Follow:
Outfit

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Snappie Dalia Red!

De kleur rood van Tante Betsy jurkjes heeft mij altijd getrokken. Als ik foto’s van mijzelf in die kleur jurkjes zie, of mijn YouTube filmpjes, dan knalt het van het scherm af. Dus toen ik de nieuwe collectie zag viel mij oog ook direct op de Dress Snappie Dalia Red.

De Dress Snappie Dalia Red is niet helemaal open te “snappen” naar onderen. Een aantal knoopjes kan je ( naar keuze ) open of dicht doen, de rest is gewoon netjes dichtgemaakt tot onderaan. In vergelijking met de zomercollectie van vorig jaar waar onderin nog een split zat. ( Mijn jurkjes van vorig jaar die dat hadden liggen klaar om naar de kleermaker te gaan om dat dicht te maken, dus ik ben helemaal happy dat dat bij deze collectie al voor mij is gedaan 🙂 )

Tante Betsy Dahlia

Gelukkig kwam er een momentje van zon dat Fenna met mij even foto’s kon maken. Ik heb van de Dress Snappie Dahlia Red maat L. De nieuwe collectie valt goed op maat, dus voor mij een maat L. De stof van het jurkje is weer ideaal aangezien het stretch is en als gegoten zit.

Tante Betsy Dalia

En dat stretch is helemaal ideaal als je, net als ik, wat stevige armen hebt. Niks knelt! Ook heeft Tante Betsy weer handig aan de zakjes gedacht. Ik merk dat ik dat echt mis als ik een jurkje aan heb waar dat niet op zit. Ik stop er toch vaak even mijn mobieltje in. 😉

Ik draag hier overigens mijn laarzen van Zoo Adventure waar ik nog steeds zo blij mee ben! Ze lopen zo ontzettend lekker dat ik ze automatisch ook gewoon draag als het zonnetje schijnt. Wil je mijn blogpost over deze gave laarzen nog eens teruglezen, klik dan hier

Tante Betsy Dahlia

Nu het weer nog niet super warm is kan ik dit jurkje prima met een leuk vestje of spijkerjackje aan. Ook draag ik hem nu met een zwart hemdje eronder, maar als het te warm wordt doe ik dat natuurlijk als eerste er onderuit. De Dahlia/Dalia Snappie jurkjes zijn ook nog in andere kleuren te krijgen:

Snappie Dalia Aqua

Snappie Dalia Aqua

Snappie Dalia Green

Snappie Dalia Green

Je kan alle jurkjes van de nieuwe collectie online bestellen bij Tante Betsy en natuurlijk ook in heel veel winkels door Nederland. Susan van 365 Days of Happy Tante Betsy Dresses heeft een handige lijst met winkels die Tante Betsy verkopen.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van het jurkje vinden en of jullie ook al een jurkje van de nieuwe collectie hebben gekocht.

Welke kleur jurk is jouw favoriet?

Liefs Hilde

** Dit betreft een samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Jolanda

  Staat je weer heel goed!! De kleur kan je overigens ook goed hebben ❤

  maart 8, 2017 at 09:23
 • Reply Brenda

  Ja, ik ben ook dol op de snappie’s… en ik heb dit prachtige rode exemplaar ook als eerste gekocht. Al vind ik de groene variant ook heel mooi. (die komt vast ook nog wel in mijn kast)

  maart 8, 2017 at 09:37
 • Reply Natascha

  De rode is mijn favoriet, staat je mooi Hilde!

  maart 8, 2017 at 09:39
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wat staat deze rode snappie dalia je mooi en wat is het een gave print hè?!
  En zakjes zijn altijd handig, alhoewel ik vaker vooral op het werk een hip pocket om heb, maar ook fijn om er een zakdoekje in te doen vooral in deze tijd ;).
  Hij is er trouwens in vier kleuren, hij is er namelijk in twee kleuren blauw (aqua en blue), ik heb zelf bij Pantalone de blauwe aangehad en de groene. Maar ik denk dat ook ik het liefst voor rood ga, dat is nu eenmaal mijn lievelingskleur.
  Mijn Tante Betsy shops list staat by the way hier;
  http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/p/tante-betsy-shops.html
  Geniet heerlijk van je prachtige jurk! Dikke knuffels van Susan
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy Dress Sporty RosesMy Profile

  maart 8, 2017 at 09:51
 • Reply Jamey

  wat een lief jurkje!

  maart 8, 2017 at 10:10
 • Reply marleen

  Supermooi jurkje, ik ben dol op rood! Hele mooie sprekende kleur 🙂

  maart 8, 2017 at 10:46
 • Reply Marsha

  Ik vind hem erg leuk! Ook in die andere kleuren!
  Marsha onlangs geplaatst…Persevent de Proefparade – Food Collection 2017My Profile

  maart 8, 2017 at 14:17
 • Reply Natasja

  Wat staat hij je goed, heerlijk vrolijke kleur! Ik twijfel nog over de aqua, maar ben een beetje bang voor de maat, ik heb net twee modelletjes terug moeten sturen.
  Natasja onlangs geplaatst…Cenzaa NWYRK Timeless Hands – age control handcreamMy Profile

  maart 9, 2017 at 08:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge