leuker bij dit jurkje vind ik dan ook sportieve gympen ofzoiets, maar die had ik even niet bij de hand.

Tante Betsy Patsy Red

De Patsy dresses zijn er ook nog in zwart en donkerblauw, maar die zijn in de Tante Betsy Shop alleen nog maar in XS te krijgen zie ik. De rode is er nog in meerdere maten, onbegrijpelijk! Hij is namelijk echt zo mooi en zit zo ontzettend fijn.

Tante Betsy Patsy Red

Ook een leuk detail zijn de split-mouwtjes. Niet een gewoon mouwtje zoals de meeste andere jurkjes hebben, maar iets over de elleboog en vandaar een leuk splitje. Je moet er maar op komen! ( Alisa “miss Tante Betsy herself” bedenkt dat allemaal maar weer hè?! )

Tante Betsy Patsy Red

Ik zal dit jurkje in de zomer als het warm genoeg is voor blote benen zeker vaak dragen. Door de heerlijke stof kan hij prima met een paar graden boven de 20. Uiteraard dan niet met mijn Sendra laarzen, maar met slippertjes of leuke instappertjes. ( het is dat ik No Buy maand heb, anders had ik een paar leuke klompjes gekocht! )

Tante Betsy Patsy Red

Deze schoentjes zijn ook fantastisch trouwens!

Een heerlijk sportief, casual en vooral stralend jurkje is de Dress Patsy Red zeker! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Liefs Hilde

** Ik heb dit jurkje ontvangen **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Babs

  Leuk! Ik hou ook van de kleur rood, lekker vrolijk en pittig kleurtje!

  juli 4, 2017 at 10:09
 • Reply chucky1012

  Prachtige kleur dress en het staat je mooi met de hippe boots 😉

  Xoxo

  juli 4, 2017 at 11:59
 • Reply Linda

  Hij is super!!! Heb hem ook in rood en zwart, kon niet kiezen

  juli 4, 2017 at 21:26
 • Reply Mariska

  Staat je super goed! De witte details maken het af 😀

  juli 5, 2017 at 10:16
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge