Follow:
Outfit

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Sporty Roses Blue!

Een cadeaubon die ik, voor mijn doen, ontzettend lang heb bewaard. Die heb ik afgelopen week dan toch eindelijk besteed! Eindelijk! Ik vond het wel ontzettend moeilijk iets uit te zoeken, er is zoveel moois in deze collectie. Uiteindelijk koos ik de Dress Sporty Roses Blue.

Tante Betsy Dress Sporty Roses

Ik heb de maat XL genomen omdat die toch het meest comfortabel zat. Wat een heerlijke jurk! Van dit printje word ik echt helemaal vrolijk. De jurk is bij mijn lengte ( 1,67 ) echt super. Ik hou wel van wat langere jurkjes, zeker straks met blote benen. Als ik dan op de fiets zit voel ik mij toch iets zekerder als de jurk wat langer valt.

Tante Betsy Dress Sporty Roses

Leuk aan deze jurk vind ik ook de donkerblauwe details bij de mouwen, de rits en de kraag. Dat geeft de jurk de wat stoere touch. Ook passen daardoor mijn Zoo Adventure Adisa Navy laarzen er prima bij. ( het regent namelijk nog steeds de laatste tijd, dus de laarzen draag ik lekker vaak. )

Tante Betsy Dress Sporty Roses

Yay, en zakjes! Wat hou ik van zakjes aan mijn jurk. Bij de Dress Snappie Dalia Red die ik gisteren liet zien vind ik dat ook zo fijn.

Tante Betsy Dress Sporty Roses

Het jurkje zit trouwens zalig. Door de joggingstof zit het gewoon als een comfortabel kledingstuk waar je je super prettig in voelt. ( wát voor maat je ook hebt en wat voor figuur je ook hebt! ). In dit jurkje mág je gewoon gezien worden!!

Tante Betsy Dress Sporty Roses

En ook bij dit jurkje geldt dat als je wat stevigere bovenarmen hebt dit geen probleem is. Het stofje rekt prima mee.

Tante Betsy Dress Sporty Roses

Fenna en ik hadden de grootste lol met het maken van de foto’s zoals je ziet. Er kwamen telkens mensen langs en die hadden niet verwacht dat er opeens mensen in de poort foto’s aan het maken waren. Die blikken waren ontzettend grappig! ( én ik kreeg zelfs complimenten over de jurk! Hoe leuk is dat?! )

De Sporty Dresses zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en mijn handen jeuken om ze niet gewoon allemaal in mijn winkelmandje te gooien, haha. Dat er nog één bij gaat komen is zeker, want ik ben verliefd op dit model en printje. Bekijk alle kleuren op de Tante Betsy Site

Wat vinden jullie van dit jurkje?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Romy

  Haha, wat een leuke spontane foto die laatste! En deze jurk staat je echt super! Zo heerlijk vrolijk en tegelijk ook mooi chic. Superleuk!
  Romy onlangs geplaatst…Tijd voor verandering: wat, wanneer en hoe?My Profile

  maart 9, 2017 at 07:00
 • Reply Jolanda

  Alweer zo’n leukerd!

  maart 9, 2017 at 08:24
 • Reply Tine van Juwelendoosje

  Wow! Toffe kleuren, ik ben zelf ook gek op die retrostijl!
  Ik ga seffens ff kijken op die tante Betsy link
  bedankt voor de tip!

  maart 9, 2017 at 09:40
 • Reply Jessica J.

  Schattig! Die laatste foto is echt heel erg leuk!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Internationale Vrouwendag | Samen staan we sterk!My Profile

  maart 9, 2017 at 11:49
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wat staat deze Sporty Roses Aqua je mooi Hilde en whahaha wat een heerlijke fotoshoot!
  Wat grappig dat die jurk bij jou langer valt dan bij mij, terwijl ik 10 cm korter bent.
  En ik kan je ook meteen vertellen waarom…ik pers er een gevulder lijf in en daardoor valt hij bij mij op de knie.
  Ik heb hem vandaag ook aan en ben er zo blij mee, hij is zo enorm gaaf . En ik heb er dan ook inmiddels drie van, de zwarte, de groene en deze aqua.
  En vandaag ook mijn ZOO outdoor laarzen aan, want in Heerlen regent het ook en ik ben net terug van mijn werk (op de fiets).
  Vanavond zal ik mijn outfit post delen ;). Dikke knuffels van je Tante Betsy dinnetje hihi
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Who are the lucky Tante Betsy girlsMy Profile

  maart 9, 2017 at 13:03
 • Reply Esther

  Ik heb meteen je ooyd ook bekeken. Wat staan de Tante Betsy jurkjes jou toch mooi! Heerlijk ook die lekker vrolijke foto’s.

  maart 9, 2017 at 14:22
 • Reply Annette

  Lekker vrolijk, heel erg leuk

  maart 9, 2017 at 20:32
 • Reply Deb

  Wat een mooi en heerlijk kleurrijk jurkje, krijg ik meteen een lentegevoel bij! Enne, hij staat je goed!

  maart 9, 2017 at 22:33
 • Reply Babs

  Staat je super! Heerlijke lentekleuren zijn het!

  maart 9, 2017 at 22:36
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge